Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-05-31
23:46:45
| Nuoroda
Na tik pernai buvo aukstas pereinamasis balas.(37tsk.) O siaip visad buna/budavo apie 30tsk. Tai reik tiketis truputi sunkesnio egzamino nei, kad buvo pernai ir tada viskas bus cool(tik, kad nepersunkus, o po to dar nieko neis isprest) |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:18:34
| Nuoroda
Ee, o pvz: 2008m. tame laiske, tai gaunasi 5-6 pastraipos. 1. Parasai, del ko rasai, o paskui tem tiem punkatam po viena pastraipa, nu ir paskui??? Ar tiesiog visus tuos punktus gali sudet i kelias pastraipas??/Nors mes mokykloj rasdavom kiekvienam punktuj po atskira pastraipa. 2. Kaip del pirmos pastraipos? Ten tik parasai, del ko rasai, ir paaiskini, kodel ten to mokinio negali priimti pas saves i namus, ar paaiskinima jau ikisi i kita pastraipa(2 pastraipa)?? aciu |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-02
12:28:00
| Nuoroda
Kur jus radot, kad (I) yra ir neakivaizdines ir vakarines studijos. Pagal mane vakariniu nebeliko, o gal as klystu? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-02
12:59:42
| Nuoroda
Na panasiai ir MRU. Buvo ir dienine ir vakarines, o dabar beliko tik vakarines I etapu(tie, kas jau turi atestata(ankstesniu metu studentai), o tiesioginiu vakariniu, kaip ir nebeliko(cia kalbu apie MRU), VGtu irgi kazkaip lyg ir nieko nera parasyta apie vakarines, nors pernai jos tikrai buvo, tai gaila, bet galimas daigtas, kad panaikino vakarines studijas. Na Speju del to padauges neakivaizdininku skaicius arba dieniniu, nes vistiek univeras iskeps tiek pat studentu kiek ir seniau, tad, kad tuos vakarinius konpensuotu, tai tures didinti neakivaizdininku ir dieniniu skaiciu. Esme tame, kad i dienini nemokama istoti bus ziauriai sunku, nes pernai i nemokama priieme 24 tukstancius studentu, o siais metais bus priimti tik 11k, taip, kad nieko gero nenusimato. Nu nebent, kas planuojat i kolegija stot. Zodziu bus didelis konkuras, ir nemokes uz moksla, tik tas, kas laikys egzus ziauriai gerai, o kiti ims paskolas ir valstybei pinigus nes i glebi. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-02
13:24:50
| Nuoroda
gali but, as nesiginciju. Tik idomu, kaip atskirs neakivaizdini nuo vakarinio. Ciuju studiju kodas skirsis ar kazkas tokio. Nors MRU prie specialybiu parasyta, kad tik psichologija ir teise ir valdymas bus vakarines ir tai tik I etapu.. Uzknisa, kai kazko nezinai |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-02
17:04:40
| Nuoroda
MRU yra ir dienines ir vakarines studijos(ne visose specialybese) Bet dienines tik benruoju priemimu, o vakarines tik I etapu. Taip, kad galima sakyt vakarines studijos isnyko, nebent stojant I etapu(tie, kas baige mokyklas anksciau), bet ir tai, tokia galimybe yra tik MRU |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-02
20:13:33
| Nuoroda
Siaip pvz: giving information formal laiske, linkus reikia naudoti, o jei nenaudoji, tai minus balu gauni. Tad nereikia, cia skiesti, kad linkai nenaudojami, jei nezinai. Speju, ne jo, o tavo mokytojas yra kaliausas. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-02
20:17:07
| Nuoroda
+ va dabar turiu atsivertes knyga, kurioj aprasyta, kaip pradeti laiska, kaip uzbaigti, tai pvz:To begin with, I would like to know/In Addition I would be interesting in knowing..... ir t.t.. Tai, kaip matom, linkai naudojami, bet naudojami asking for information laiske, o kituose lyg ir ne, nu bent jau pasmanes taip knygoj parodyta:D piece man, man nereik uzsipult zmoniu, jisai buvo teisus, kad linkus reikia naudoti, ne visur, ne visada, bet reikia. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-02
