Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
22:52:24
| Nuoroda
as tai i Kuno kulturap lanuoju, arba i Lkka arba i Vpu, bet kuno kultura 5400lt tai naciort...is kur tiek pigineliu :\ tai nzn |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
23:07:20
| Nuoroda
tai kad kiek va matau tai nera tokios programos |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
23:15:28
| Nuoroda
aaa..geras sry, as blondine |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
19:20:56
| Nuoroda
Princesita rašė:
Cia tikrai gali buti tiesa,kad istorija islaike 94 % ? ;OOOO kur cia taip radai?:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
19:24:47
| Nuoroda
blemba jai cia tiesa ir dar as islaikiau tai pradesiu mastyti kad as protinga |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
00:08:34
| Nuoroda
ea, klausykit reikia atestato kopija patvirtinti pas notara??? nes ryt vezu ir nzn..... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
00:12:44
| Nuoroda
guuud! bet blogai tam kuris mane subalamutino ir priverte sunerimti... ACIU ;) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
23:43:03
| Nuoroda
jau vakar koki sapna sapnavau tai sakes tipo kazkur buvau kazkokio diplomo pasiimti su tevais, ir krc nueinu pasiimti pakviecia taip mane, ir ziuriu uzdengtas puodelis, atidengiu puodeli, o ten nuo euro alaus kamstelis atverciu ta kamsteli, ziuriu parasyta "Lietuvos kuno kulturos akademija - kuno kultura" a blemba pabudau net is tos laimes kai sapne sokinet pradejau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
23:47:33
| Nuoroda
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
jau vakar koki sapna sapnavau tai sakes tipo kazkur buvau kazkokio diplomo pasiimti su tevais, ir krc nueinu pasiimti pakviecia taip mane, ir ziuriu uzdengtas puodelis, atidengiu puodeli, o ten nuo euro alaus kamstelis atverciu ta kamsteli, ziuriu parasyta "Lietuvos kuno kulturos akademija - kuno kultura" a blemba pabudau net is tos laimes kai sapne sokinet pradejau labai ydomus sapnas )) man tai ir jau kelinta diena sapnuojasi, bet skirtingi variantai kiekviena syky, MRU ir VDU DD matysim kuris teisingas... )) o gal per viduriuka.. KTU... na nznau... DDDDD zinau kad verkiau is laimes, tai mama sake jai verki reiskia dziaugsies tai laukiu dziaugsmo |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
23:50:02
| Nuoroda
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
jau vakar koki sapna sapnavau tai sakes tipo kazkur buvau kazkokio diplomo pasiimti su tevais, ir krc nueinu pasiimti pakviecia taip mane, ir ziuriu uzdengtas puodelis, atidengiu puodeli, o ten nuo euro alaus kamstelis atverciu ta kamsteli, ziuriu parasyta "Lietuvos kuno kulturos akademija - kuno kultura" a blemba pabudau net is tos laimes kai sapne sokinet pradejau labai ydomus sapnas )) man tai ir jau kelinta diena sapnuojasi, bet skirtingi variantai kiekviena syky, MRU ir VDU DD matysim kuris teisingas... )) o gal per viduriuka.. KTU... na nznau... DDDDD zinau kad verkiau is laimes, tai mama sake jai verki reiskia dziaugsies tai laukiu dziaugsmo tikrai, pamatysi pasiseks idomu ka sianakt sapnuosiu.... nuo baltos gal kasmtelis bus... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
00:06:31
| Nuoroda
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
