Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-05-28
16:37:01
| Nuoroda
Blemba iš mokylinio matkÄ—s egzo surinkau tik 34 taškus iš 41 ((( tokių kvailų klaidų padariau.... Kažin koks pažymys bus?.... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
15:58:23
| Nuoroda
O kokius atsakymus gavote iš uždavinių? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-03
15:26:23
| Nuoroda
Netikiu, kad išlaikysiu...... Vieninteliai rašiniai ir bus gerai parašyti.... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
16:22:49
| Nuoroda
Sveiki visi. Kaip laikotÄ—s po egzaminų? TurbÅ«t visi sukat galvas dÄ—l laukiamų rezultatų. Niekis, viskas bus gerai, manau. NorÄ—jau šiaip užklausti, kas ruošiasi studijuoti farmacijÄ… KMU? Matot, skaitau, kad yra kažkokie anglų egzamino testai, kuriuos reikia išsilaikyti, bet nelabai suprantu, kaip Äia kas vyks. Gal kas girdÄ—jot apie tai? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
11:35:53
| Nuoroda
Na, tikiuosi su anglų tikrai nebus sunku, nes nepasakyÄiau, kad labai puikiai jÄ… moku... Mokinausi daug, tai išmokau tik kalbÄ—ti ir rašyti rašinius gerai, todÄ—l labai bijau, kad anglų kalba man nepakištų kojos... Atrodo laikiau tÄ… valstybinį egzaminÄ…, bet neaišku ar išlaikiau... tikiuosi bent jau 1%, kad nebÅ«tų gÄ—da pasakyti, jog neišlaikiau.... Dar skaiÄiau, kad matematika yra svarbi... Neesu visiškai boom boom joje, bet sunkių dalykų A kurse taip ir nesugebÄ—jau išmokti, bet, manau, jei noro bus tikrai sugebÄ—sim išokti ir jÄ… O šiaip, Äia matau, yra farmacininkas norÄ—jau paklausti koks konkursas numatomas šiemet? Didelis? Nes, kai pasiklausinÄ—ju iš visur, tai tiek daug nori stoti į medicinÄ…, odontologijÄ…, tai galvoju, kad bus ir farmacijos studijų didelis konkursas... Beje, iš Äia esanÄių, kaip Jums sekÄ—si Chemija, Biologija? Sunku buvo Jums? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
13:01:44
| Nuoroda
manai, ar žinai? Blemba kaip bijau... Tikiuosi visi sustos į mediciną ir bus lengviau stoti į farmaciją... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
13:52:16
| Nuoroda
Na, taip, nesusijusios, taÄiau, pagal turimus egzaminus gali įstoti tik į ta pusÄ™ (medicinos) o visgi, kas stos į medicinÄ…, kas rašys jÄ… pirmu priotitetu, tie, manau, rašys ir šiÄ… specialybÄ™, nes nebus garantuoti, kad įstos... Num žodžiu, labai nervuojuosi, nes mano svajonÄ— studijuoti farmacijÄ… ir nenoriu, kad ji neišsipildytų... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
20:41:40
| Nuoroda
Na, kaip Äia pasakius ar apsimoka, ar ne. Kam tas traukia, tai tikrai apsimoka, o ko visai nedomina, tai neapsimoka niekur stoti... Tiesiog, svarbu yra tai, ar tu nori studijuoti šiÄ… specialybÄ™ |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
20:48:25
| Nuoroda
Na, taip, bet , jeigu tai TavÄ™s visiškai netrauks, tai argi bus stimulas mokytis? Juk ne Bet šiaip, žinau, kad farmacija yra perspektyvi specialybÄ—. Turiu daug pažystamų, gimnių farmacininkų, tai sakÄ—, jog nepažįsta nÄ— vieno farmacininko, kuris dejuotų, kad neturi darbo Man tai be galo įdomi specialybÄ—, todÄ—l manau, kad apsimoka stoti į jÄ…, bet kaip kitiems , tai nežinau net |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
21:02:36
| Nuoroda
Jei chemija ir Tau patinka, neprapulsi ir farmacijoje, tai pagrindinis mokomasis dalykas Aš ir dÄ—l jos pakvaišus, kaip ir dÄ—l biologijos, todÄ—l , manau, kad ten labai įdomu turÄ—tų bÅ«ti O į agronomijÄ… , tai, manau tikrai įstosi... O kaip sekÄ—si chemijos egze? JauÄiu lengvai, nes nebuvo sunkus labai... Tik , kad aš nemažai kvailų klaidų prisidariau |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
21:33:48
| Nuoroda
OoOoo, tai daug daug, aš apie 70 įsivertinau pati save, bet labai jau griežtai vertinau save , tai net nežinau, kaip ten kas bus Aš irgi , kai pasižiÅ«rÄ—jau, kokios klaidos, tai šaaaakÄ—s... bandžiau iš paÄių paprašiausių dalykų išmÄ…styti kažin kÄ… ;D Na, bet todÄ—l, kad lengvas buvo TikÄ—kimÄ—s, kad viskas bus gerai |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
21:58:08
| Nuoroda
Kadangi buvau labai savikritiška matematikoje, tai pasirinkau tik mokyklinį egzaminÄ…, nes buvau įsitikinusi, kad valstybini neišlaikysiu, o iš mokyklinio gavau 10 užsimerkus... Iš 41 surinkau 40 taškų, tai poto gailÄ—jausi, kad nesirinkau valstybinio... šiaip labai lengvas buvo, o Tau kaip sekÄ—si ji? Laikei? O bio, tai kÄ… žinau, nesitikiu 100, nes egzaminas buvo neįdomus labai... Tokio neįdomaus dar nebuvau maÄius, bet pagal tai, kÄ… maÄiau instrukcijoj surinkau 119 taškų, tai irgi nežinau... na, man biologija yra stipriausia vieta iš visų, todÄ—l žinau, bent jau tikiuosi, kad ji mane temps stojant :) O tu laikei bio ? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:56:17
| Nuoroda
Sveiki visi! Kas stojot it įstojot į šiÄ… specialybÄ™? Ar esat patenkinti? Su kokiais balais įstojot? Ar į VF , ar į mokamÄ…? :) |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-02
13:55:34
| Nuoroda
Na, aš taip pat įstojau į LKKA kineziterpaijÄ…. Aišku, svajonių svajonÄ— buvo ir liks turbÅ«t odontologija, nes be galo norÄ—jau į šiÄ… specialybÄ™, bet ir žinojau, kad neįstojau... Tiek to, Nežinau, kas per specialybÄ— pilnai kineziterapija, todÄ—l irgi nenusimenu. Draugas bus antrakursis, tai, kai matau, kÄ… mokÄ—si, tikrai labai įdomu, bet sunku... TaÄiau Ä®VEIKIAMA :)))) O šiaip norÄ—jau paklausti, su kokiais balais įstojot? Ar į vf? |