Vartotojo dainius.... pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-04 22:43:40 | Nuoroda
Zhanet rašė:

O jus cia visi taip nekukliai :D kur jau man bus sunku

tikriausiai labai reikia, kad zinotum ko  galima tiketis jai  bus karikaturos..:D

Žinutė parašyta: 2009-06-05 16:51:43 | Nuoroda

Fizikai  vis dar tyli.... ar musu tiek tikrai nedaug yra.>:D

Žinutė parašyta: 2009-06-05 17:17:01 | Nuoroda
jiewaa rašė:

O taip, as cia... Na, fizika man sunkiausias riesutelis bus...

na man  bus del  to  sunkiausias tik det to, kad geriausiai is visu  ruosiuosi islaikyti..:D

Žinutė parašyta: 2009-06-05 19:20:36 | Nuoroda
editutte rašė:
Kamėja :) rašė:

na kai bent puse darbu istaiso tai gali bent mazdaug nuspet kaip mkiniai islaike... mano nuomone...ar ne?

Mano mokytoja primad išvažiuoja taisyti ir sakė apie savaitės vidury bus maždaug matyti koks pereinamasis balas :) 

tai  gerai bus kam informuoti ... tikiuosi pasistenksi  del visu..:D

Žinutė parašyta: 2009-06-05 19:24:41 | Nuoroda
theseashells rašė:

10 tūkst. valstybės finansuojamų profesinių bakalaurų:

Humanitariniuose moksluose – 200
Socialiniuose moksluose – 3700
Biomedicinos moksluose – 1400
Fiziniuose moksluose – 100
Technologiniuose moksluose – 4200
Meno studijose – 500

Taip bent jau Steponavičius mums rodė ir pasakojo. 

na manau  neturetu  buti i technologinius mokslus (4200) patekti i nemokama vieta...

Žinutė parašyta: 2009-06-05 20:26:43 | Nuoroda

eina ta istorija laiko  nera pakrtoti  nuo pirmadienio  pradeti  reikes ruostis .. bet nemanau kad spesiu perskaityti 4 knygas... beda jauciu bus...

Žinutė parašyta: 2009-06-05 20:31:17 | Nuoroda
:)p rašė:
dainius.... rašė:

eina ta istorija laiko  nera pakrtoti  nuo pirmadienio  pradeti  reikes ruostis .. bet nemanau kad spesiu perskaityti 4 knygas... beda jauciu bus...

Pradek kuo greiciau,nes tkr nespesi ;) as vakar pradejau kartot,ir tai galvoju ar spesiu,nes visi zemelapiai ir visa kita.

paskaiciau snd senoves istorija, bet tik puse,  o nelabai noriu daug mokintis fizika maiso....o fizikos pasiruoses gerai paimti....:D

Žinutė parašyta: 2009-06-05 20:34:29 | Nuoroda

as tai isvis sumaisiau  parasiau  publicistinis parasiau ne zanra o stiliu..:D

Žinutė parašyta: 2009-06-05 20:38:32 | Nuoroda

na lyg lt istorija moku  tad gal jos ir nereikes kartoti  truputi  tuos naujuosius laikus reiks pasikartoi.. siaip  gera mintis..:Dbet as ir istorijos juodai dirbe 2 metus tai nusiteikes ir i auksta bala...

Žinutė parašyta: 2009-06-05 20:42:50 | Nuoroda
:)p rašė:
dainius.... rašė:

na lyg lt istorija moku  tad gal jos ir nereikes kartoti  truputi  tuos naujuosius laikus reiks pasikartoi.. siaip  gera mintis..:Dbet as ir istorijos juodai dirbe 2 metus tai nusiteikes ir i auksta bala...

Tada kitas reikalas :D as kadangi neatidirbus pakankamai,tai dbr bandau dirbt kiek iseina :)

tada tave uzjauciu nes tikrai  sunku butu tiek  daug  kartoti  ir rimtai kartoti , nes man  uztenka pvz  zemelapius perverst ir viskas kaip ir pakartota..:D

Žinutė parašyta: 2009-06-05 20:44:00 | Nuoroda
inf.ar rašė:

Aš tai jau savaitę gyvenu su istorija. Užkniso juodai :D tik lėtai aš kažkaip mokaus, bijau kad nespėsiu visko pasikartot.