jau vakar koki sapna sapnavau tai sakes tipo kazkur buvau kazkokio diplomo pasiimti su tevais, ir krc nueinu pasiimti pakviecia taip mane, ir ziuriu uzdengtas puodelis, atidengiu puodeli, o ten nuo euro alaus kamstelis atverciu ta kamsteli, ziuriu parasyta "Lietuvos kuno kulturos akademija - kuno kultura" a blemba pabudau net is tos laimes kai sapne sokinet pradejau labai ydomus sapnas )) man tai ir jau kelinta diena sapnuojasi, bet skirtingi variantai kiekviena syky, MRU ir VDU DD matysim kuris teisingas... )) o gal per viduriuka.. KTU... na nznau... DDDDD zinau kad verkiau is laimes, tai mama sake jai verki reiskia dziaugsies tai laukiu dziaugsmo tikrai, pamatysi pasiseks idomu ka sianakt sapnuosiu.... nuo baltos gal kasmtelis bus... nuo baltos kamstely ryt turesi sukti D kai suzinosi gera zinia apie stojimus tai teks ir ''aplaistyt'' balta :D:D:D:D:D tai kad tame ir bajeris kad negalesiu laistyt netgi darbe suzinosi uar istojau, ryt dirbu nuo 8 iki 17val kaip griusiu ten darbe kur kampan is tos laimes ar nelaimes nors...dzin bus jai bus gera zinia |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
00:16:41
| Nuoroda
Spash- rašė:
Krc vakar į galvą nelindo jokios mintys, o dabar visos dvejonės pasipylė lyg iš dangaus. :S
Bet kuriuo atvėju bus taip: jei įstosiu kur noriu, nusigersiu iš laimės. Jei nepateksiu, nusigersiu iš liūdėsio. Bet kuriuo atveju ryt blaivas nebūsiu.
ir teisingai! ner cia ko blaivam vaikscioti tokia diena |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
00:17:53
| Nuoroda
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
jau vakar koki sapna sapnavau tai sakes tipo kazkur buvau kazkokio diplomo pasiimti su tevais, ir krc nueinu pasiimti pakviecia taip mane, ir ziuriu uzdengtas puodelis, atidengiu puodeli, o ten nuo euro alaus kamstelis atverciu ta kamsteli, ziuriu parasyta "Lietuvos kuno kulturos akademija - kuno kultura" a blemba pabudau net is tos laimes kai sapne sokinet pradejau labai ydomus sapnas )) man tai ir jau kelinta diena sapnuojasi, bet skirtingi variantai kiekviena syky, MRU ir VDU DD matysim kuris teisingas... )) o gal per viduriuka.. KTU... na nznau... DDDDD zinau kad verkiau is laimes, tai mama sake jai verki reiskia dziaugsies tai laukiu dziaugsmo tikrai, pamatysi pasiseks idomu ka sianakt sapnuosiu.... nuo baltos gal kasmtelis bus... nuo baltos kamstely ryt turesi sukti D kai suzinosi gera zinia apie stojimus tai teks ir ''aplaistyt'' balta :D:D:D:D:D tai kad tame ir bajeris kad negalesiu laistyt netgi darbe suzinosi uar istojau, ryt dirbu nuo 8 iki 17val kaip griusiu ten darbe kur kampan is tos laimes ar nelaimes nors...dzin bus jai bus gera zinia oi tai tau faina, laikas tikrai greit prabegs... ))) as tai nznu, ryt verksiu is laimes jei bus dziuginantis rezultatas, o jei ne tai verksiu is sielvarto... :D:D:D ziuritn i Tavop rezus tai tavo vietoi sedeciau rami kaip belgas vat su mano rezais tai uzpakalis svyla...bet gavau truputeli papildomu balu tai kiek ramiau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
00:21:23
| Nuoroda
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
