Vartotojo bright_night pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-18 01:42:44 | Nuoroda
NONcom rašė:
Jelefant rašė:
bright_night rašė:

kaip ir tikejausi gavau gera rezultata-97 :) bet labai gaila, kad stoju ten, kur anglu kalbos egzamino absoliuciai nereikia :) laikiau tik siaip sau :)

toje pacioje valtyje sedim :D

Count me in ;D

jau trys esam :D

Žinutė parašyta: 2010-07-18 01:50:16 | Nuoroda

jos visos tave vienodai stipriai traukia? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-18 01:52:16 | Nuoroda
Novilė rašė:
bright_night rašė:

mane asmeniskai nuo farmacijos atbaide galybe chemijos :D

Man siaip chemija labai patinka, bet tai pat patinka biologija, istorija (egzamino nelaikiau, nes maniau, kad jau ju per daug butu, taciau dabar jau gailiuos. :D ) Siaip manau patiktu ir fizika, bet niekad neturejau tokio mokytojo, o ju buvo net 4, kuris patrauktu, sudomintu. Visi moke daugiausiai teorija, o as megstu praktiskai pritaikyti zinias. :D

oho, tai tau viskas patinka :D o kai daug patinka, issirinkt dar sunkiau...

Žinutė parašyta: 2010-07-18 02:02:35 | Nuoroda
Novilė rašė:
bright_night rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:

Man siaip chemija labai patinka, bet tai pat patinka biologija, istorija (egzamino nelaikiau, nes maniau, kad jau ju per daug butu, taciau dabar jau gailiuos. :D ) Siaip manau patiktu ir fizika, bet niekad neturejau tokio mokytojo, o ju buvo net 4, kuris patrauktu, sudomintu. Visi moke daugiausiai teorija, o as megstu praktiskai pritaikyti zinias. :D

O kaip tu apsisprendei? :)

na is tikro tai man odontologija visada labiausiai patiko. buvo uzejes laikas kai uzsinorejau i medicina, ilgai norejau, bet va neseniai supratau, kad odontologijoj maziau minusu nei medicinoj, pasidare gaila sitiek metu mokytis ir pan...  prasyme pas mane vis dar liko medicina antroje vietoje, jei netycia protas susisvies neprognozuojamai, bet siaip manau kad jei ir istociau i medicina o ne i odontologija, tai nestudijuociau medicinos :)

Žinutė parašyta: 2010-07-18 02:10:06 | Nuoroda
Novilė rašė:
bright_night rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:

O kaip tu apsisprendei? :)

na is tikro tai man odontologija visada labiausiai patiko. buvo uzejes laikas kai uzsinorejau i medicina, ilgai norejau, bet va neseniai supratau, kad odontologijoj maziau minusu nei medicinoj, pasidare gaila sitiek metu mokytis ir pan...  prasyme pas mane vis dar liko medicina antroje vietoje, jei netycia protas susisvies neprognozuojamai, bet siaip manau kad jei ir istociau i medicina o ne i odontologija, tai nestudijuociau medicinos :)

vat medicinoje, tai as saves neisivaizduoju. :D Buciau negera daktare, nes niekam neleisciau rukyti. :D Nes labai nepatinka rukantys zmones. :D is siaip kabineciaus prie smulkmenu, o ne prie ligu. :D

o odontologe budama to nedarytum? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-18 02:18:44 | Nuoroda

jei tau nepatinka odontologu darbas, tai kuo vis delto traukia odontologija? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-18 02:29:53 | Nuoroda
Novilė rašė:
bright_night rašė:

jei tau nepatinka odontologu darbas, tai kuo vis delto traukia odontologija? :D

Noras atsikersyti. :D Juokauju. :) Siaip manau galeciau kitus zmones skriausti, nes istikro tai jiems daryciau tik GERA. :D O kuo ji man patinka, tai sunku ir pasakyti, nes tiesiog traukia ir viskas. :) Zinoma, gal viska isivaizduoju per rozinius akinius, bet vis pagalvoju, o gal kai studijuociau suprasciau, kad tai butent si specialybe, kurioje as galiu atsiskleisti. :)

na sunku tau, net nezinau ir ka patarti...

Žinutė parašyta: 2010-07-18 02:37:22 | Nuoroda

tai labai saunu :) o kuo kitos dvi specialybes traukia? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-18 12:49:09 | Nuoroda

as genetika parasius treciu numeriu, o gal kas zino kokios kainos genetikos? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-18 12:51:11 | Nuoroda

kaip sakoma su aciu sotus nebusi :D bet jei galeciau tai tikrai atiduociau :D

Žinutė parašyta: 2010-07-18 12:55:44 | Nuoroda

mano irgi raudonas :)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:27:32 | Nuoroda

kmu odontologija, I'm coming!!! :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:46:46 | Nuoroda

kmu odontologija

Žinutė parašyta: 2010-07-24 00:00:48 | Nuoroda

sveiki visi, busimi bendrakursiai, jungiuosi ir as :) nemazai cia musu ziuriu ir aktyvus, liuks, bus linksma ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 00:03:34 | Nuoroda

as pati is Kauno, bet buvo ir VU mano prasyme, taciau jo neprireike, lieku Kaune, KMU ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 00:18:21 | Nuoroda

Žinutė parašyta: 2010-07-25 20:32:29 | Nuoroda
MoNiK rašė:
bright_night rašė:

as pati is Kauno, bet buvo ir VU mano prasyme, taciau jo neprireike, lieku Kaune, KMU ;)

Beje, kada planuoji nešti dokumentus?

pirmadieni ;) rytoj ta prasme :)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 20:33:16 | Nuoroda

facebook: ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 22:21:57 | Nuoroda

o, kazkas naujo :D

Žinutė parašyta: 2010-07-27 18:19:24 | Nuoroda

76 proc :)