Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
22:23:47
| Nuoroda
tikrai gausi, o kaip sako gausiu taip pat bet mokama vieta tai ir labai gerai butu ;ddd |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
10:03:38
| Nuoroda
sejkutea rašė:
Revel_ rašė:
dainius.... rašė:
technologinei mokslai 13.36 Gal kas nors zinote toki dalyka mano anglu metinis 5 o egzas VBE 30 tai ar kreipia demesi i VBE nes ten praso tik metinio nors man geriau egzamina imtu... Žiūri tik į pažymį, o VBE neima. bet tai sudas skaityk, gerai tiem, kuriuos normaliai vertino, o ash susipjovus su mokytoja tai man 7 vos ishvede ;// tai va mieloji ne tu viena tokia ir man ta pati situacija ji ir ant manes kaip uzpyko tai iki mokslo metu pabaigos ir tk 5 isvede viska sugadino...tureciau nors 7 tai viskas butu daug geriau..., su mano mokytoja net neimanoma susitarti sakiau nelaikysiu egzamino jai metiniam turesiu nemaziau kaip 7 bet nieko neisejo..: tad dar labai apmaudu... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
13:20:49
| Nuoroda
otai kaip as zadu rasyti 1 nr vgtu po to ktu tai kur man ta atestata nesti i vgtu ar i ktu ar i abu reikes? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
15:02:03
| Nuoroda
sveiki labai skubiai ar dar galima prasyma rasyti internetu 2009-07-07 diena? nes as nespejau dar tai nurodyta iki sios dienos bet ar sia diena gali dar teikti???? :S |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
19:58:27
| Nuoroda
sveiki, is kur jus specialybes koda imate ar tiks jai imsiu is lamabpo.lt , 2009 metų priėmimo į Lietuvos aukštąsias mokyklas studijų programų pasirenkamumas ??? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
20:14:19
| Nuoroda
Cloudless rašė:
ne-zinia rašė:
Cloudless rašė:
na juk nebūtina šiais metais tau studijuoti, gali kitąmet stoti pasimetusi dabar esu... pas mane tokie situacija, kad aš mokamai negaliu tiesiog mokytis.. tai jei negausiu nemokamos vietos, stosiu kitąmet, gal dar kokį papildomą egzaminą išsilaikysiu, jei sugalvočiau dar ką studijuoti kitą merguzele miela tau vf vieta galiu garantuoti kad jau paruosta..... su tokiais balais o man del mokamos nera garantuota,,:((( |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
20:14:19
| Nuoroda
Cloudless rašė:
ne-zinia rašė:
Cloudless rašė:
na juk nebūtina šiais metais tau studijuoti, gali kitąmet stoti pasimetusi dabar esu... pas mane tokie situacija, kad aš mokamai negaliu tiesiog mokytis.. tai jei negausiu nemokamos vietos, stosiu kitąmet, gal dar kokį papildomą egzaminą išsilaikysiu, jei sugalvočiau dar ką studijuoti kitą merguzele miela tau vf vieta galiu garantuoti kad jau paruosta..... su tokiais balais o man del mokamos nera garantuota,,:((( |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
21:03:14
| Nuoroda
Cloudless rašė:
dainius.... rašė:
Cloudless rašė:
ne-zinia rašė:
Cloudless rašė:
na juk nebūtina šiais metais tau studijuoti, gali kitąmet stoti pasimetusi dabar esu... pas mane tokie situacija, kad aš mokamai negaliu tiesiog mokytis.. tai jei negausiu nemokamos vietos, stosiu kitąmet, gal dar kokį papildomą egzaminą išsilaikysiu, jei sugalvočiau dar ką studijuoti kitą merguzele miela tau vf vieta galiu garantuoti kad jau paruosta..... su tokiais balais o man del mokamos nera garantuota,,:((( bet kai pagalvoji kad soc moksluose tik 3100 krepšelių tai neramu pasidaro... na tai zinoma naturalu kad neramu, bet visviena viskas bus gerai pamatysi ir as tau ta garantuoju kad papulsi i vf beje kur stoji? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
21:59:04
| Nuoroda
vienu zodziu patenka i VF kuriu auksciausias konkursinis balas kokioje nors specialybeje... kitaip ziuri tu kurie padave prasymus kokioje nors specialybeje ir atrenka ten tarkim 10 turinciu auksciausia konkursini bala pateikusiu tam tikroje specialybeje ir jie patenka i vf gal aiskiai paaiskinau ..o gal ir nelabai..:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
22:23:46
| Nuoroda
alio ar dar ryt bus galima duoti prasymus netu? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
22:37:27
| Nuoroda
siestaa rašė:
dainius.... rašė:
alio ar dar ryt bus galima duoti prasymus netu? manau, kad taip, ryte butinai. na bet as dar net pinigu nepravedes, visvien spesiu?