izivaizduoju kaip uzkniso .. as vos snd paskaiciau tai  atsiboto... meciau ta knyga..:D

Žinutė parašyta: 2009-06-05 20:47:35 | Nuoroda

tikrekimes nebus, nes mano manymu siemet nebuvo  juodai sunkus egzaminai kuriuos  laikiau, tad gali  ir istes bus palankus... koki napaleona idetu ar is didziojo seimo ka nors ar is molotovo pakto.. va tokiu zinomus ir reiksmingus dalykus....:D

Žinutė parašyta: 2009-06-05 20:50:04 | Nuoroda
Indrutia rašė:

ir kaip Jus taip prisiverciate ar cia as beviltiska tinginio pantis

ne tu viena tokia viena as jau  galejau  perskaityti  ta knyga bet del tingejom dar tik ipusejau .....va dar galeciau eiti skaityti  bet prie pc sedziu  nes TINGIU!!!!!!!

Žinutė parašyta: 2009-06-06 16:03:14 | Nuoroda

Gal  kas nors žinote kur yra 2007 fizikos VBE atsakymai.. kompleksinių uždavinių..:D

Žinutė parašyta: 2009-06-07 13:44:23 | Nuoroda
PsicLt rašė:

Cia Rasai atsakymas :)

O tamsta tai biski per juodai gal... Specialiai niekas neklaidina... Gali kelis kabliukus ikist, bet tik ne toki 8 balu verta... (writingo balai is 2 juk dauginas,kiek pamenu). Jiems rupi tik mokinius eilute surikiuot, kad nebutu kruvos gavusiu 100ukus, o visi tvarkingai eitu po kelis simtus ar desimtis procentui. Visos respublikos suzlugdyt jie tikrai nesiekia ;)

tikrai nesidaugina writtingas o  tik dalijas i gramatika ir klausymas..:D

Žinutė parašyta: 2009-06-07 13:51:30 | Nuoroda
V3rSus rašė:
dainius.... rašė:

sveiki , gal kazka girdejote apie matematikos pereinamaji bala, man teko girdeti kad siemet reikia surinkti 11 taski..:

Na kaip mum visad pasakodavo mokytoja, tai toks per einamasisi balas yra nuolat, nuolat žadama kelti iki ~19 bet taip ir palieka 9-11, tai praktikšai užtenka testą ir uždavinuką padaryti, kad išlaikytna

Kad visa testa gerai padarius ir viena uzdavinuka rimtesni tai su tuo sutinku o  kad pereinamas balas svyruoja nuo 9-11  nenoriu su tavimi sutikti  nes jis tikrai  daug labiau svyruoja  cia gali paziureti   lyg nuo 2000 metuyra..

www.nec.lt/failai/789_rezultatai_2008_VB E_matematika.pdf

Žinutė parašyta: 2009-06-07 14:09:40 | Nuoroda
Grimmjow rašė:

nu ka chebra,ryt paimam ta lengva fizikos valstybini :D :D :D 

na paziuresim ar  toks lengvas bus, as nusiteikes i  80-90 procentu, tikekimes pavyks..:D

Žinutė parašyta: 2009-06-07 14:10:59 | Nuoroda
V3rSus rašė:
Grimmjow rašė:

nu ka chebra,ryt paimam ta lengva fizikos valstybini :D :D :D 

joa siausim :D o seip net keista, jokio jaudulio, jauciu ir prie egzu priprantama :D ...

tikrai zinok priprantama kol  anglu  lietuviu iskaitos praejo tai ir jaudulys  dingo pries jas tirkai labai neramu budavo o dar laisvai sau  nueinu..;'

Žinutė parašyta: 2009-06-07 14:14:02 | Nuoroda

tasku paskirstymas... klausymas 50 tasku  padalija is dvieju lieka 25, skaitymas 25 taskai  nesidalija, gramatika 40 tasku  dalija is 2 tai 20 tasku,  o  rasymas 30 tasku taip pat nesidaugina ir nesidalija...:D is viso 100 tasku.. kaip ir kiekviename..:D..

Žinutė parašyta: 2009-06-07 19:10:22 | Nuoroda
elijana rašė:

sveiki;)

turiu atsakymus i anglu 2009 egzamina..

kam reikia rasykit man.

Atsiusiu.

labi  smagu buti gauti  tikruosius atsakymus labai  laukiusiu skype: vassiliausskass  arba el  pastas aciu.:D