Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
21:02:54
| Nuoroda
Nemanau kad per VBE duos informal. O kitas manyciau bus article |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-02
21:10:57
| Nuoroda
Metanolon: Is kokio univero jei ne paslaptis? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-02
21:12:14
| Nuoroda
niekurniekada rašė:
Article, story, report juk net nėra programoj.... Dekui na review isties butu nekas. Tikekimes artimo mums composition |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-02
23:22:36
| Nuoroda
Metanolon rašė:
rosso rašė:
Metanolon: Is kokio univero jei ne paslaptis? Is Viborgo, nzn ten tikslaus pav o is ABC kad ir kaip butu gaila gavau neigiama. gal ir tu bandai y dk stot ?
Taip, bet i Aarhus University |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-03
23:56:14
| Nuoroda
Mokytoja mum sake, jog kartais nesa pas pirmininka, o tas jau spredzia ka daryt. Daznai buna, jog uztusuoja ir leidzia taisyti is naujo |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-04
10:14:57
| Nuoroda
~sido~ rašė:
kokios perspektyvos pabaigus sitas studijas? Taip taip, mane tas irig domina. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-04
22:39:26
| Nuoroda
Jei nusunku, ir man [email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-04
23:02:15
| Nuoroda
tenisasmums rašė:
o, kolegos, kaip manot, ar bus sunkus istos vbe šiemet? ko tikitės? Jei gerai moki, tai istorijos egzas palyginant visada yra lengvas. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-04
23:13:56
| Nuoroda
Kamėja rašė:
ar didele reiksme turi laike ir rasinyje padarytos gramatines klaidos??? ar labai daug balu nusimusa? i ka labiausiai kreipiamas demesys"? ACIU UZ ATS Siulyciau paziuret 2008 metu vertinimo instrukcija, ir atkreipti demesi kaip vertina laiska ir rasini. Uz klaidas,suprantama, nuima tasku, bet tavo content,layout ir t.t. gali but labai geri. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-04
23:16:06
| Nuoroda
Metanolon rašė:
krc cia man toks klausimas iskilo, tarkim db neislaikau anglu valstybinio egzo ir tenka eit y pakartotiny, taj tipo pakartotinis skaitosi kaip valstybinis ir vertinamas procentais ar jau kaip mokyklinis pazymiu ? Probably, kaip mokyklinis. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-04
23:19:10
| Nuoroda
Mildoosius rašė:
Rosso is kur busi? as ir norejau sitas specialybes studijuoti... o tau patinka ekonomika? as labiausiai bijau,kad istojus nesuprasciau,kad man nera lb idomu:/ turejau eko mokykloj, tai wisai normaliai buwo, nebuwau ypatingai suzaveta atvirai pasakius, bet nebuwo ir nuobodu:) o tu galwoji gauti krepseli? beje, ISM yra geriausias (ivertinas 4 sakelem is 5) vidurio ir rytu europoje:) Is Vilniaus. Ekonomika patinka - bet ji man pirmas zingsnis norimos profesijos link, kurie pasiekiama tik magistratura, ir tai ne Lietuvoje. Ruosiuosi, be abejo, su krepseliu, todel ir renkuosi ISM, nes jis, mano manymu, siai dienai yra pranasesnis uz VU Eko. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-04
23:27:21
| Nuoroda
Kamėja rašė:
rosso rašė:
Kamėja rašė:
ar didele reiksme turi laike ir rasinyje padarytos gramatines klaidos??? ar labai daug balu nusimusa? i ka labiausiai kreipiamas demesys"? ACIU UZ ATS Siulyciau paziuret 2008 metu vertinimo instrukcija, ir atkreipti demesi kaip vertina laiska ir rasini. Uz klaidas,suprantama, nuima tasku, bet tavo content,layout ir t.t. gali but labai geri. dekoju nu pas mane turinys ir viska kita tixlu ir pakankamai zodynas platus ir t.t... manau kad tai turi didesne reiksme nei spelingo klaidos ir grammatika i hope so... :D viskas turi mazdaug vienoda reiksme, bent jau pagal vertinimo instrukcija :) |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-07
22:07:11
| Nuoroda
Prasyciau ir man [email protected] Buciau labai dekingas ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-07
23:27:55
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Aj , tiesa, imeciau ne toj temoj Pasieskokit temoj apie studiju kainas. Tuose atsakymuose yra klaidu |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-08
00:43:17
| Nuoroda
Dekui. Na man 55-60 taskai uz 3 dalis. Tikejausi daugiau. Shit happens. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-08
00:48:15
| Nuoroda
Antony rašė:
dėl vieno tikrai esu tikras, kad blogai. ir blemba - nuo kada teach - tought? grammar part 3. If you didn't get in duodu ranką nukirsti, kad čia ne didn't know. čia turi būti would not know. Taigi second conditional.
pagal tavo atsakymus padariau apmaudžią klaidą readinge ir kelias grammar. būtų tarp 62-65. labai labai apmaudžią reading'e. jaučiu dėl to, kad išsiblaškiau po to. na, jeigu gausiu 25 iš writing'o - tai bus norma. Del Conditional man yra kilo tokia mintis. Irgi parasiau wouldn't know, bet argi negali buti kai 0 conditional tik butajame laike? Manau, kad ne. Del tought, tai aisku kad taught |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-08
09:44:48
| Nuoroda
skiper rašė:
turiu klausima: ar verta su 70tsk tiketis 50%? Taip. Manyciau 70 tasku tikrai uzteks |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
13:13:46
| Nuoroda
Tik testa buvo sunkus. Tikiuosi is juo nors 10 gaut, nors istorija moku tikrai neblogai. Salitiniai nebuvo sunkus, bet keli klausima blogai sudaryti. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
21:58:22
| Nuoroda
Kuriuos tikrai zinojau, teisingai visus ir parasiau. Kur spejau 1 is 2 ar 3, niekur neatspejau. Taip jau man sekasi :))))))) 10/25 |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-11
10:35:07
| Nuoroda
*Campari* rašė:
sorry, negaliu, prigrase ten kad jos neskelbtu niekur, noreciau pasidalint, bet nenoriu pridaryt vertintojai problemu...nereikejo nei uzsimint matyt, zinau kaip smalsu..:\ P.S.pati:> O daug tie atsakymai skiriasi nuo tu kuriuos skelbe? |