Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-04-15
19:57:16
| Nuoroda
Jei kas galetu duoti geros informacijos apie zurnalistika parasykit skype mystery112 arba siaip pasidalint ziniomis;) |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-20
19:28:21
| Nuoroda
kas nori pakalbet angliskai parasykit man mystery112 bus geriausias pasiruosimas iskaitai:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-20
19:28:55
| Nuoroda
per skype
|
||
Žinutė parašyta:
2009-04-20
21:00:30
| Nuoroda
kiek daug norinciu pakalbet angliskai atsirado per skype vos speju rasyt:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-20
22:14:17
| Nuoroda
sekmes visiem laikantiems gerai issimiegokit:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-22
19:59:25
| Nuoroda
sioje temoje dalinkimes savo matematikos ziniomis,planais .Be to jei atsirastu matematiku, kurie galetu man atsakyti i mano klausimus rasykit mystery112 . Kaip manot ar jum matematikos egzaminas zada buti sunkus ar lengvas ? |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-07
20:47:59
| Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
rapidshare.com/files/229925883/Krontos_v adov__279_liai.zip.html Na, dabar tikiuosi galėsit atsisiųsti aciu kad nepaitingejai pasidalinti |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-14
18:41:03
| Nuoroda
Interpretacija- tai izangas ir kuriniu siuzetus. teksto suvokimas - menines priemones ir stilius( Dazniausiai kiek sprendziau budavo publicistinis- tai jo 3 bruozus moket) |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-19
18:07:25
| Nuoroda
ForgetMe rašė:
Dillia rašė:
ForgetMe rašė:
Nu ką ryt kančia bus ;DD šiaip galėtų ir norėčiau, kad pakliūtų vieni iš lengvesnių autorių o ne kokie nors sunkūs. ARba rašinio tema galėtų būtilengvai suprantama ) visi to noretumem;) bet kad ta svietimo sistema kuo toliau tuo labiau atrodo viska daro kad tik sunkiau butu:) aš duok dieve, kad ketvertui išlaikyčiau )) man su interpteciją nesiseka, kuo toliau, tuo mokytoja sako, kad perpasakoju vat pasodintų mane ir lieptų išrinkt, tai pasirinkčiau pačius lengviausius Visu pirma turi susirast skaitymo krypti ( apie ka bus kalbama siame tekste) pagal skatymo krypti susiskirstyt dalimis kad nei viena is ju nenukryptu nuo skaitymo krypties o kaip neatpasakot? tai reik pasakyti ka tuo noreta tuo parodyti.visada kelt klausimus kodel? kaip?apie ka? |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-19
18:08:33
| Nuoroda
rhcpepper rašė:
O jai neklausysit manęs, tai eikit čia ir nervuokitės toliau http://lab.lekevicius.lt/countdown/ gera nuoroda |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-19
18:23:11
| Nuoroda
ForgetMe rašė:
Konservas rašė:
rhcpepper rašė:
O jai neklausysit manęs, tai eikit čia ir nervuokitės toliau http://lab.lekevicius.lt/countdown/ gera nuoroda interptetuoju taip, kaip suprantu. Bet kaip nervina, kai pavyzdžui teksto suvokime reikia parašyti savo nuomonę, kuri atitiktų reikalavimus. Kažkokia nesamonė. Gaunasi, kad nemano nuomonė. O šiaip tai dažniausiai atpasakoju tekstą tokį, kurio nė pro kur nesuprantu Būna taip visiems. Daug kas žioplų klaidų pridaro reikia kad tavo mintys butu logiskos o ne kokie.PVz jei rasai apie baldus,(lova,stala,kede) tai juk neminesi uogienes. |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-19
18:43:33
| Nuoroda
Ar yra tokiu cia kurie tikisi 100% egzamina islaikyti? |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-19
18:48:05
| Nuoroda
as asmeniskai noreciau surinkt tarp 60 -90.tai cia butu labai gerai man:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-19
19:04:37
| Nuoroda
iewwka_ rašė:
Jurgis Savickis – XX a. rašytojas, novelistas. Jo kūriniai buvo rašomi viena kryptimi – tolyn nuo romantinės idealizacijos ir lyrinio gležnumo į ironijos kirčius, drastiškus priešingų sąvokų bei psichologinių būsenų derinius. Į lietuvių novelę J. Savickis įvedė Europos didmiesčių atmosferą, kurioje pats gyveno. Rašytojo kūryba diegė lietuvių literatūroje intelektualinio tipo pasakojimo meną, grindžiamą skeptiška autorefleksija, ironija, neišsipildžiusių humanistinių iliuzijų elegija. tokia izanga skaitant net juokas sueme, ismokti tokia mintinai o po to rasyti paprastai absurdas butu iskarto nubrauktu izanga sutinku per gera izanga:) kai kurie zodziai tai ...(grindžiamą skeptiška autorefleksija,neišsipildžiusių humanistinių iliuzijų elegija,psichologinių būsenų derinius) |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-19
19:05:55
| Nuoroda
gal kas zada stoti teise ir muitines veikla? |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-19
19:52:01
| Nuoroda
mantokas rašė:
Dillia rašė:
mantokas rašė:
zmones padekit! kas nutiko?! reikia info apie Vilnius Europos kulturos sostine reikejo ansksciau pradeti ruostis o ne dabr kai egzaminai prasides:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-19
20:01:23
| Nuoroda
ar zadate per egzaminus naudotis spargalkemis?kokia jusu nuomone turi buti efektyviausia spargalke? pateikite pavyzdziu jei naudosite |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-19
20:24:29
| Nuoroda
Metanolon rašė:
1547826 rašė:
siuskite sms su tekstu TXT VBE numeriu 1337 ir gausite nuoroda apie rytoj egzamine busiancius interpretacijos autorius, samprotavimo rasinio temas, taipogi suzinosite idomiu dalyku apie istorijos, geografijos, matematikos, anglu kalbos valstybinius brandos egzaminus. Zinutes kaina 5 lt. Dekokime zmonems bendradarbiaujantiems su Svietimo skyriumi. Sekmes. kazkaip nepatikimai atrodo siusk ir pinigus prarasi |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-19
21:09:12
| Nuoroda
turetu buti.Mano klase juos mokinosi |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-19
21:12:07
| Nuoroda
Galbut ir as cia stosiu.medicinine islaikyciau ,bet rasyčiau antru arba treciu numeriu.O ta CMEK tik iki birzelio10 d reikia islaikyti ? |