Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-08
23:08:56
| Nuoroda
neironizuok manes ten viskas aiskiai parasyta, tik nesakyk, kad nesupratai apie ka as... ... "kazkieno IQ krenta..." supranti, visa diena ytemtai dirbau del to perskaiciau visa istorijos knyga snd turbut moteriskoji gimine nesugebetu taip ane ? persiprasau, tikrai "nenorejau" ironizuot cia nieko As perskaiciau FIZIKOS ZINYNA apytiksliai 500 puslapiu, na ir? reikia ir mokaisi... reikia ir skaitai... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-08
23:11:56
| Nuoroda
as tau nekoks beprotis kad pries traukiny sustravociau neisduosu savo svajones, nes zinau kad poto daug juoko bus DD taj jei krenta lektuvas, pasiimi parasiuta ir soki, juk taip filmuose rodo o isvis tu zinai bent viena pilote motery ? Lietuvoj yra dvi pilotes moterys. Tai tiek, gyvena, skraido, vargo nemato...
ech, tu maziau filmu ziurek... gyvenimas - tai ne filmas
na na, kokia tavo svajone? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-08
23:15:07
| Nuoroda
per viena diena ? na mano istorijos knygoj apie 480 ir yvekiau per snd, rytoj reikes datas mokintis, nos siaip taj labai gailiuosi kad mokykliny o ne valstybiny laikau :] ziauru ta dvylikta klase, jokiu linksmybiu, tik mokslai tikrai ne per viena diena paskaitai kokia placia tema, pvz MECHANIKA visa ir paskuj sprendi uzdavinius daugiausiai juk vien teorijos neuztenka, kas is to, kad perskaitysi ta knyga, o praktiskai nemokesi pritaikyt? ... na nzn, as tai ir mokintis spejau, ir linksmintis... aisku, iki snd buvau ZIAURIAI SURIMTEJUS, vien tik mokslai... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-08
23:18:41
| Nuoroda
NA mes cia siaip apie stojimus 09 kalbam.. as pasakiau, kad stoju i aviacija, tai ir issiplete sita tema truputi... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-08
23:21:46
| Nuoroda
na istorijoj retai ten kada tos praktikos reikia, o del fizikos taj taip taciau pagaliau supratau kad mes tikrai nusikalbejom labai dau ne y tema beja sveikinu, su pasibaigusia egzaminu sesija tikekimes perlaikyt nereikes Na taip, linkiu ir tau prasmukt be pakartotines ir su 100-tukais |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-08
23:25:55
| Nuoroda
butent gaila kad as toks durnas fizikos srity kuo toliau tuo daugiau nepatenkintu vaiku renkasi na grj, sakyk kur tu nori stoti? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-08
23:28:02
| Nuoroda
abejoju ar pavyks, jauciu su anglu bus nekas, o beto ir matkes balu labai nusivyles esu, pritruko tik vieno balo kad butu atestate 7 Lietuviu jau treciadieni arba ketv turetu but rezai |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-08
23:31:19
| Nuoroda
sonia rašė:
ne 29, o iki 29 dienos ;] taip kad, nuo kokios 20 galima jau tiketis ko gero.. netiksliai pasakiau.. GALIMA TIKETIS nuo kokio ketv rezultatu sulaukt |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-09
21:16:16
| Nuoroda
Man i vgtu pilotavima iki liepos 8d. ir siaip isleistuviu data pasikeite, bus 10d, tai turesiu anksciau isiimt atestata ir nuvest. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
11:13:09
| Nuoroda
67 surinkaujau laimes.... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
11:15:18
| Nuoroda
Lenocka rašė:
jiewaa rašė:
67 surinkaujau laimes.... sveikinu Tu irgi gerai pavarei |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
11:17:38
| Nuoroda
sejkutea rašė:
mane jau drebuliukas krecia, tik nz ar is baimes ar is po vakarykstes degtines ;DD bles o telefonas kaip tyli taip tyli .. ;// O as snd jauciu gersiu ;DDD dar gimtadienis kaip tik, xexe PUIKIAUSIOS DOVANOS geri egzaminu rezultatai...
|
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
11:22:27
| Nuoroda
Lenocka rašė:
jiewaa rašė:
sejkutea rašė:
mane jau drebuliukas krecia, tik nz ar is baimes ar is po vakarykstes degtines ;DD bles o telefonas kaip tyli taip tyli .. ;// O as snd jauciu gersiu ;DDD dar gimtadienis kaip tik, xexe PUIKIAUSIOS DOVANOS geri egzaminu rezultatai...
