Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-08-20
21:08:12
| Nuoroda
1pupyte69 rašė:
ieskau elitiniu draugu is KMU, VU, KTU, ISM. VGTU... O visokios LVA, LKKA, LZUU , tai net nevertos univero vardo, sustoja ten belekas :S :S :S Tad su zmonemis is ju nenoriu bendrauti, O kolegijos tai is vis dvokia meslo kruva As pati esu is KMU slaugos, kas nori susipazinti? Jeigu tu elitas, tada aš grietinėlė nejuokink mergaite tu žmonių Jaučiu po pirmo semestro "elitas" tu skrisi lauk |
||
Žinutė parašyta:
2009-09-01
14:31:58
| Nuoroda
O cia visose specialybese ta kuno kultura buna? Nes man pvz kai pildziau prasyma, tai nieko nedave pasirinkt is fizinio |
||
Žinutė parašyta:
2009-09-01
14:37:12
| Nuoroda
Sveiki sveiki Bet kažkaip mažai čia mūsų pasireiškė |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-21
20:25:49
| Nuoroda
Lievos tos tipkes siais metais. Profkej gauna tiek pat kiek aukstesniojoj :S |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-11
19:03:17
| Nuoroda
Gali mėgint Pernai stojau į VF su lietuvių 17 procentų, anglų aštuonetu ir istorija šešetu ir įstojau ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-11
19:19:26
| Nuoroda
Manau išliks socialinė pedagogika populiari, nes yra pigi |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-11
19:23:26
| Nuoroda
Čia priklauso nuo to, ką nori studijuoti ir pagal galimybes... Aš asmeniškai įstojau į kolegiją ir nesigailiu nė kiek |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
23:29:38
| Nuoroda
egiciukasss rašė:
As taip pat cia istojau, kokie atsiliepimai cia besimokanciu studentu? ar lengvai pernai radot buta gyvenimui?
Tikrai sauni kolegija Kai buvau pirmakursis maniau, jog nieko gero cia nebus, taciau jau po keliu savaiciu supratau, kad klydau Labai faini destytojai. Faina kolegijos vadovybe, ypac dekane su prodekane nesigailiu cia istojes na o del buto tai nemanau, kad sunku. Kadangi esu vietinis, tai man ir nereikejo ieskotis buto. Bet siaip is kursioku neteko girdeti, kad sunku buvo rasti buta |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
00:33:50
| Nuoroda
egiciukasss rašė:
ForgetMe rašė:
egiciukasss rašė:
As taip pat cia istojau, kokie atsiliepimai cia besimokanciu studentu? ar lengvai pernai radot buta gyvenimui?
Tikrai sauni kolegija Kai buvau pirmakursis maniau, jog nieko gero cia nebus, taciau jau po keliu savaiciu supratau, kad klydau Labai faini destytojai. Faina kolegijos vadovybe, ypac dekane su prodekane nesigailiu cia istojes na o del buto tai nemanau, kad sunku. Kadangi esu vietinis, tai man ir nereikejo ieskotis buto. Bet siaip is kursioku neteko girdeti, kad sunku buvo rasti buta O sunku mokytis? kazkaip baimina, kad paskaitos bus anglu kalba..:) bet manau, kad si specialybe daug perspektyvesne nei anglu filologija.. labai cia norejau istot ir tikiuos, kad bus smagu mokytis ir draugiski kursiokai, o dabar labiausiai suku galva del buto.. Na tas sunkumas sioks toks visur gi buna Na nera taip jau sunku, kad net verkt norisi Na o del paskaitu anglu kalba, tai nevisos jos buna anglu kalba Anglu kalbos fonetika mums budavo ir angliskai, ir lietuviskai. Beja destytoja labai faina. Dabartine anglu kalba budavo angliskai, taciau nera ko baimintis, nes lengvai ir suprasi, ir susisnekesi Na dar per gramatika destytoja angliskai pravesdavo paskaita Tikrai nera ko bijoti Visada pirmakursiams buna siokia tokia baime, bet jau po keliu dienu pati pamatysi, kad nera baisu O del buto paiesku, tai nemanau, kad kils tau problemu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
18:54:41
| Nuoroda
egiciukasss rašė:
Labai Tau dekoju uz isamia informacija Rugseji susimatysim Aha |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-20
14:07:02
| Nuoroda
Labai neskriaudzia Be to nieko tokio, jei ir nuskriaus |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-30
22:26:53
| Nuoroda
zaraza rašė:
Vaivita:)* rašė:
Sveikos, mane taipat domina is klausymas,bet as girdejau kad jei i nemokama istojai pirma pusmeti gauni po 50lt bent jau anksiau taip buvo reiskiasi pries kaledas mum perves stipendija simboline,kai pasirasinejau sutarti uzpildziau anketa banko kortelei gauti ir sake kad pries/per ziemas atostogas perves apie 200lt x) Tai tik ta ir tegausit turbut, nes mes pirmam kurse irgi gavom ziema 200lt, o veliau net ir tu 50lt nebemokejo. O gal kas zino ar antram kurse bus galima gaut stipendija? |
||
Žinutė parašyta:
2010-09-30
14:22:57
| Nuoroda
Del socialines stipendijos turetum kreiptis i fakulteto sekretore, ji tau pasakys kokiu dokumentu reikes. O del gavimo tai nezinau. Pats sutvarkiau visus dokumentus socialinei stipendijai gaut pries kelias savaites ir dar negavau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-09-30
14:37:54
| Nuoroda
shinjiteru rašė:
ForgetMe, pirmam kurse mum mokejo stipendijas, bet tik antram pusmetyje, turbut tavo vidurkis nepapuole i trejetuko sarasa, kuris daromas kiekvienai grupei siaip po kiekvienu egzaminu vidurkius paskaiciuoja ir ziuri kam moketi stipendijas, o kam ne. Kurie nepapuola i ta trejetuka, deja, nieko negauna... Manau, kad taip bus ir siemet Ai jei ta stipendija pagal mokymosi rezultatus maza, tai velniop ja Ir siaip nesazininga, jei tarkim grupeje yra kokie 5 studentai besimokantys labai gerai, ir tik 3 is ju gaus, o kiti 2 negaus. |
||
Žinutė parašyta:
2010-09-30
14:40:30
| Nuoroda
Kai as tvarkiaus dokumentus del soc. stipendijos, tai tereikejo pristatyt pazyma apie gaunama soc. pasalpa ir seimos sudeti. O kreiptis tai pas sekretore fakulteto Ji pasakys kokiu dokumentu reikia ir pristate juos parasysite prasyma O tada beliks laukt. |
||
Žinutė parašyta:
2011-02-20
18:18:20
| Nuoroda
Sveiki Turiu šiokį tokį klausimą Esami ir buvę Erasmus programos studentai, gal galėtumėte man pasakyti, vykstant pagal šią programą į kitą šalį, kiek reikia turėti savų finansų pragyvenimui ir panašiai? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-19
11:53:53
| Nuoroda
O gal kas nors žino ar kolegijos diplomas pripažįstamas UK universitetuose? Liko užbaigt paskutinį kursą ir mastau apie studijas UK universitete. |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-12
12:30:54
| Nuoroda
xowiux rašė:
Sveiki, Kaip stipendijos šiemet ? Multimedijos moksleiviai gaudavote stipendijas ? kokias ? kaip tiem asmenim, kurie yra socialiai remtini ? Į raštinę eit pildyt prašymą ? Ar kaip ? Gal galėtų kas pakonsultuotimane ? Būčiau tikrai dėkingas. Dėkoju. iki pasimatymo kolegijoje. Kurie yra socialiai remtini, tai buna kolegijoje skelbimu lentoje parasyta iki kada susitvarkyti. Dazniausiai buna, kad iki spalio kazkelintos dienos susitvarkyti, o veliau buna jau vasario pradzioje vel tvarkytis dokumentus, kad ir vel gauti. Socialines stipendijos dydis yra 390lt/men. Ja moka ir per vasara, gaila, kad as 1 kurse praradau daug soc stipendijos |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-18
12:36:29
| Nuoroda
Jaska13 rašė:
as per papildoma priemima cia bandysiu istot ,ne niekur kitur neistojau per pagrindinius norejau paklaust , fakultetas yra tik kedainiuose ar ir kaune? Cia stosi tik del to, kad istot, nes niekur kitur neistojai? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-15
12:32:21
| Nuoroda
Jei ir bus bakalaurinio gynimas anglų kalba, apsiginsit, nieko čia nėra baisaus |