20:18:57
| Nuoroda
tarp emeilo ir paprasto laisko nematau dideliu skirtumu, taip kad...... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-02
20:20:42
| Nuoroda
man sake, kad reiks parasyt kazkokio patiekalo recepta, bet nebetkokio, o tokio, kuris patiktu mokytojui, nes jei nepatiks, tai pize |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-02
20:26:54
| Nuoroda
as cia rimtai. ko dabar juokiesi. mano informacija patikima:DDD |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-02
20:28:48
| Nuoroda
zodziu pize, vakariniu nebeliko, liko tik dieninis mokamas, pize, daugiau nieko, tiktai pize. jau geriau studint vakare mokama+ dirbti, negu studijuoti dienem mokamam + nedirbti |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-02
20:56:05
| Nuoroda
Siaip i teise gauti krepseli labai sunku, zinant, kad dar ir sunku istoti, tai galvoju stoti i mokama. Zodziu arba teise studinsiu, arba nieko nestudinsiu, palauksiu truputi, piniga pakalsiu ir t.t. Siaip planavau i MRU vakarini, bet kadangi panaikino, tai cj eisiu arba MRU arba VDU dienini. Bet esme, kiek suprantu VDU 2000lt, o MRU 4000lt, studiju kaina metams, + VDU magistras per 5 metus. Tad patraukliai skamba. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-02
20:57:21
| Nuoroda
blin, kai cia pasiskaitai, tai pamatai, kad daug ko nemoki, tad geriau neskaitysiu:D laiko mazai beliko, o mokytis reikia gi kazkada pradeti:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-02
21:08:22
| Nuoroda
nuo siu metu jau yra |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-02
21:11:28
| Nuoroda
As tai siandien ryte sakiau,kad reiks paziuret TV anglu kalba, gal pades per lisininga. Tai isijungiau "BBC", bet greit uzkniso, tai perjungiau i "cartoon network", tai visa diena multikus praziurejau:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-02
21:29:16
| Nuoroda
Stojam matyt, kad isivaizduojam save bunant teisininkais ir t.t. Nu kai kurie gal stoja del prestizo, ar siaip tevai liepe ar pan. o tu ir zadi i teise belstis?/ Kodel 4k.??? kiek ziurejau lyg 2k studiju kaina, nu aisku as ziurejau gan senai |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-03
13:35:04
| Nuoroda
krc vel bus nesamone kai surinkes 50tsk. gausi 10%. gaudys. listiningas, tai man pasirode sunkus, kazkoks buvau apsimiegojas ir siaip pro langa maciau grazia merga, tai nebuvo kada klausyt.tai teko pasikliaut loginiu mastymu+speliojimu. O visos kitos uzduotys tai normalios. bet tik as irgi 2 writtinge susisikau ir pusiau neitema parasiau. tikiuosi viskas bus gerai. laukiu atsakymu yours faithfully Bembinas:DDDDDD |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-03
13:46:17
| Nuoroda
greiciau pareina cia koks ismincius ir suraso visus atsakymus:DD 1 writingas, tai ka as zinau, vos ne taip, kad tik trumpai atsakai i tuos punktus ir viskas, nes jei noresi issamiau kazka primaklint, tai jau virs normos. Laiko tai man buvo i valias, geriau jau butu dave dar 3 kart lisininga paklausyt, buciau nepries:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-03
14:00:22
| Nuoroda
as irgi buvau ufonautas ir parasiau science, tik su klaida tame zodyje:DDD ai man px, is lisiningo as nieko doro ir nesitikejau, stebuklu nebuna. va kad writinge susimoviau, tai mane besina, o readingai tai pasirode nepersunkiausi, bet man visad jie atrodo nesunkus, bet visad blogai padariau:D use of english, tai del laiku pusiau, del 1 uzduoties, tai buvo labai lengva, lengviausia tokio tipo uzduotis, kuria esu dares, o del 3 uzduoties viskas normaliai, tik kai kur nzn ar reik daugiskaitos ar vienaiskaitos, tai cia galiu pasidaryt abloma |