Vartotojo skiper pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-29 13:38:06 | Nuoroda

sulioj suzinojau savo rezus. sms, kol kas, gavau tik lt egzo...

Žinutė parašyta: 2009-07-01 13:05:48 | Nuoroda

kilo ir man keletas neaiskumu pervedant pinigus bankui. 1 - ar reikia ka nors rasyt skiltyj "mokejimo paskirtis"?. 2 - registravimo pazymoj raso, kad reikia ivesti ir imokos gaveja ir gavejo banko pavadinima...o pas mane, kai noriu pervest pinigus yra parasyta tik "vardas ir pavarde/pavadinimas". tai ka ten man rasyt? aciu uz pagalba

Žinutė parašyta: 2009-07-01 13:24:16 | Nuoroda

Fizinio/Juridinio asmens kodas = gavejo banko kodas? tai yra vienintelis man liekantis atitikmuo, bet kai ivedu koda, parasytą registravimo pazymojoj, raso, kad jis netinkamas....krc... 

Žinutė parašyta: 2009-07-01 14:07:24 | Nuoroda
Lenocka rašė:
skiper rašė:

Fizinio/Juridinio asmens kodas = gavejo banko kodas? tai yra vienintelis man liekantis atitikmuo, bet kai ivedu koda, parasytą registravimo pazymojoj, raso, kad jis netinkamas....krc... 

Juridinio asmens odas, kiek suprantu, tai tavo asmens kodas =) gal klystu... susipainiojau jau.. Cia per koki banka moki?

per snora moku. asmens koda reikia kitoj vietoj rasyt - "Moketojo informacija"...tas koda reikia ivest prie "Gavejo informacija", o registravimo pazymoj vienintelis likes skaicius yra gavejo banko kodas - 73000...jei kas pildet per snora, tj apsvieskit kaip ten daryt

Žinutė parašyta: 2009-07-02 09:06:04 | Nuoroda

jei kas nors pervedinejot pinigus del stojimo prasymo per snoro banka, tai parasykit cia, nes turiu viena svarbu klausima.

Žinutė parašyta: 2009-07-03 13:40:00 | Nuoroda

jeigu as pinigus uz leidima pildyt prasyma pervedziau internetu, bet prasyma rengiuosi pildyt aukstojoj mokykloj, tj ka man reikia atspausdint ir pateikt toj aukstojoj, kad irodyciau, kad sumokejau ta imoka? tikuosi supratot ka turejau omeny

Žinutė parašyta: 2009-07-04 11:10:18 | Nuoroda

tai rimtai reigistruojant dokumentus reikia turet ir atestato originala, ir notaro patvirtinta jo kopija?? 

Žinutė parašyta: 2009-07-04 14:09:29 | Nuoroda

o jei pinigus sumoki internetu, bet prasyma pildai aukstojoj mokykloj, tai reikia atsispausdint atliktos pinigu pervedimo operacijos israsa ir ji pateikti, kad irodytum, jog pervedei pinigus? 

Žinutė parašyta: 2009-07-04 16:00:34 | Nuoroda

ar butu sansu su KB 18,98 istot i teise MRU vf? 

Žinutė parašyta: 2009-07-05 14:43:58 | Nuoroda

matematikos isivedziau 8, del to ir nebaigiau su pagyrimu...bet nepergyvenu, nes is esmes nera jokios apciuopiamos naudos is jo, tik kad paciam maloniau buna 

Žinutė parašyta: 2009-07-07 14:51:59 | Nuoroda

gal ne visai i tema, bet noriu pasiteirauti tu, kurie prasyma pilde austojoj mokykloj, o stojimo imoka pervede internetu - ar uzteko priemimo komisijai parodyti atsispausdinta israsa, kad pervedet tuos pinigus, ar reikejo dar ka nors padaryt? labai laukiu atsakymu

Žinutė parašyta: 2009-07-07 14:54:37 | Nuoroda

noriu pasiteirauti tu, kurie prasyma pilde austojoj mokykloj, o stojimo imoka pervede internetu - ar uzteko priemimo komisijai parodyti atsispausdinta israsa, kad pervedet tuos pinigus, ar reikejo dar ka nors padaryt? labai laukiu atsakymu klausiu, kad paskui man nekiltu problemu, nes pinigus pervediziau internetu, o prasyma pildysiu aukstojoj mokykloj

