Vartotojo ForgetMe pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-08-20 21:08:12 | Nuoroda
1pupyte69 rašė:

ieskau elitiniu draugu is KMU, VU, KTU, ISM. VGTU...

O visokios LVA, LKKA, LZUU , tai net nevertos univero vardo, sustoja ten belekas :S :S :S  Tad su zmonemis is ju nenoriu bendrauti, O kolegijos tai is vis dvokia meslo kruva

As pati esu is KMU slaugos, kas nori susipazinti? 

Jeigu tu elitas, tada aš grietinėlė :D nejuokink mergaite tu žmonių :D Jaučiu po pirmo semestro "elitas" tu skrisi lauk :D

Žinutė parašyta: 2009-09-01 14:31:58 | Nuoroda

O cia visose specialybese ta kuno kultura buna? Nes man pvz kai pildziau prasyma, tai nieko nedave pasirinkt is fizinio :D

Žinutė parašyta: 2009-09-01 14:37:12 | Nuoroda

Sveiki sveiki :) Bet kažkaip mažai čia mūsų pasireiškė

Žinutė parašyta: 2010-01-21 20:25:49 | Nuoroda

Lievos tos tipkes siais metais. Profkej gauna tiek pat kiek aukstesniojoj :S

Žinutė parašyta: 2010-06-11 19:03:17 | Nuoroda

Gali mėgint :) Pernai stojau į VF su lietuvių 17 procentų, anglų aštuonetu ir istorija šešetu ir įstojau ;DD

Žinutė parašyta: 2010-06-11 19:19:26 | Nuoroda

Manau išliks socialinė pedagogika populiari, nes yra pigi :)

Žinutė parašyta: 2010-06-11 19:23:26 | Nuoroda

Čia priklauso nuo to, ką nori studijuoti ir pagal galimybes... Aš asmeniškai įstojau į kolegiją ir nesigailiu nė kiek :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 23:29:38 | Nuoroda

egiciukasss rašė:

As taip pat cia istojau, kokie atsiliepimai cia besimokanciu studentu? ar lengvai pernai radot buta gyvenimui?

Tikrai sauni kolegija :) Kai buvau pirmakursis maniau, jog nieko gero cia nebus, taciau jau po keliu savaiciu supratau, kad klydau :) Labai faini destytojai. Faina kolegijos vadovybe, ypac dekane su prodekane :) nesigailiu cia istojes :) na o del buto tai nemanau, kad sunku. Kadangi esu vietinis, tai man ir nereikejo ieskotis buto. Bet siaip is kursioku neteko girdeti, kad sunku buvo rasti buta :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 00:33:50 | Nuoroda
egiciukasss rašė:
ForgetMe rašė:

egiciukasss rašė:

As taip pat cia istojau, kokie atsiliepimai cia besimokanciu studentu? ar lengvai pernai radot buta gyvenimui?

Tikrai sauni kolegija :) Kai buvau pirmakursis maniau, jog nieko gero cia nebus, taciau jau po keliu savaiciu supratau, kad klydau :) Labai faini destytojai. Faina kolegijos vadovybe, ypac dekane su prodekane :) nesigailiu cia istojes :) na o del buto tai nemanau, kad sunku. Kadangi esu vietinis, tai man ir nereikejo ieskotis buto. Bet siaip is kursioku neteko girdeti, kad sunku buvo rasti buta :)

O sunku mokytis? kazkaip baimina, kad paskaitos bus anglu kalba..:) bet manau, kad si specialybe daug perspektyvesne nei anglu filologija.. labai cia norejau istot ir tikiuos, kad bus smagu mokytis ir draugiski kursiokai, o dabar labiausiai suku galva del buto..

Na tas sunkumas sioks toks visur gi buna :) Na nera taip jau sunku, kad net verkt norisi :) Na o del paskaitu anglu kalba, tai nevisos jos buna anglu kalba :) Anglu kalbos fonetika mums budavo ir angliskai, ir lietuviskai. Beja destytoja labai faina. Dabartine anglu kalba budavo angliskai, taciau nera ko baimintis, nes lengvai ir suprasi, ir susisnekesi :P Na dar per gramatika destytoja angliskai pravesdavo paskaita :) Tikrai nera ko bijoti :) Visada pirmakursiams buna siokia tokia baime, bet jau po keliu dienu pati pamatysi, kad nera baisu :) O del buto paiesku, tai nemanau, kad kils tau problemu :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 18:54:41 | Nuoroda
egiciukasss rašė:

Labai Tau dekoju uz isamia informacija Rugseji susimatysim

Aha :D 

Žinutė parašyta: 2010-08-20 14:07:02 | Nuoroda

Labai neskriaudzia :P Be to nieko tokio, jei ir nuskriaus :P

Žinutė parašyta: 2010-08-30 22:26:53 | Nuoroda
zaraza rašė:
Vaivita:)* rašė:

Sveikos, mane taipat domina is klausymas,bet as girdejau kad jei i nemokama istojai pirma pusmeti gauni po 50lt bent jau anksiau taip buvo reiskiasi

pries kaledas mum perves stipendija simboline,kai pasirasinejau sutarti uzpildziau anketa banko kortelei gauti ir sake kad pries/per ziemas atostogas perves apie 200lt x)

Tai tik ta ir tegausit turbut, nes mes pirmam kurse irgi gavom ziema 200lt, o veliau net ir tu 50lt nebemokejo. O gal kas zino ar antram kurse bus galima gaut stipendija?

Žinutė parašyta: 2010-09-30 14:22:57 | Nuoroda

Del socialines stipendijos turetum kreiptis i fakulteto sekretore, ji tau pasakys kokiu dokumentu reikes. O del gavimo tai nezinau. Pats sutvarkiau visus dokumentus socialinei stipendijai gaut pries kelias savaites ir dar negavau. 

Žinutė parašyta: 2010-09-30 14:37:54 | Nuoroda
shinjiteru rašė:

ForgetMe, pirmam kurse mum mokejo stipendijas, bet tik antram pusmetyje, turbut tavo vidurkis nepapuole i trejetuko sarasa, kuris daromas kiekvienai grupei ;) siaip po kiekvienu egzaminu vidurkius paskaiciuoja ir ziuri kam moketi stipendijas, o kam ne. Kurie nepapuola i ta trejetuka, deja, nieko negauna... Manau, kad taip bus ir siemet

Ai jei ta stipendija pagal mokymosi rezultatus maza, tai velniop ja :D Ir siaip nesazininga, jei tarkim grupeje yra kokie 5 studentai besimokantys labai gerai, ir tik 3 is ju gaus, o kiti 2 negaus. 

Žinutė parašyta: 2010-09-30 14:40:30 | Nuoroda

Kai as tvarkiaus dokumentus del soc. stipendijos, tai tereikejo pristatyt pazyma apie gaunama soc. pasalpa ir seimos sudeti. O kreiptis tai pas sekretore fakulteto :) Ji pasakys kokiu dokumentu reikia ir pristate juos parasysite prasyma :) O tada beliks laukt.  

Žinutė parašyta: 2011-02-20 18:18:20 | Nuoroda

Sveiki :) Turiu šiokį tokį klausimą :) Esami ir buvę Erasmus programos studentai, gal galėtumėte man pasakyti, vykstant pagal šią programą į kitą šalį, kiek reikia turėti savų finansų pragyvenimui ir panašiai? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-19 11:53:53 | Nuoroda

O gal kas nors žino ar kolegijos diplomas pripažįstamas UK universitetuose? Liko užbaigt paskutinį kursą ir mastau apie studijas UK universitete.

Žinutė parašyta: 2011-08-12 12:30:54 | Nuoroda
xowiux rašė:

Sveiki,

Kaip stipendijos šiemet ?  Multimedijos moksleiviai gaudavote stipendijas ? kokias ? kaip tiem asmenim, kurie yra socialiai remtini ? Į raštinę eit pildyt prašymą ? Ar kaip ? Gal galėtų kas pakonsultuotimane ? Būčiau tikrai dėkingas. Dėkoju. iki pasimatymo kolegijoje. :)

Kurie yra socialiai remtini, tai buna kolegijoje skelbimu lentoje parasyta iki kada susitvarkyti. Dazniausiai buna, kad iki spalio kazkelintos dienos susitvarkyti, o veliau buna jau vasario pradzioje vel tvarkytis dokumentus, kad ir vel gauti. Socialines stipendijos dydis yra 390lt/men. Ja moka ir per vasara, gaila, kad as 1 kurse praradau daug soc stipendijos :D

Žinutė parašyta: 2011-08-18 12:36:29 | Nuoroda
Jaska13 rašė:

as per papildoma priemima cia bandysiu istot ,ne niekur kitur neistojau per pagrindinius :D norejau paklaust , fakultetas yra tik kedainiuose ar ir kaune?

Cia stosi tik del to, kad istot, nes niekur kitur neistojai? :)

Žinutė parašyta: 2012-07-15 12:32:21 | Nuoroda

Jei ir bus bakalaurinio gynimas anglų kalba, apsiginsit, nieko čia nėra baisaus :)