Vartotojo andriusia pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-08 15:33:42 | Nuoroda

Jo,.. siemet visi neblogai islaike egzus, tai tikrai nemazai palyginus su pernai stojimu yra i ISM lamabpo pateikia gi statistika. bet as pirmenybe teikiau VVAM, nes ten pigesnis mokslas, negu ism.

Žinutė parašyta: 2009-07-08 15:40:41 | Nuoroda

PsicLt >> Pritariu, kad pirmiausia reikia viska gerai issianalizuoti ir svarbiausia nepulti i panika. Tik issianalizavus klausti kas neaiskaus, arba jau issiaiskinus viska galima diskutuoti apie tau idomius dalykus :)

Žinutė parašyta: 2009-07-08 15:49:40 | Nuoroda

Nuomone apie TVM galima susidaryti is kalbu, taciau viskas atrodo kitaip realybeje. Turiu pora draugu, kurie siemet baige sia mokykla.Na realiai labiausiai patenkinti yra tas, kuris domejuosi rimtai, nes turi jau savo firma, todel jam ir paskaitos buvo idomios ir pats bendravo su destytojais, kad igytu daugiau patirties. Destytojai irgi ivairus, sake, jog yra tokiu, kurie desto tai, ko patys nelabai supranta. na zodziu eiliniai dalykai. o kitas draugas, mokesi vien todel, kad TVM yra prestizine mokykla, bet pats nieko daugiau nesieke, tdl dabar tik popieriuka turi ir nieko daugiau. Beto mokslas daug kainuoja, o dar neakivaizdinis tai dar daugiau. As pati domejausi tvm, bet kazkaip neradau jame tiek daug zavesio, kad is karto pulciau mokytis. Nors pati irgi galvoju apie neakivaidzias studijas, nes bandysiu derinti mokslus su darbu..

Žinutė parašyta: 2009-07-09 09:55:46 | Nuoroda

Mokytis tikrai reikia! O kur gerai mokytis priklauso is dalies nuo pacio studento ir paskui visi kiti kriterijai (studiju kokybe, destytojai, metodai ir t.t.) As pati daugiausia domejausi mokyklomis, nes mano nuomone kiek spejau susidaryti ten geresne mokymosi kokybe. siaip ne daug reklamuojasi vilniaus vadybos aukstoji mokykla, bet labai susidomejau ja, lankiausi ir pacioje mokykloje, tai paliko gera ispudi, kolektyvas destytoju atrodo perspektyvus ir kiek girdejau mokytis idomu. Todel prioriteta teikiau vvam. o tvm man visada asociujuojasi su Turtingu Vaiku Mokykla :)

Žinutė parašyta: 2009-07-09 09:59:13 | Nuoroda

Taip, kainos kiekvieno univero puslapyje yra parasomos atskirai :)

Žinutė parašyta: 2009-07-09 10:33:11 | Nuoroda

Istoti yra viena, o mokytis yra kita. pati vvam verslo vadyba rasiau pirmuoju numeriu. o iki tol labai duag domejausi apie sia mokykla. Viename forume skaiciau, kad destytojai perpektyvus ir patys suinterresuoti tuo, ka dirba ir ka perduoda studentams. konspektai nauji o ne kazkelintuju metu, ir dar cia viena absolvente vvam sake, kad tais konspektais dar kazkas is vgtu naudojasi savo paskaitoms :) Tai manau gali drasiai stoti, jeigu ka busim kolegos :)