Vartotojo dainius.... pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-04 22:23:47 | Nuoroda

tikrai gausi,  o  kaip  sako  gausiu taip pat  bet mokama vieta tai ir labai gerai butu ;ddd

Žinutė parašyta: 2009-07-05 10:03:38 | Nuoroda
sejkutea rašė:
Revel_ rašė:
dainius.... rašė:

technologinei mokslai 13.36

Gal  kas nors zinote toki  dalyka mano  anglu metinis 5 o  egzas VBE 30 tai  ar kreipia demesi  i VBE nes ten  praso tik metinio nors man  geriau  egzamina imtu...

Žiūri tik į pažymį, o VBE neima.

bet tai sudas skaityk, gerai tiem, kuriuos normaliai vertino, o ash susipjovus su mokytoja tai man 7 vos ishvede ;//

tai va mieloji  ne tu  viena tokia ir man ta pati situacija ji  ir ant manes kaip uzpyko  tai iki mokslo metu pabaigos ir tk 5 isvede viska sugadino...tureciau nors 7 tai  viskas butu daug geriau..., su mano  mokytoja net neimanoma susitarti  sakiau nelaikysiu egzamino jai  metiniam turesiu  nemaziau kaip 7 bet nieko neisejo..: tad dar labai apmaudu...

Žinutė parašyta: 2009-07-05 13:20:49 | Nuoroda

otai kaip as zadu rasyti  1 nr vgtu  po to ktu  tai kur man  ta atestata nesti  i  vgtu  ar i ktu  ar i  abu reikes?

Žinutė parašyta: 2009-07-05 15:02:03 | Nuoroda

sveiki  labai  skubiai ar dar galima prasyma rasyti internetu  2009-07-07 diena? nes as nespejau  dar tai  nurodyta iki sios dienos bet ar sia diena gali  dar teikti???? :S

Žinutė parašyta: 2009-07-06 19:58:27 | Nuoroda

sveiki, is kur jus specialybes koda imate ar tiks jai imsiu is lamabpo.lt  , 2009 metų priėmimo į Lietuvos aukštąsias mokyklas studijų programų pasirenkamumas ???

Žinutė parašyta: 2009-07-06 20:14:19 | Nuoroda
Cloudless rašė:
ne-zinia rašė:
Cloudless rašė:

na juk nebūtina šiais metais tau studijuoti, gali kitąmet stoti ;)

pasimetusi dabar esu...

pas mane tokie situacija, kad aš mokamai negaliu tiesiog mokytis.. tai jei negausiu nemokamos vietos, stosiu kitąmet, gal dar kokį papildomą egzaminą išsilaikysiu, jei sugalvočiau dar ką studijuoti kitą ;)

merguzele miela tau  vf vieta galiu garantuoti  kad jau paruosta..... su tokiais balais o  man del  mokamos nera garantuota,,:(((

Žinutė parašyta: 2009-07-06 20:14:19 | Nuoroda
Cloudless rašė:
ne-zinia rašė:
Cloudless rašė:

pasimetusi dabar esu...

pas mane tokie situacija, kad aš mokamai negaliu tiesiog mokytis.. tai jei negausiu nemokamos vietos, stosiu kitąmet, gal dar kokį papildomą egzaminą išsilaikysiu, jei sugalvočiau dar ką studijuoti kitą ;)

merguzele miela tau  vf vieta galiu garantuoti  kad jau paruosta..... su tokiais balais o  man del  mokamos nera garantuota,,:(((

Žinutė parašyta: 2009-07-06 21:03:14 | Nuoroda
Cloudless rašė:
dainius.... rašė:
Cloudless rašė:
ne-zinia rašė:
Cloudless rašė:

pasimetusi dabar esu...

bet kai pagalvoji kad soc moksluose tik 3100 krepšelių tai neramu pasidaro...

na tai  zinoma naturalu kad neramu,   bet visviena viskas bus gerai  pamatysi ir as tau ta garantuoju kad papulsi  i  vf beje kur stoji?

Žinutė parašyta: 2009-07-06 21:59:04 | Nuoroda

vienu  zodziu patenka i  VF kuriu auksciausias konkursinis balas kokioje nors specialybeje... kitaip ziuri  tu kurie padave prasymus kokioje nors  specialybeje ir atrenka ten   tarkim 10 turinciu auksciausia konkursini bala pateikusiu  tam tikroje specialybeje ir jie patenka i vf gal aiskiai paaiskinau ..o  gal  ir nelabai..:D

Žinutė parašyta: 2009-07-06 22:23:46 | Nuoroda

alio ar dar ryt bus galima duoti prasymus netu?

