Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-03-31
00:00:06
| Nuoroda
Siaip man patiko skaityt knyga " ISTORIJA" (cia toks jos pilnas pavadinimas). gan gerai sutraukta informacija o kas svarbiausia paryskinta, gausu iliustraciju ir siaip malonu skaityt ... is viso yra isleista sitos knygos 3 dalys, apimancios nuo istorijos pradzios iki siu dienu.. ( antroji dalis prasideda nuo 1000 iki 1800 metu). kolkas pats skaitau dar pirmaja dali.. rekomenduoju visiem |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-31
17:02:10
| Nuoroda
Na taip nervai ir panasiai cia normalus dalykas, anksciau ar veliau visiem pasireiskia:).. bet va nzn kaip jum bet musu mokyklos mokytojai mus lb "gerai " palaiko pries egzus " - jus neislaikysit, nko nemokat nko nezinot ir pan. " tik db pradeda kitaip galvot:).. na as nusiteikes optimistiskai ir tikiuosi viskas bus gerai..:D! ( gal) |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-31
17:28:36
| Nuoroda
Dekiu uz palaikyma:) .zinau, mokytojai taip tik sako bet buna kad tikrai imi abejot.. na bet cia jau praitis ir viskas priklauso nuo musu paciu. na as taip pat neperseniausiai pradejau "mokintis jau rimciau".. laiko dar yra:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-31
18:10:12
| Nuoroda
Kaip tik ir norejau pakalust ko nors ar kas stos i dizaina ar siaip kur su menu? ypac domina interjero dizainas.. (beje saulegraza, nors ir piest nelb moki vis tiek yra sansu tau istot, siaip siuo metu ypac populeru demonstracines reklamos dizainas..ten manau reik but isradingam ir moket kurt negu piest cia mano nuomone..) |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-31
20:47:09
| Nuoroda
svajotoja_ rašė:
Viena mokytoja mums net sako: maziau kreipkit ka kiti kalba, i visus gazdinimus ir panasiai. Tai tas labai padeda Ir seip, nebijau dar as egzaminu... nebent lietuviu iskaitos gal siek tiek : Joa pritariu.. egzu as ir nelb bijau (kad ner ko cia drebet, ka moki ta parasysi ir viskas bus ciki ). tik va liefkiu iskaitos tai... lb bijau nzn kdl.. su bendravimu man problemu ner bet va ka nors taip pasneket neisivaisduoji kaip sunku:( .nu ka matysiu kaip ten bus, iskaita kaip nors gi gausiu..tikekimes |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-31
22:16:02
| Nuoroda
svajotoja_ rašė:
Man tai dar reikia mokytis istorijos egzui... nors nemazai jau ir zinau... tik pries menesi suzinojau, kad man jo reiks, tai sioks toks sokelis buvo Joo, man irgi sunku kalbet.. ir siaip. Nu gal nedrebes kinkos Na tai svarbu kad bent pries menesi o ne dar veliau:D..va tau tai dar geraj kad dar daug ka prisimeni bet man.. amm nemazai ka reik prisimint, mazdaug nuo pat pradziu iki galo..tai vat:) o del liefkiu, kokia tu tema pasakosi?? |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-31
22:53:38
| Nuoroda
Na kiek tik skaitau visi jau rase arba jau greit rasys istorijos bandomuosius.. net keista... o mes tai tik po velyku atostogu ir to neaisku kada tiksliai... |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-01
17:53:29
| Nuoroda
Žanet rašė:
Mes vat siandiena rasem,praitu metu bandomaji dave,net nesitikejau. Na ir kaip sekesi? ar nebaisu buvo..? |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-01
18:33:43
| Nuoroda
Ambere rašė:
Sveiki! Prisijungiau prie mokslo gan negausaus burio =) Taigi iskaita nenumaldomai arteja , manau butu shaunu pasidalinti kokia informacija, gaila jos neturiu ypatingai daug bet gal kas galetu padeti ??=) Butu shaunumeeeeeeeeeeelis.
Rasykit kas galit i [email protected] =P Baiktu viskas bus geraj:D!! o tau ivairi informacija tinka, svarbu kad butu apie moksla jo? |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-02
17:06:50
| Nuoroda
Na o as siandien perziurejau 2008 istorijos valst. egzamino uzduotis.. na ka galiu pasakyt, daugiau optimizmo tai tikrai nepridejo.. reiks daugiau pasimokyt:D.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-02
20:15:45
| Nuoroda
Joo pilnai pritariu..:) tik va, pastebejau kad is paciu seniausiu laiku ten beveik nko ner..nebent nepastebejau siap lb geraj bet kaip pagalvoji kam tada reikia tiek vargt, viska prisiminant is naujo.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-06
21:43:50
| Nuoroda
Na o mes turim pratybas "Lietuvos istorija" 11-12 kl., taciau is musu grupes niekas nedaro, tiksliau pats mokytojas turbut uzmirso kad mes jas dar turim.. tai pas mane padaryta vos puse puslapio..:) taciau is siu pratybu, galima nebl pasiruost is lietuvos istorijos.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-06
21:53:50
| Nuoroda
Na o as jau turiu tokia nedidele izangele pasirases.. teks tik priderint prie potemes. taciau manau kad tai padaryt bus dar sunkiau, negu sugalvot nauja |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-14
23:59:50
| Nuoroda
Mum tai mokytoja leido suprast kad kostiumas vis tiek palieka "didesni" ispudi ir pan. tad geriau jau surizikuot ir nueit i su kostiumu.. na sekmes visiem!!. |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-15
14:41:10
| Nuoroda
Kaip db visiem pavydziu kas atsiskaite.. Idomu ar lb skirsis siandienos potemes nuo rydienos potemiu..? tikiuosi kad bus nors viena poteme panasi i sia: mokslas- ir kurianti ir griaunanti jega, nes tai tas pats kaip isvardinti mokslo privalumus ir trukumus:) na ka, matysim.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-21
15:14:08
| Nuoroda
Bent gydytoju netruks, sitoj lietuvoj ... |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-21
18:51:37
| Nuoroda
Saunus anigdotas:D Na ka, reik pradet jau db visu atsiprasinet |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-21
19:08:18
| Nuoroda
Na ka, o as tai lb noriu i interjiero dizaina:) kazka su menu taip sakant. Bandysiu stot i VTDK, nekazin kas bet pirmai pradziai tiktu:) Siaip girdejau yra augalu apzeldinimas ar kazkas tokio tik va, nelaikau biologijos egzo:( tai nzn ar kas nors iseitu. Jei kas nors taip pat nori stoti i panasia specialybe ar ka nors su meno, duokit zinia, butu idomu pasidalinti mintimis.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-22
12:44:26
| Nuoroda
silviska rašė:
kazkada ir as SVAJOJAU sot i interjero dizaina.,bet kai suzinojau,kad norint ten patekt,reikia Vilniuje 5 metus kursus lankyti,tai ir fantazija visa atsoko... Bet kokiu "is gatves" ten nepriima,nebent butum genijus,kokiu siais laikais mazuma (kalbu apie VDA) Na taip, i VDA sansu istot nebl yra daug, tiksliau ju isvis nera:DD tai ten lb auksti reikalavimai.. na reiks dar pasiziuret atidziau:) o gal:D Buvau uzmirses parasyt savo kontaktus, [email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-22
20:06:27
| Nuoroda
Tai cia dar geraj, bet yra zmoniu gaunanciu ir prasciau tai ka td daryt:) |