Vartotojo saras* pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-29 19:54:55 | Nuoroda
EzoTao rašė:
saras* rašė:
EzoTao rašė:
saras* rašė:
nuisance rašė:
saras* rašė:

99. 

pamenu ir tu kai skaičiavai balus surinkai 60 taškų.. :D kaip ir aš...  :D tai negi tikrai šiemet už tiek taškų galima buvo gaut 99? ;DD

Taip, man tas mano istos balas kažkoks mistinis, neatsistebiu aš juo:) matyt šiemet labai krito balai arba vertintojai atlaidžiau žiūrėjo, anyway, mum tik džiaugtis tuo

O jis dar malė man kažką, kad gerai surinksiu - šūdą, tu su 60 taškų 99, tai kiek aš 81 procentui taškų surinkau? :D 20? :D

Yra kaip yra, netikėti man tie rezultatai, bet džiaugiuosi. Beje MRU mano konkursinis balas lygiai toks pat kaip tavo- 19.22. Aš norėčiau į MRU teisę ir valdymą, bet jaučiu, jog gauti VF yra be šansų, o kur tu planuoji?

Kvailas tu? Su tokiu balu mes tikrai gaunam krepšelį MRU, nes ten juk žemesni kriterijai. Va VU tai problemų būtų su vf tokiais balais, bet įstot tikrai įstotume. Vertinu savo galimybes ir planuoju MRU teisę vf :)

O tai zjbs, kadangi manęs VU visiškai netraukia tai bandysiu brautis į Riomerį. O tu nori į "gryną" teisę?

Žinutė parašyta: 2009-06-29 22:53:51 | Nuoroda

Ne nu tai aš vėl nieko nebesuprantu. Kaip tada galima nešiotis tą krepšelį, jei tu sužinai ar jį gavai pvz. įstojęs į MRU teisę? Jei tu įstoji į kažkokokią specialybę ir gauni tą krepšelį juk tu nebegali blaškytis po kitus univerus, nes būsi pakviestas studijuoti būtent į tą univerą ir būtent tą specialybę į kurią pataikei. Ar mum gal kas nors iš anksto praneš gavom mes tuos krepšelius ar ne? Atrodo, domėjausi tuo dalyku ale man visvien nieks neaišku:D 

Žinutė parašyta: 2009-06-29 23:02:04 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
saras* rašė:

Ne nu tai aš vėl nieko nebesuprantu. Kaip tada galima nešiotis tą krepšelį, jei tu sužinai ar jį gavai pvz. įstojęs į MRU teisę? Jei tu įstoji į kažkokokią specialybę ir gauni tą krepšelį juk tu nebegali blaškytis po kitus univerus, nes būsi pakviestas studijuoti būtent į tą univerą ir būtent tą specialybę į kurią pataikei. Ar mum gal kas nors iš anksto praneš gavom mes tuos krepšelius ar ne? Atrodo, domėjausi tuo dalyku ale man visvien nieks neaišku:D 

Jei gausi tu rasai pirmu numeriu VU teise vf, tau iskart skaiciuoja konkursini bala, ziuri ar tu gauni krepseli, jei gauni, tada ziuri ar i VU teise pakanka tokio balo. Jei gauni krepseli, bet i VU teise nepapuoli, o antru numeriu buvai irases VDU teise, tada jau zinant jog turi socialiniu mokslu srityje krepseli tau vel reik ziuret ar uztenka balo istoti i pati univera. Jei istoji, viskas ok, jei ne, ziurimi tavo tolimesni pasirinkimai. Jei tarp ju yra pvz humanitariniu studiju programa, ar programa kurios balas tiesiog skaiciuojamas kitaip, tada vel ziurima ar toj sriti gauni krepseli ir t.t

O tai kas ir kada mum praneš ar gavom tą krepšelį tam tikroj srity ar ne?

Žinutė parašyta: 2009-06-30 19:05:03 | Nuoroda

Man prie ISAS leido prisijungt tik praėjus 2.5 paros po apmokėjimo, taip kad nesijaudinkit jei vėluos, normalu. 

Žinutė parašyta: 2009-06-30 22:04:06 | Nuoroda

Kaip manot, su 19.22 konkursiniu VU teisę VF be šansų? 

Žinutė parašyta: 2009-06-30 22:37:31 | Nuoroda
siestaa rašė:
prasau patarimo:kaip manote, ar tikslinga man pretenduoti tik i viena vieta( prasymo formoje nurodyti tik farmacija), jei mano stojamasis balas yra 20.24? buciau labai dekinga uz jusu nuomones. man ir vargo bus maziau, ir pinigeliu sutaupyciau .

Su tokiais balais be vargo gausi krepšelį ir įstosi į mediciną:)

Žinutė parašyta: 2009-06-30 22:38:21 | Nuoroda

Omeny turėjau farmaciją:) 

Žinutė parašyta: 2009-07-01 19:41:21 | Nuoroda

Jei įstoji į univerą nesvarbu VF ar M, į kolegijas jau net nebežiūrima... 

Žinutė parašyta: 2009-07-02 17:30:03 | Nuoroda

Redagavu savo studijų prašymą (prirašiau daugiau specialybių), bet šįkart, praėjus 2 dienom po pildymo, negavau jokio emailo, patvirtinančio, jog jie gavo man paraišką. Kiek laiko nuo suvedimo jūs gavot emailą su patvirtinimu? 