Žinutė parašyta: 2009-07-06 22:37:27 | Nuoroda
siestaa rašė:
dainius.... rašė:

alio ar dar ryt bus galima duoti prasymus netu?

manau, kad taip, ryte butinai.

na bet as dar net pinigu nepravedes, visvien spesiu?

Žinutė parašyta: 2009-07-08 23:48:16 | Nuoroda

eh  kad as zinociau...;]]

Žinutė parašyta: 2009-07-08 23:54:51 | Nuoroda

o jus gavote karini be mane pirma karta kviete kai buvau 16 ir dar dar nieko   niekas nekviecia...

Žinutė parašyta: 2009-07-08 23:59:09 | Nuoroda
daktariūkštis rašė:
dainius.... rašė:

o jus gavote karini be mane pirma karta kviete kai buvau 16 ir dar dar nieko   niekas nekviecia...

Kviečia tik pirmąjį sykį, po to pats turi susiprotėti, jog ten reikia pasirodyti. Tai vadinama šauktinio pareigomis.

o jai  nebusiu buves ir vesiu ta karinio liudijima vezant prasyma nieko tokio?

Žinutė parašyta: 2009-07-09 00:04:02 | Nuoroda

tai vaje kad jau nuo mano  gimtadienio  praejo 5 menesiai kai  man  sukako 19  ir net nebuvau  i ta karini nuejes,  bet ar nieko  tokio  kad veziu  priduodant prasyma karini liudijima  i  ji  nebuves tik kai buvau 16

Žinutė parašyta: 2009-07-09 00:13:42 | Nuoroda

gera mintis, nes po  to kai  prireiks o  musu ten toks diedukas dirba kurio neimanoma pagauti ...prisimenu kai 16 kiek kartu teko ieskoti....vat gerai  kad tokia tema isdyko visai buciau apie ta karini nei nepagalvojes..

Žinutė parašyta: 2009-07-13 13:25:24 | Nuoroda

kas apie tai kiek nors zinote rasykite ir apsvieskite kitus ir klausimelis vienas tarkim  as pasirinkaustudijas anglu kalba ir as neistojai  tas tarptautines grupes tai ziuri i lietuviskas ????

Žinutė parašyta: 2009-07-13 13:35:11 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
dainius.... rašė:

kas apie tai kiek nors zinote rasykite ir apsvieskite kitus ir klausimelis vienas tarkim  as pasirinkaustudijas anglu kalba ir as neistojai  tas tarptautines grupes tai ziuri i lietuviskas ????

WTF? Ismok pirma lietuviskai mintis destyti, o paskui apie anglu kalba galvok.

sorry,  kad nemoku lt tai paklausiu paprasciau  kaip  patekti i  tas studijoas kurios vyksta anglu kalba..?

Žinutė parašyta: 2009-07-13 13:55:48 | Nuoroda
VDUstudienc rašė:
dainius.... rašė:
Mr.Lazy rašė:
dainius.... rašė:

WTF? Ismok pirma lietuviskai mintis destyti, o paskui apie anglu kalba galvok.

sorry,  kad nemoku lt tai paklausiu paprasciau  kaip  patekti i  tas studijoas kurios vyksta anglu kalba..?\

Patek stojimo būdu. www.lamabpo.lt/BP_studiju_programos_2009a.pdf

Tame linke įrašytos tos kelios studijų programos, kurios vykdomos anglų kalba.

labai  dekui  radau kas vyksta anglu  kalba  bet dar vienas klausimelis tarkim  as VGTU  pirmu  numeriu  duotu  statybos inzinerija NL  M ir pazymejes virsui  esu kad noreciau studijuanglu  kalba bet man nelieka vietos anglu kalba tai  gali priimti  statybos inzinerijos studijas i lietuviu kalbos grupe,  ar kaip  cia yra?

Žinutė parašyta: 2009-07-15 23:42:55 | Nuoroda

ar yra tie kurie ruosiaties stoti i si univer ir sia specialybe jai  ka atsiliepkite gal busim kolegos..:D