Vartotojo IÅ¡protÄ—j pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-08-05 22:17:19 | Nuoroda

ausra.grigaliute

mano oficialusis skype ;D 

Žinutė parašyta: 2009-08-06 08:09:42 | Nuoroda
Ayame rašÄ—:

O kažkur interne paskelbti sÄ…rašai?

Gal liÅ«dÄ—sim, o gal ir visai nieko. JauÄiu, kad iš kitų grupių vaikinų nenugrobsim, nes visam fake deficitas ;D 

Aš tai univere ant durų permeÄiau akim sÄ…rašiukÄ… ;D

Žinutė parašyta: 2009-08-06 13:02:58 | Nuoroda

Ai man jau nebeaktualu, gavau ar ne, nes susiradau butÄ… ;D 

Žinutė parašyta: 2009-08-06 15:28:13 | Nuoroda

Kažkaip pasakÄ—t apie bjauriÄ… moteriškÄ™, tai prisiminiau tÄ…, pas kuriÄ… dokumentus registravau...Brr... Nu kaip galima taip nemaloniai su žmonÄ—m elgtis .. (wasntme) 

Žinutė parašyta: 2009-08-06 15:42:04 | Nuoroda

Beje, sveikinu abi "įsigijus bÅ«stÄ…"! ;D @->-- (Äia įkurtuvÄ—ms (happy) ) 

Žinutė parašyta: 2009-08-06 21:41:21 | Nuoroda
jurzole rašÄ—:

Sveiki,tiksliau sveikos,turbut:]na ka, as taipogi istojau i lt,filologija ir reklama.tikiuos nenusivilsiu studijom.siaip lb nusiminiau,kad si specialybe tik kaune(taip norejau is jo issinesdint,pabodo:],na, bet ka padarysi),nes kaip ir dauguma norejau issitrenkt i vilniu.butu siaip lb malonu susipazint su busimom kursiokem/iokais,tikrai:],nes kiek baugoka bus rugseji stovet vienai:]ai,beje,gal kas zadat varyt i ta fuksu stovykla?gal kas turi kokiu nuomoniu apie ja?

Laba! ;) Sveika prisijungus į negausų bÅ«rį ;D Aš asmeniškai į stovyklÄ… nevarysiu,bet girdÄ—jau bÅ«na tikrai smagu ;) O, tai mokysies "vietoj", kaunietÄ— esi? :)

Žinutė parašyta: 2009-08-07 12:49:31 | Nuoroda

Liepų kiemelis... Kur tas yra? ;D (man Kaunas žalias miškas ;D ) 

Žinutė parašyta: 2009-08-07 14:28:05 | Nuoroda

Lauksim (clap) 

Žinutė parašyta: 2009-08-10 17:52:38 | Nuoroda
Bene_studentas rašÄ—:

Yoooo, panoooos...  Kaip ir tikÄ—jaus , KHF bus panų rojus. Nu kÄ…, manau susidraugausim. Beja, verslo informatika pas mane.

Tiesa, kaip dÄ—l ten to privalomojo sveikatos draudimo? GirdÄ—jot kÄ… nors daugiau, nei šiam puslapį naujienoj parašyta?  

Tas draudimas tai taip: (kalbÄ—siu apie save ;D ) man kai sukakojo 18 m.,reikÄ—jo eit į ligoninÄ™ į kažkokį skyrių (ligonių kasos berods vadinas)nunešt pažymÄ…, kad mokausi, tipo kad gydymas ir visokie apsilankymai pas gydytojus nemokamai bÅ«tų, žodž socialiai draustas :) tai va, kadangi dabar keiÄiu mokyklÄ…, reikia vÄ—l jiems pažymÄ… (arba šiuo atveju studento pažymÄ—jimÄ…) pristatyt, kad netinginiausiu ateinanÄius metus ;D 

Žinutė parašyta: 2009-08-10 17:53:42 | Nuoroda
Eglaa rašÄ—:

labas visiems :) pagaliau užsiregistravau Äia :) įstojau i lietuvių filologijÄ… ir reklamÄ… :)

Laba laba! ;)

Žinutė parašyta: 2009-08-13 11:34:34 | Nuoroda
dy.key rašÄ—:

Sveiki

Dėl stipendijų ir man lb įdomu.Jei kas žinot, būkit mieli, pasidalinkit informacija...

Klausykit, gal kas dokumentus įforminÄ™ į universiteto skelbimų lentÄ… dÄ—mesį atkreipÄ—t ir susidomÄ—jot Vilniaus kooperacinÄ—s kolegijos siÅ«lomu bendrabuÄiu ir žadat ten apsigyvent? Ieškau bÅ«simų kaimynų

DÄ—l stipendijų žinau tik tiek, kad pirmÄ… semestrÄ… mums jų nemokÄ—s :)

Žinutė parašyta: 2009-08-16 20:34:37 | Nuoroda

Turiu klausimÄ… :/ Rašiau prašymÄ… dÄ—l bendiko, bet dabar man jau nelabai įdomu gavau jį ar ne, nes susiradau butÄ… ;D Tai va, ar man kaži reikia kam nors ten pranešti, kad nebenorÄ—siu bendrabuÄio, ar tiesiog neatvykti ten nurodytu laiku ir vsio? :s ;D

Žinutė parašyta: 2009-08-18 18:38:20 | Nuoroda
skydas12345 rašÄ—:

na va negavau bendriko:( gal kas atsisaket? galeciau as tada perimti.

Aš atsisakiau vakar o:)

Žinutė parašyta: 2009-09-03 19:46:53 | Nuoroda
akviles rašÄ—:

sveikos visos, matau nemazas bureliscia susirinko:)smagu... kaip matosi paciam universitete jau susidare kelios merginu grupeles, kurios yra labiau susibendravusios, sveikintina:) taciau kad ir kaip bebutu keista, nevisos yra tokios  draugiskos, kokios galbut dedasi esancios... nepykit jeigu ka izeisiu, ne su tokiais ketinimais cia pasisakyt sumaniau, jusu dar kolkas nepazistu tai nieko ir nebandau isrodineti:) kaip jau supratau visos zino, kad musu grupej yra mergina, kuri yra istekejusi. taip tai as :) apie savo asmenini gyvenima as cia jum nezadu aiskintis ir tuo labiau kazkam teisintis kas, kaip ir kodel. nes cia mano reikalas. tik girdejau, jog atsirado tokiu, kuriom tai kazkodel labai uzkliuvo ir nepatiko. jeigu jusu nuomone cia yra kazkokia geda ar dar kas kito ka reiktu aptarineti, ar saipyis... tai atsiprasau, bet man tai atrodo juokinga.. siaip ar taip, jeigu kas nepatinka tai eikit ir man aiskiai sakykit, nes daug maloniau, kai viska tiesiai sviesiai isgirsti, o ne kaip sugedusiam telefone kokiam... tai tiek, smagiu studiju ir linksmo studentavimo visoms! :)

Na, su manim šita naujiena niekas nepasidalino, sužinojau tik dabar, iš tavÄ™s :o
Sveikinu! ;) (įtariu šiek tiek vÄ—lokai, bet nesvarbu ;D )