Žinutė parašyta: 2009-07-07 15:34:24 | Nuoroda
Nastiona rašė:
skiper rašė:

noriu pasiteirauti tu, kurie prasyma pilde austojoj mokykloj, o stojimo imoka pervede internetu - ar uzteko priemimo komisijai parodyti atsispausdinta israsa, kad pervedet tuos pinigus, ar reikejo dar ka nors padaryt? labai laukiu atsakymu klausiu, kad paskui man nekiltu problemu, nes pinigus pervediziau internetu, o prasyma pildysiu aukstojoj mokykloj

tai jei ta kvita kur nete po imokos buvo, atsispausdinai, tai ajsku jos uzteks :)

koki kvita? atsispausdinau tik pervedimo israsa, bet jis nera, taip sakant, originalas, tai nezinau ar jo uzteks...o be israso, tai neisivaizduoju ka dar galima atsispausdint... 

Žinutė parašyta: 2009-07-07 15:47:04 | Nuoroda
Nastiona rašė:
skiper rašė:
Nastiona rašė:
skiper rašė:

tai jei ta kvita kur nete po imokos buvo, atsispausdinai, tai ajsku jos uzteks :)

koki kvita? atsispausdinau tik pervedimo israsa, bet jis nera, taip sakant, originalas, tai nezinau ar jo uzteks...o be israso, tai neisivaizduoju ka dar galima atsispausdint... 

nu ta ka atsispausdinai, poto kai jau pinigai nuejo i banka, tai to uzteks.. as ajsq nemokejau dabar internetu, bet buvo kazkada panasi situacija, mokejau per neta, ir ta nurodyma, kad uzmoketa, atsispausdinau, ir viskas buvo gerai.. nes nieko daugiau gaut is neto ten negalima :)

dekui uz pagalba

Žinutė parašyta: 2009-07-07 15:49:46 | Nuoroda

aj, dar vienas klausimas, tiems kas zino registruojant dokumentus reikia pateikti tik atestato originala ar ir jo kopija? jei taip, tai tinka paprasta jo kopija, ta prasme, galiu namie pasidaryt kopijas ir jos tiks?

Žinutė parašyta: 2009-07-07 17:00:18 | Nuoroda
samirua rašė:

Registruojant dokumentus

pasas arba asmens tapatybės kortelė (parodyti), jeigu prašymas pateiktas internetu, paso (asmens duomenų puslapio) arba asmens tapatybės kortelės kopija (įteikti)

brandos atestatas ir jo priedas (-ai) arba kitas vidurinį išsilavinimą liudijantis dokumentas (originalai) arba notaro patvirtinti jų nuorašai (parodyti), šių dokumentų kopijos (įteikti)

sumokėtos stojamosios studijų įmokos kvitas (originalas) (reikalui esant parodyti)

1 fotonuotrauka, jeigu prašymas pateiktas internetu (įteikti)

"sumokėtos stojamosios studijų įmokos kvitas (originalas) (reikalui esant parodyti)" - mane labiausiai ir neramina tas zodis - originalas - nes atsispausdintas israsas nera originalas, kaip suprantu... be to fotonuotrauka turi buti 3x4 cm?

Žinutė parašyta: 2009-07-08 08:38:17 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
skiper rašė:

o jei pinigus sumoki internetu, bet prasyma pildai aukstojoj mokykloj, tai reikia atsispausdint atliktos pinigu pervedimo operacijos israsa ir ji pateikti, kad irodytum, jog pervedei pinigus? 

Ne, turi vykti i banka ir gauti patvirtinima, jog esi sumokejes. Kvitas yra mokejima irodantis dokumentas, tavo saskaitos operaciju israsas, nepatvirtintas banko - ne.

nuejau snd i banka, tj pasake, kad turi uztekt israso, be to jie gali paziuret nete ar as sumokejau ta imoka...sake negali israsyt man jokio patvirtinimo...