Žinutė parašyta: 2009-07-02 17:39:24 | Nuoroda

Duomenų bazė, tai čia ta mano paraiška su mano duomenim? 

Žinutė parašyta: 2009-07-02 17:51:05 | Nuoroda
EzoTao rašė:
saras* rašė:

Duomenų bazė, tai čia ta mano paraiška su mano duomenim? 

Ten apačioj kairėj pusėj LAMABPO Duomenų bazė, kur bus tavo tikroji, redaguota paraiška. Iš esmės tas laiškas jų su patvirtinimu yra tik tam, kad prisijungtum prie savo paraiškos per duomenų bazę, nes jie atsiunčia paraiškos registravimo nr.

Radau, bet suvedus duomenis išmeta: "Nerasta. Gal klaidingai įvedėte duomenis ?". WTF?

Žinutė parašyta: 2009-07-02 17:55:51 | Nuoroda

Viskas tvarkoj, pasirodo įvedžiau ne tą registracijos numerį. Dėkui Tautvydai.

Žinutė parašyta: 2009-07-02 18:12:39 | Nuoroda
EzoTao rašė:

Aš kažkodėl ramus. Bet kai paskaitau, kad tu pergyveni, tai ir aš pradedu - mūsų balai panašūs:18,64 ir 19,22 :)

Galiu tave nuramint, šita balų skaičiuoklė truputį grybą pjauna su metiniais pažymiais. A ir B lygio pažymį užskaio kaip tą patį. Jei gerai prisimenu tai tu sakei, jog matkėj iš A lygio turėjai 9, jei taip tuomet tavo KB turėtų būt apie 19.44. Deja, aš buvau B lygyje ir nieko negaunu...

Žinutė parašyta: 2009-07-02 20:12:54 | Nuoroda
EzoTao rašė:
saras* rašė:
EzoTao rašė:

Aš kažkodėl ramus. Bet kai paskaitau, kad tu pergyveni, tai ir aš pradedu - mūsų balai panašūs:18,64 ir 19,22 :)

Galiu tave nuramint, šita balų skaičiuoklė truputį grybą pjauna su metiniais pažymiais. A ir B lygio pažymį užskaio kaip tą patį. Jei gerai prisimenu tai tu sakei, jog matkėj iš A lygio turėjai 9, jei taip tuomet tavo KB turėtų būt apie 19.44. Deja, aš buvau B lygyje ir nieko negaunu...

Ooo, man patinka, kai kyla KB :D Kad taip netyčia ir 20 pasiektų   Bet pala, kažkur mačiau tave rašant, jog mūsų vienodi KB?

Buvo vienodi. Maniškis toks ir liko 19.22, nes matkę mokiausi B lygiu ir turėjau 9.

Žinutė parašyta: 2009-07-02 21:57:39 | Nuoroda
EzoTao rašė:
saras* rašė:
EzoTao rašė:
saras* rašė:
EzoTao rašė:

Ooo, man patinka, kai kyla KB :D Kad taip netyčia ir 20 pasiektų   Bet pala, kažkur mačiau tave rašant, jog mūsų vienodi KB?

Buvo vienodi. Maniškis toks ir liko 19.22, nes matkę mokiausi B lygiu ir turėjau 9.

Bet tavo vistiek didelis KB, manau, gali būt ramus dėl krepšelio. Aš su 19, 42 irgi jau ramus. Tik dėl to VU neaišku.

Nu nežinau, nežinau aš dabar dėl nieko nesu ramus:D VU aš jau pamiršau, dabar bet ką atiduočiau, kad įstočiau į MRU T ir V VF vietą...

Žinutė parašyta: 2009-07-03 21:43:16 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Mr.Lazy rašė:

As tai nesuprantu tu kurie veza i univerus prasymus. Juk per neta paprasciau ir galima kaitalioti betkada iki Liepos 7d.

Juk bet kuriuo atveju galima kaitaliot. Univeruose iki 07 18, kolegijose iki 07 25.

Ir už tą kaitaliojimą kas kart mokėsi po 30lt, kai internetu for free:)

Žinutė parašyta: 2009-07-05 19:03:11 | Nuoroda

Aš čia turbūt su savo 19.22 nepritapsiu:D anyway, į VU nebetaikau tad būkit geri, sulįskit visi į VU ir pralaisvinkit man MRU:) 

Žinutė parašyta: 2009-07-05 19:06:15 | Nuoroda

Vienas klasiokas su 20.06 stos į VU teisę tai...

Žinutė parašyta: 2009-07-05 19:07:20 | Nuoroda
kupas rašė:

bet ziuriu cia daug kam vienas egzas viska sukniso.. ;DDD negaliu sau atleisti uz tai, kad per anglu egza klausyma piestuku palikau...

Tai tu dar gerai gavai, pažiūrėk į mano, kaip man jaustis? Ta VU teisė man ranka buvo pasiekiama, o dabar

Žinutė parašyta: 2009-07-05 19:11:35 | Nuoroda

Aš jei įstoju į Vln tai dėl būsto problemų kaip ir nekiltų, brolis manęs jau laukia, turėčiau visą laisvą kambarį