Vartotojo jiewaa pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-02 20:59:04 | Nuoroda

tai va va ko neprivalgei - neprilaizysi

Žinutė parašyta: 2009-06-02 21:08:00 | Nuoroda
Metanolon rašė:
jiewaa rašė:

tai va va ko neprivalgei - neprilaizysi

butent, geriau jau pasidaryt tokia spera kaip kad pas tave fotkej :d tik nzn ar labai jau graziai atrodys jeigu bx su sijonu ateis :DDD

Visai nereikejo tos speros ... Na nebent su skotisku kostiumu pasirodysi, tai gal ir normaliai reaguos

Žinutė parašyta: 2009-06-02 21:11:49 | Nuoroda

Tikrai nereikejo Su drauge galvojom i wc nueisim ir pasiziuresim, bet kazkaip ar stresas, ar skubejimas, nenorejimas blaskytis neleido pakelt rankos ir paprasyti leidimo net idomu kiek TU surinksi Juk taip nori, kad as susimauciau...

Žinutė parašyta: 2009-06-02 21:12:42 | Nuoroda
bembinas rašė:

As tai siandien ryte sakiau,kad reiks paziuret TV anglu kalba, gal pades per lisininga. Tai isijungiau "BBC", bet greit uzkniso, tai perjungiau i "cartoon network", tai visa diena multikus praziurejau:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Na abejoju ar bus listeningas apie CARTOON

Žinutė parašyta: 2009-06-02 21:19:24 | Nuoroda
Metanolon rašė:
jiewaa rašė:

Tikrai nereikejo Su drauge galvojom i wc nueisim ir pasiziuresim, bet kazkaip ar stresas, ar skubejimas, nenorejimas blaskytis neleido pakelt rankos ir paprasyti leidimo net idomu kiek TU surinksi Juk taip nori, kad as susimauciau...

dwj visi prisidarykit spurgiu, mazum pasalins is egzamino  taj reikejo ten besedint paziuret, juk nekels ten tavo sijono ir neziures ka ten turi :DDD na tikekimes nesusivarysiu ir surinksiu tiek kiek man reikia :D db kaip tik bisky pasimokinau fraziu laisku rasymui, tipo kazka gero suvelsiu :D

Ne ne, ner ten ko kilnot sijona pries vykdytojus be spurgiu ramiau kazkaip jau kiek zinai, tiek..

p.s. kiek tau reikia en surinkt> ?

Žinutė parašyta: 2009-06-02 21:20:00 | Nuoroda

aha, pas mane irgi angliskos groja bet as ne kiek zodziu, o kiek bumciko klausau

Žinutė parašyta: 2009-06-02 21:24:21 | Nuoroda
Muf Muf rašė:
Metanolon rašė:
jiewaa rašė:

dwj visi prisidarykit spurgiu, mazum pasalins is egzamino  taj reikejo ten besedint paziuret, juk nekels ten tavo sijono ir neziures ka ten turi :DDD na tikekimes nesusivarysiu ir surinksiu tiek kiek man reikia :D db kaip tik bisky pasimokinau fraziu laisku rasymui, tipo kazka gero suvelsiu :D

Girdėjau tokią istoriją iš sovietinių laikų, kažkoks jaunas mokytojas nepasikuklino ir pažiūrėjo, užtai antausį gavo

He he, ir nuo manes gautu tai gi PRIVATI TERITORIJA

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:14:01 | Nuoroda

nesveikas egzas...

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:17:16 | Nuoroda
satkutis rašė:

jiewaa. matosi is tavo nuotraukos kokia tau ten privati teritorija.

As isvis nesuprantu tada KA REISKIA TAS TAVO UZRASAS FOTKEJE n* uzsirasei I LOVE PERFECT BODY.. ar ten kazkas tokio, jejgu cia varai ant mano koju> ?   o siaip suprantu del ko cia priekaistauji, jei visa laik tik matei sijonus zemiau keliu, o cia va ...... 

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:18:34 | Nuoroda

egzas sunkus, tikrai buvo ka paveikt padariau VISKA, tik nznau ar gerai...

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:20:25 | Nuoroda
Sharkiuz rašė:
surplus rašė:

pas mane visiskai kitoki ;/ nu ne  visiskai, bet kitoki, tikrai ccc nebuvo is eiles.. tikiuose kad sumaisyti atsakymai visur

O as esu isitikines, kad tie ccc yra teisingi :P

Aha, reikia save nuteikti geriausiai mano visai kitoki, bet as ir esu isitikinus, kad jie visi teisingi

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:23:45 | Nuoroda

Pas mus dauguma parase panasiaikaip as... ai nzn, nesigilinu :)  visiskai neidomu, vistiek savo kalbomis jau nieko nepakeisim

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:25:03 | Nuoroda

man isvis antram rasymui liko 20 minuciu, tai rasiau jau kaip atrode, kas isejo... bendra esme, kad MES VISI nesaugojam gamtos ir t.t..

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:26:43 | Nuoroda

N taip, gana plati tema pasitaike jUK ir apie medzius galima, gyvunus, pacia gamta, galu gale ozono layer'i

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:27:22 | Nuoroda

i kur cia ta 24?

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:30:34 | Nuoroda

as tai dar gale tokia lyg susimastymo minty uzmeciau: the more irresponsible we are, the more spieces of animals come rarer...

kazka lyg tokio, zdz, svarbu i tema kazka rasyt reikejo net neisivaizduoju ka galvot, ar gerai, ar blogai...

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:32:22 | Nuoroda
dainius.... rašė:
jiewaa rašė:

i kur cia ta 24?

listening PART 2

net neatsimenu koki tiksliai skaiciu parasiau..irgi kazkas su 20...

dar vienas buvo 3 decades lyg tajs..

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:34:30 | Nuoroda

esme buvo KAZKA SU GAMTA parasyt... jeigu vienas parase apie medzius ir vandeni, tai dar nereiskia, kad kito kazkas parasyta pvz apie gyvunus ar atmosfera jau bus blogai viskas ore, svarbu ne apie shoppinga koki raset ar dar ka

Žinutė parašyta: 2009-06-03 17:44:25 | Nuoroda

Kaip manot, ar tikrai reikes LT, MATKES, EN ats laukt visa menesi?

Žinutė parašyta: 2009-06-03 17:47:02 | Nuoroda

omg, kaip dar jus atsimenat ka raset... man isvis db galva tuscia po to en egzo...