|
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
23:48:16
| Nuoroda
eh kad as zinociau...;]] |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
23:54:51
| Nuoroda
o jus gavote karini be mane pirma karta kviete kai buvau 16 ir dar dar nieko niekas nekviecia... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
23:59:09
| Nuoroda
daktariūkštis rašė:
dainius.... rašė:
o jus gavote karini be mane pirma karta kviete kai buvau 16 ir dar dar nieko niekas nekviecia... Kviečia tik pirmąjį sykį, po to pats turi susiprotėti, jog ten reikia pasirodyti. Tai vadinama šauktinio pareigomis. o jai nebusiu buves ir vesiu ta karinio liudijima vezant prasyma nieko tokio? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-09
00:04:02
| Nuoroda
tai vaje kad jau nuo mano gimtadienio praejo 5 menesiai kai man sukako 19 ir net nebuvau i ta karini nuejes, bet ar nieko tokio kad veziu priduodant prasyma karini liudijima i ji nebuves tik kai buvau 16 |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-09
00:13:42
| Nuoroda
gera mintis, nes po to kai prireiks o musu ten toks diedukas dirba kurio neimanoma pagauti ...prisimenu kai 16 kiek kartu teko ieskoti....vat gerai kad tokia tema isdyko visai buciau apie ta karini nei nepagalvojes.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
13:25:24
| Nuoroda
kas apie tai kiek nors zinote rasykite ir apsvieskite kitus ir klausimelis vienas tarkim as pasirinkaustudijas anglu kalba ir as neistojai tas tarptautines grupes tai ziuri i lietuviskas ???? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
13:35:11
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
dainius.... rašė:
kas apie tai kiek nors zinote rasykite ir apsvieskite kitus ir klausimelis vienas tarkim as pasirinkaustudijas anglu kalba ir as neistojai tas tarptautines grupes tai ziuri i lietuviskas ???? WTF? Ismok pirma lietuviskai mintis destyti, o paskui apie anglu kalba galvok. sorry, kad nemoku lt tai paklausiu paprasciau kaip patekti i tas studijoas kurios vyksta anglu kalba..? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
13:55:48
| Nuoroda
VDUstudienc rašė:
dainius.... rašė:
Mr.Lazy rašė:
dainius.... rašė:
kas apie tai kiek nors zinote rasykite ir apsvieskite kitus ir klausimelis vienas tarkim as pasirinkaustudijas anglu kalba ir as neistojai tas tarptautines grupes tai ziuri i lietuviskas ???? WTF? Ismok pirma lietuviskai mintis destyti, o paskui apie anglu kalba galvok. sorry, kad nemoku lt tai paklausiu paprasciau kaip patekti i tas studijoas kurios vyksta anglu kalba..?\ Patek stojimo būdu. www.lamabpo.lt/BP_studiju_programos_2009a.pdf Tame linke įrašytos tos kelios studijų programos, kurios vykdomos anglų kalba. labai dekui radau kas vyksta anglu kalba bet dar vienas klausimelis tarkim as VGTU pirmu numeriu duotu statybos inzinerija NL M ir pazymejes virsui esu kad noreciau studijuanglu kalba bet man nelieka vietos anglu kalba tai gali priimti statybos inzinerijos studijas i lietuviu kalbos grupe, ar kaip cia yra? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
23:42:55
| Nuoroda
ar yra tie kurie ruosiaties stoti i si univer ir sia specialybe jai ka atsiliepkite gal busim kolegos..:D |