Žinutė parašyta: 2009-07-08 09:31:52 | Nuoroda
siestaa rašė:
skiper rašė:
samirua rašė:

Registruojant dokumentus

pasas arba asmens tapatybės kortelė (parodyti), jeigu prašymas pateiktas internetu, paso (asmens duomenų puslapio) arba asmens tapatybės kortelės kopija (įteikti)

brandos atestatas ir jo priedas (-ai) arba kitas vidurinį išsilavinimą liudijantis dokumentas (originalai) arba notaro patvirtinti jų nuorašai (parodyti), šių dokumentų kopijos (įteikti)

sumokėtos stojamosios studijų įmokos kvitas (originalas) (reikalui esant parodyti)

1 fotonuotrauka, jeigu prašymas pateiktas internetu (įteikti)

"sumokėtos stojamosios studijų įmokos kvitas (originalas) (reikalui esant parodyti)" - mane labiausiai ir neramina tas zodis - originalas - nes atsispausdintas israsas nera originalas, kaip suprantu... be to fotonuotrauka turi buti 3x4 cm?

as irgi kvita atspausdinau. gal banke uzdetu spauda ir pasirasytu?o gal kita israsytu? :) jauciu net nereikes jo rodyti.

buvau banke, tj sake kad negali jie man jokio kvito israsyt ir pan... sake turi uztekt israso, be to priemimo komisija gali paziuret internete ar pervesti pinigai

Žinutė parašyta: 2009-07-08 16:27:43 | Nuoroda

1. MRU - Teise ir valdymas - NL - vf

2. MRU - teise - NL - vf

3. VU - teise NL - vf

4. VU - politikos mokslai - NL - vf

5. MRU - viesasis administravimas - NL -vf

6. VU - istorija - NL - vf

7. VU - informologija - NL - vf

8. VU - leidyba - NL - vf

9. VGTU - kurybines industrijos - NL -vf

10. MRU - teise ir muitines veikla - NL - vf

11. VU - kulturos istorija ir antropologija - NL - vf

12. VU - archeologija - NL - vf.

geriausia butu istot i 1 arba 2 nr... 3 ir 4 nr. tai nesitikiu visai papult, jei i 1 ir 2 neiseitu, bet viltis mirsta paskutine. bet visi pas mane vf, tj jei nepapuolu i kuria nors, tj greblys man

turiu klausima: ar studijos.lt esanti balu skaiciuokle prie A lygio metinio pazymio prideda vieneta, ar ne? pvz i teise man cia suskaicuoja 18,98, bet kai pats skaiciuoju, tj gaunu 19,18...

Žinutė parašyta: 2009-07-08 16:41:26 | Nuoroda
DonVytautas rašė:
skiper rašė:

1. MRU - Teise ir valdymas - NL - vf

2. MRU - teise - NL - vf

3. VU - teise NL - vf

4. VU - politikos mokslai - NL - vf

5. MRU - viesasis administravimas - NL -vf

6. VU - istorija - NL - vf

7. VU - informologija - NL - vf

8. VU - leidyba - NL - vf

9. VGTU - kurybines industrijos - NL -vf

10. MRU - teise ir muitines veikla - NL - vf

11. VU - kulturos istorija ir antropologija - NL - vf

12. VU - archeologija - NL - vf.

geriausia butu istot i 1 arba 2 nr... 3 ir 4 nr. tai nesitikiu visai papult, jei i 1 ir 2 neiseitu, bet viltis mirsta paskutine. bet visi pas mane vf, tj jei nepapuolu i kuria nors, tj greblys man

turiu klausima: ar studijos.lt esanti balu skaiciuokle prie A lygio metinio pazymio prideda vieneta, ar ne? pvz i teise man cia suskaicuoja 18,98, bet kai pats skaiciuoju, tj gaunu 19,18...

Pridek prie savo balo 0.2, o ne visa 1

suprantu, kad 0,2 reikia pridet tada turejau omeny, kad pvz  egzo vbe bala skaiciuojant konkursinio balo formulej reikia pridet 13 , o prie A lygio pazymio +1. nu zodziu, lievai paaiskinau, bet bent jau zn, kad netiksliai skaiciuokle cia suskaiciuoja