jau vakar koki sapna sapnavau tai sakes tipo kazkur buvau kazkokio diplomo pasiimti su tevais, ir krc nueinu pasiimti pakviecia taip mane, ir ziuriu uzdengtas puodelis, atidengiu puodeli, o ten nuo euro alaus kamstelis atverciu ta kamsteli, ziuriu parasyta "Lietuvos kuno kulturos akademija - kuno kultura" a blemba pabudau net is tos laimes kai sapne sokinet pradejau labai ydomus sapnas )) man tai ir jau kelinta diena sapnuojasi, bet skirtingi variantai kiekviena syky, MRU ir VDU DD matysim kuris teisingas... )) o gal per viduriuka.. KTU... na nznau... DDDDD zinau kad verkiau is laimes, tai mama sake jai verki reiskia dziaugsies tai laukiu dziaugsmo tikrai, pamatysi pasiseks idomu ka sianakt sapnuosiu.... nuo baltos gal kasmtelis bus... nuo baltos kamstely ryt turesi sukti D kai suzinosi gera zinia apie stojimus tai teks ir ''aplaistyt'' balta :D:D:D:D:D tai kad tame ir bajeris kad negalesiu laistyt netgi darbe suzinosi uar istojau, ryt dirbu nuo 8 iki 17val kaip griusiu ten darbe kur kampan is tos laimes ar nelaimes nors...dzin bus jai bus gera zinia oi tai tau faina, laikas tikrai greit prabegs... ))) as tai nznu, ryt verksiu is laimes jei bus dziuginantis rezultatas, o jei ne tai verksiu is sielvarto... :D:D:D ziuritn i Tavop rezus tai tavo vietoi sedeciau rami kaip belgas vat su mano rezais tai uzpakalis svyla...bet gavau truputeli papildomu balu tai kiek ramiau taip tik atrodo.. stojau y tokia specelybe kur reikia tikrai lb aukstu balu... (( o koks tavo kb? tai tau lb faina, kad gavai papildomu balu... o uz ka gavi? 16 berots 15 ten su centais (87 ar tai 89) gavau papildomu uztai kad paneliu jauniu futbolos rinktines nare buvau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
00:27:17
| Nuoroda
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
jau vakar koki sapna sapnavau tai sakes tipo kazkur buvau kazkokio diplomo pasiimti su tevais, ir krc nueinu pasiimti pakviecia taip mane, ir ziuriu uzdengtas puodelis, atidengiu puodeli, o ten nuo euro alaus kamstelis atverciu ta kamsteli, ziuriu parasyta "Lietuvos kuno kulturos akademija - kuno kultura" a blemba pabudau net is tos laimes kai sapne sokinet pradejau labai ydomus sapnas )) man tai ir jau kelinta diena sapnuojasi, bet skirtingi variantai kiekviena syky, MRU ir VDU DD matysim kuris teisingas... )) o gal per viduriuka.. KTU... na nznau... DDDDD zinau kad verkiau is laimes, tai mama sake jai verki reiskia dziaugsies tai laukiu dziaugsmo tikrai, pamatysi pasiseks idomu ka sianakt sapnuosiu.... nuo baltos gal kasmtelis bus... nuo baltos kamstely ryt turesi sukti D kai suzinosi gera zinia apie stojimus tai teks ir ''aplaistyt'' balta :D:D:D:D:D tai kad tame ir bajeris kad negalesiu laistyt netgi darbe suzinosi uar istojau, ryt dirbu nuo 8 iki 17val kaip griusiu ten darbe kur kampan is tos laimes ar nelaimes nors...dzin bus jai bus gera zinia oi tai tau faina, laikas tikrai greit prabegs... ))) as tai nznu, ryt verksiu is laimes jei bus dziuginantis rezultatas, o jei ne tai verksiu is sielvarto... :D:D:D ziuritn i Tavop rezus tai tavo vietoi sedeciau rami kaip belgas vat su mano rezais tai uzpakalis svyla...bet gavau truputeli papildomu balu tai kiek ramiau taip tik atrodo.. stojau y tokia specelybe kur reikia tikrai lb aukstu balu... (( o koks tavo kb? tai tau lb faina, kad gavai papildomu balu... o uz ka gavi? 16 berots 15 ten su centais (87 ar tai 89) gavau papildomu uztai kad paneliu jauniu futbolos rinktines nare buvau oi, kaip tau smagu )) as tai neturiu tokio ryzto uzsiimineti tokia veikla... manau tikrai turi sansa ystoti... ) Duok Dieve bet kadangi as gera mergaite tai duos na, as esu labiau veiksmo zmogus nei proto |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
01:02:08
| Nuoroda
Na ka, minu taka i lova Ramybes Jums zmogai |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
17:56:20
| Nuoroda
ea, pasipažyskim t.y susipažinkim |