Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-15
21:29:42
| Nuoroda
Joo, necui turbūt smagu db visiem atrasinet:] |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
22:02:18
| Nuoroda
Ką jūs čia tą patį per tą patį.. jau net neįdomu:D po istorijos egzo žmogam pusei metų peno diskusijoms:] atsiverskit ankstesnius lapus ir rasit bendraminčių, kam tą patį vis pilt. arba sugalvokit naujesnių argumentų:] |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
23:53:00
| Nuoroda
***** rašė:
ktrms rašė:
***** rašė:
man irgi teko girdėti, kad šiemet su lietuvių ne kas. Dauguma ne taip suprato samprotavimo temos [ten kur apie kaukes buvo ] ir rašė apie užgavenes. Na žodžiu buvo nemažai kurijozų. Kuo toliau , tuo man baigiau darosi.. :S o čia gera naujiena. viską ką reikėjo pavartojau, išskyrus tradicijas, tokias kjp užgavėnės:D net į galvą neatėjo, galvojau numuš dėl to. na žėsim kaip čia bus Taigi gerai, kad apie užgavėnes nerašei. Juk perkeltine prasme ten suprast tas kaukes reikėjo.. O buvo kas suprato tiesiogiai ir rašė nu tipo užgavenės , žmonės dedasi kaukes.. O jūs skaitėt kas buvo prie rašinio parašyta? Remtis socialine, literatūrine..... dar kažkokia ir TRADICINE patirtim. Tai va jei viskas vien perkeltine tai ir nezinia kaip paziures. Jei kokį sakinį įterpi, kad ir iš tų užgavėnių, tikrai blogiau neturėtų būt. Tik aišku su saiku ir vietoj. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-16
00:14:20
| Nuoroda
Flexas rašė:
Daniq rašė:
Tikėsimės sėkmės Jeigu nebus pievinių temų, tada gerai bus. Anais metais tai buvo dvi tokios "super". "Ką daryti žurnalistui, jeigu baltajam lokiui šilta" "Aš, automobilis, Lietuva ir Leonardas Da Vinčis" :D Nepretenduoju žurnalistiką, bet temos jėginės, bent įdomu būt tokius rašyt:]] jei tikrina kūrybinius gebėjimus tai pats tas |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-16
00:20:00
| Nuoroda
Taip, islaikyt šį vbe buvo galima praktiškai nesimokinant istorijos, bet jei nori aukštesnio balo, daugiausiai testas suknisa, nes ten daugiau ziniu reikejo. O kai kurie bendramoksliai dar tikejosi vien is testo islaikyt, neva atspes:]] |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
23:01:13
| Nuoroda
9 ir man užtenka, bo nebuvo nei kada jos mokintis, nei man jos reikia:D muškit, kad pakėliau kartelę:p |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
23:07:51
| Nuoroda
*Edelweiss* rašė:
Aš visad viską skaičiau, mokiausi normaliai, ir tik 9 gavau.... jau beveik ir noras praėjo stoti į geografiją.... Pakišo koją žioplos klaidos... Visi jų daro,bet vistiek... Susiimk, toli neisi, jei viską taip imsi:] menkniekis, užteks to balo |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
23:12:18
| Nuoroda
man ir pavyko tuos 3lt ismest:] bet kolkas viskas sklandziai, kaip ir turi būt |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
22:23:56
| Nuoroda
Dėkui, kad pasidalinai. Man asmeniškai sunkiausias buvo 13kl, bet net neatsimenu, ką rašiau:] dar daug kas spresis ir nuo vertintojų.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-19
21:19:33
| Nuoroda
Kaip kam. Pats, kaip matosi, netaikai į prestižinius universitetus ir ant pačių rezultatų kiek padėjęs. Duok die tau laimės gyvenime užmiršt, kad apskritai mokinaisi, užsiimant ta veikla ir išlošt aukso puodą:] Kai kurių, čia esančių, žmonių likimai pastatyti ant tų skaičiukų. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-19
21:22:17
| Nuoroda
Don Kichotai išsiskirstė:]] |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-19
21:27:58
| Nuoroda
Joa, nereiktų vieni su kitais lygintis, bo daugumos tikslai skirtingi. Pats ėjau tik išlaikyt, o ne surinkt daug %. Anglų, greičiausiai, net nereikės. Ir velniop visi tie pagyrimai:]] |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-19
21:55:21
| Nuoroda
Kam tjp žiauriai:] visokių aplinkybių gyvenime atsitinka |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-20
00:51:12
| Nuoroda
evutia rašė:
cia tai jau kazka suvelei... as pvz irgi nebijau rezultatu ir nera cia ju ko bijot juk jau kaip bus taip nieko nepakeisi... tie skaiciukai kaip tu sakai gyvenimo nesugriaus.. galvok pozityviau Aš ir nesakau, kad bijau ar reikia bijot. Ir nesakau, kad kažkas kažką griaus. Tik, suprantu, dėl ko kiti taip jaudinasi, o kai kažkas nedėjęs ypatingų pastangų mokslams, nieko nesitiki, nebijo ir sako, kad tai laimės dalykas tai KAŽN. Įdomu ar taip pat galvoja ir tie, kurie gaus 90+ proc iš visų. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
16:58:09
| Nuoroda
Biski tie pavadinimai man subalamutino, kuris LT egzaminas yra gimtosios klabos, o kuris valstybinis? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
17:02:22
| Nuoroda
Tai mes lietuviai, laike valstybini, dar ryt rezu nezinosim?:/ |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-25
20:04:36
| Nuoroda
Ar verta rašyt statybos inžineriją, 2 metus nesimokius fizikos? jei pvz kiti pažymiai pakankamai geri. Ar didelis ten konkursas? O galbūt net neverta lyst, nes turint tokių spragų nepatemptum? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-27
17:09:32
| Nuoroda
Pats lb neįsigilinęs į ši1 reformą, todėl klausiu žinančių. Ar labai sunku ir per kiek laiko greičiausiai galima pereit iš mokamų studijų į nemokamas? Lyg girdėjau, kad praktiškai neįmanoma, kaip ten ištikrųjų yra? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
19:35:50
| Nuoroda
Balas vos 16,58 ar su tokiu įmanoma įpulti į mokamą VDU ekonomiką? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
19:46:35
| Nuoroda
Pagal ką tą bala pasilygint?? Kur praeitų metų duomenys rašo vidurkiai apie 30, o į skaičiuoklę suvedus visus 100 ir 10 išmeta vos virš 20. Kaip čia yr? kasnors paaiškinkit kur galima pasižiūrėt ar įstotum |