Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
22:43:40
| Nuoroda
Zhanet rašė:
O jus cia visi taip nekukliai kur jau man bus sunku tikriausiai labai reikia, kad zinotum ko galima tiketis jai bus karikaturos..:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:51:43
| Nuoroda
Fizikai vis dar tyli.... ar musu tiek tikrai nedaug yra.>:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:17:01
| Nuoroda
jiewaa rašė:
O taip, as cia... Na, fizika man sunkiausias riesutelis bus... na man bus del to sunkiausias tik det to, kad geriausiai is visu ruosiuosi islaikyti..:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
19:20:36
| Nuoroda
editutte rašė:
Kamėja rašė:
na kai bent puse darbu istaiso tai gali bent mazdaug nuspet kaip mkiniai islaike... mano nuomone...ar ne? Mano mokytoja primad išvažiuoja taisyti ir sakė apie savaitės vidury bus maždaug matyti koks pereinamasis balas tai gerai bus kam informuoti ... tikiuosi pasistenksi del visu..:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
19:24:41
| Nuoroda
theseashells rašė:
10 tūkst. valstybės finansuojamų profesinių bakalaurų: Humanitariniuose moksluose – 200
na manau neturetu buti i technologinius mokslus (4200) patekti i nemokama vieta... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:26:43
| Nuoroda
eina ta istorija laiko nera pakrtoti nuo pirmadienio pradeti reikes ruostis .. bet nemanau kad spesiu perskaityti 4 knygas... beda jauciu bus... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:31:17
| Nuoroda
:)p rašė:
dainius.... rašė:
eina ta istorija laiko nera pakrtoti nuo pirmadienio pradeti reikes ruostis .. bet nemanau kad spesiu perskaityti 4 knygas... beda jauciu bus...
Pradek kuo greiciau,nes tkr nespesi as vakar pradejau kartot,ir tai galvoju ar spesiu,nes visi zemelapiai ir visa kita. paskaiciau snd senoves istorija, bet tik puse, o nelabai noriu daug mokintis fizika maiso....o fizikos pasiruoses gerai paimti....:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:34:29
| Nuoroda
as tai isvis sumaisiau parasiau publicistinis parasiau ne zanra o stiliu..:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:38:32
| Nuoroda
na lyg lt istorija moku tad gal jos ir nereikes kartoti truputi tuos naujuosius laikus reiks pasikartoi.. siaip gera mintis..:Dbet as ir istorijos juodai dirbe 2 metus tai nusiteikes ir i auksta bala... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:42:50
| Nuoroda
:)p rašė:
dainius.... rašė:
na lyg lt istorija moku tad gal jos ir nereikes kartoti truputi tuos naujuosius laikus reiks pasikartoi.. siaip gera mintis..:Dbet as ir istorijos juodai dirbe 2 metus tai nusiteikes ir i auksta bala... Tada kitas reikalas as kadangi neatidirbus pakankamai,tai dbr bandau dirbt kiek iseina tada tave uzjauciu nes tikrai sunku butu tiek daug kartoti ir rimtai kartoti , nes man uztenka pvz zemelapius perverst ir viskas kaip ir pakartota..:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:44:00
| Nuoroda
inf.ar rašė:
Aš tai jau savaitę gyvenu su istorija. Užkniso juodai tik lėtai aš kažkaip mokaus, bijau kad nespėsiu visko pasikartot. izivaizduoju kaip uzkniso .. as vos snd paskaiciau tai atsiboto... meciau ta knyga..:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:47:35
| Nuoroda
tikrekimes nebus, nes mano manymu siemet nebuvo juodai sunkus egzaminai kuriuos laikiau, tad gali ir istes bus palankus... koki napaleona idetu ar is didziojo seimo ka nors ar is molotovo pakto.. va tokiu zinomus ir reiksmingus dalykus....:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:50:04
| Nuoroda
Indrutia rašė:
ir kaip Jus taip prisiverciate ar cia as beviltiska tinginio pantis ne tu viena tokia viena as jau galejau perskaityti ta knyga bet del tingejom dar tik ipusejau .....va dar galeciau eiti skaityti bet prie pc sedziu nes TINGIU!!!!!!! |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-06
16:03:14
| Nuoroda
Gal kas nors žinote kur yra 2007 fizikos VBE atsakymai.. kompleksinių uždavinių..:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-07
13:44:23
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Cia Rasai atsakymas tikrai nesidaugina writtingas o tik dalijas i gramatika ir klausymas..:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-07
13:51:30
| Nuoroda
V3rSus rašė:
dainius.... rašė:
sveiki , gal kazka girdejote apie matematikos pereinamaji bala, man teko girdeti kad siemet reikia surinkti 11 taski..: Na kaip mum visad pasakodavo mokytoja, tai toks per einamasisi balas yra nuolat, nuolat žadama kelti iki ~19 bet taip ir palieka 9-11, tai praktikšai užtenka testą ir uždavinuką padaryti, kad išlaikytna Kad visa testa gerai padarius ir viena uzdavinuka rimtesni tai su tuo sutinku o kad pereinamas balas svyruoja nuo 9-11 nenoriu su tavimi sutikti nes jis tikrai daug labiau svyruoja cia gali paziureti lyg nuo 2000 metuyra.. www.nec.lt/failai/789_rezultatai_2008_VB E_matematika.pdf
|
||
Žinutė parašyta:
2009-06-07
14:09:40
| Nuoroda
Grimmjow rašė:
nu ka chebra,ryt paimam ta lengva fizikos valstybini :D :D na paziuresim ar toks lengvas bus, as nusiteikes i 80-90 procentu, tikekimes pavyks..:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-07
14:10:59
| Nuoroda
V3rSus rašė:
Grimmjow rašė:
nu ka chebra,ryt paimam ta lengva fizikos valstybini :D :D joa siausim o seip net keista, jokio jaudulio, jauciu ir prie egzu priprantama ... tikrai zinok priprantama kol anglu lietuviu iskaitos praejo tai ir jaudulys dingo pries jas tirkai labai neramu budavo o dar laisvai sau nueinu..;' |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-07
14:14:02
| Nuoroda
tasku paskirstymas... klausymas 50 tasku padalija is dvieju lieka 25, skaitymas 25 taskai nesidalija, gramatika 40 tasku dalija is 2 tai 20 tasku, o rasymas 30 tasku taip pat nesidaugina ir nesidalija...:D is viso 100 tasku.. kaip ir kiekviename..:D.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-07
19:10:22
| Nuoroda
elijana rašė:
sveiki;) turiu atsakymus i anglu 2009 egzamina.. kam reikia rasykit man. Atsiusiu.
labi smagu buti gauti tikruosius atsakymus labai laukiusiu skype: vassiliausskass arba el pastas [email protected] aciu.:D |