Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-20
23:06:11
| Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
Na, dėl tų antrų pusių. Pas mus net kalbos apie tai nebuvo. Nebus antrų pusių Ir sakyčiau , kad labai gerai. Aišku, mano draugas labai nuliūdo, tačiau, kad pralinksmėtų, gavo pakvietimą į oficialią dalį, manau to pilnai užtenka. O balius turi būti tik mokyklos bendruomenės rate.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
23:07:57
| Nuoroda
Muuuu rašė:
***** rašė:
Saulėgrąža rašė:
Na, dėl tų antrų pusių. Pas mus net kalbos apie tai nebuvo. Nebus antrų pusių Ir sakyčiau , kad labai gerai. Aišku, mano draugas labai nuliūdo, tačiau, kad pralinksmėtų, gavo pakvietimą į oficialią dalį, manau to pilnai užtenka. O balius turi būti tik mokyklos bendruomenės rate.. Kodėl tu leidi sau spręsti, kaip TURI BŪTI? Aš sau daug ką leidžiu |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
23:10:17
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Lenocka rašė:
Man visvien isleistuves - klasioku svente... =) Pritariu. Bet aš nelinkusi brėžti ribos tarp švenčių į kurias galima eiti su antrąja puse ir tarp švenčių, kur antroji pusė nepageidaujama. Man mano vaikinas yra kaip šeimos narys, o klasiokai su kuriais švęsiu - kaip viena didelė šeima, todėl pas mus labai normalu švęsti visiems kartu ir dar su savo antrosiomis pusėmis. Kai tokia situacija - tai beabėjo su antra puse smagiau, jei visi esate draugai. Tačiau kai baliuje dalyvauja visi abiturientai (t.y. ne tik viena klasė), tada tos antros pusės manau kažkaip nelabai dera.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
23:15:47
| Nuoroda
deja, neatidarų tų linkų.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
23:26:00
| Nuoroda
anyway, susiradau viską pati.. Bet vistiek man ta visa sistema nelabai suvokiama. Jei tarkim aš žurnalistiką rašysiu kokioj 10 vietoj? ir gal prioritetine tvarka įstosiu į tą, kur rašiau 6, tai kam tada tas konkursas reikalingas.. hrrr... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
17:31:49
| Nuoroda
Sveiki mano mielieji kursiokai... !!!!!! aaaaaa, kokia laiminga aš, kad čia įstojau, vis dar negaliu tuo patikėti... |