Wauu.. Sveikinimai =)) ACIU ... na bet cia tik LIETUVIU rezultatas buvo gera dovana, db nekantraudama laukiu kitu |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
11:34:07
| Nuoroda
svajotoja_ rašė:
gavau 67...bet nesidziaugiu.. Nevyk Dievo i medi.... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
11:35:37
| Nuoroda
AlkoholikaS rašė:
sejkutea rašė:
hevvlett rašė:
AlkoholikaS rašė:
sejkutea rašė:
AlkoholikaS rašė:
sejkutea rašė:
mane jau drebuliukas krecia, tik nz ar is baimes ar is po vakarykstes degtines ;DD bles o telefonas kaip tyli taip tyli .. ;// matau mes cia du tokie po vakar,gal kada rejks susibegti kartu ? atsvest arba apverkt egzu rezultatu? ;DD jo jo,net nezinau kuri varianta gausim Einam geriau svesti as uz ;DD pala pala,gal nebus ka dar svesti Blogiausiu atveju vistiek svesim MANO GIMTADIENI ;DDDDDD uhu, plotas snd, as statau ;DDDDDD |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
11:37:00
| Nuoroda
Blogiausiu atveju vistiek svesim MANO GIMTADIENI ;DDDDDD uhu, plotas snd, as statau ;DDDDDD wuhu =DDDDD Kur vyks balius? =DDDDD XE, i Marijampole visi verciames ;DDDDD Ple tai laimes man snd... ;DDDD |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
11:40:55
| Nuoroda
Lenocka rašė:
jiewaa rašė:
Blogiausiu atveju vistiek svesim MANO GIMTADIENI ;DDDDDD uhu, plotas snd, as statau ;DDDDDD wuhu =DDDDD Kur vyks balius? =DDDDD XE, i Marijampole visi verciames ;DDDDD Ple tai laimes man snd... ;DDDD Plem.. tolokai man =DD px, verta atvaryt ;DDDDDDD |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
11:47:22
| Nuoroda
hevvlett rašė:
jiewaa rašė:
Lenocka rašė:
jiewaa rašė:
Blogiausiu atveju vistiek svesim MANO GIMTADIENI ;DDDDDD uhu, plotas snd, as statau ;DDDDDD wuhu =DDDDD Kur vyks balius? =DDDDD XE, i Marijampole visi verciames ;DDDDD Ple tai laimes man snd... ;DDDD Plem.. tolokai man =DD px, verta atvaryt ;DDDDDDD Kiek nuo vilniaus bus km? vaziuosiu su dviraciu tiksliai nzn, gal 160 - 170 km paskubek, nes nespesi ant vakaro.. ;DDDD |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
11:49:07
| Nuoroda
Braškė rašė:
Tie kurie gavot 60% virš, kiek turėjot lytų metiniam? ir ar gerai rašot rašinius ir teksto suvokimus ? turejau 8A. Siaip teksto suvokima rasiau taip, kaip man atrode is pacio pirmo karto. Nieko netaisiau, nekeiciau minciu. isejau 35 min anksciau, ir va rezultatas patenkinta esu |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
11:53:58
| Nuoroda
plukne rašė:
Lenocka rašė:
skiper rašė:
nu jo, idomu su tais lt rezais...pvz mano draugas, lt turejes labai stipru 8, gavo tik 46(o jautesi nrml parases, tikejosi bent 70)...aisku jis pats daugiausia kaltas, bet kai paklausai kitu, tj nemazai netiketu rezultatu lt yra siais metais... Velnias zino... Man susidaro tokia nuomone, kad siemet gali buti kaip praeitais metais.. Kas tikejosi lb gerai, gaus nekoki rezultata, kas tikejosi vos islaikyt, gaus gera =D Baisu.. man taip ir nutiko;D as 100 zodziu maziau parasiau, maniau jau sakes bus..bet isejo kaip isejo;D mano rasinys isvis NETILPO net visas, isejo toks be pabaigos. DDD maniau, vien uz tai nieko gero nebus, BET.... lb dziaugiuosi UZ VISUS !!!! |