Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:57:14
| Nuoroda
pries 10min skambinau i Lama pasake kad duomenys visi yra gauti siuo metu yra suvedami i sistema kai paklausiau o kada bus skelbiami sako tikrai to negaliu atsakyti bet kad siandiena tai tikrai turetu pasirodyti |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
12:05:25
| Nuoroda
Solvita rašė:
simulyte rašė:
pries 10min skambinau i Lama pasake kad duomenys visi yra gauti siuo metu yra suvedami i sistema kai paklausiau o kada bus skelbiami sako tikrai to negaliu atsakyti bet kad siandiena tai tikrai turetu pasirodyti tikrai tiesa sakai? tikrai pati skambinai? maildauju nemeluok :( taip tikrai pati skambinau ir sitaip pasake, nes ir pati jau laukiu nebesulaukiu kada jie bus paskelbti |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
14:51:52
| Nuoroda
butu galima suzinoti i KMU odontologija mokama su kokiais balais sustojot? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:23:07
| Nuoroda
Ar aukstosios mokyklos kazi masto ka isvis daro, taip daug abiturientu siais metais isvaziavo i uzsienius o dabar dar uzkele daugiau balus, kad kuo daugiau atsikratyti? Mano situacija : praitais metais su 16,4 stojau i KMU ir istojau i ergoterapija nemokama, perlaikiau egzus pasikeliau bala iki 18,04 tai jau tikejaus i odontologija mokama istoti kai praitais metais istojo su 15 i mokama. O dabar atsiverciu ir nera jokio pakvietimo. gerai bent kad nemeciau mokslu ir kazka jau turiu, o ka daryti tam kuris isvis niekur neistojo, svietimo ministerija isvis nemasto ka daro siulai pinigus ir dar ju neima, ir dar sako kad krize mus uzpuole... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:34:22
| Nuoroda
Ingre rašė:
simulyte rašė:
Ar aukstosios mokyklos kazi masto ka isvis daro, taip daug abiturientu siais metais isvaziavo i uzsienius o dabar dar uzkele daugiau balus, kad kuo daugiau atsikratyti? Mano situacija : praitais metais su 16,4 stojau i KMU ir istojau i ergoterapija nemokama, perlaikiau egzus pasikeliau bala iki 18,04 tai jau tikejaus i odontologija mokama istoti kai praitais metais istojo su 15 i mokama. O dabar atsiverciu ir nera jokio pakvietimo. gerai bent kad nemeciau mokslu ir kazka jau turiu, o ka daryti tam kuris isvis niekur neistojo, svietimo ministerija isvis nemasto ka daro siulai pinigus ir dar ju neima, ir dar sako kad krize mus uzpuole... tikra teisybė, sutinku šimtu procentų... visiškas šnipštas... su aukštais balais žmonės net istoti nebegali Lietuvje, aš sakau, man taip atrodo, jog ten dauguma vietų bus užkalt aper blatą ir per pažystamus, o mes likt ant ledo galim.aš neįstojau su 16.76 balu i nemokama filologiaj, kai praeitais metais istojo su 15.16... ir darskambinau ir nepasake man nieko, ar per antra tura bus mazesni reikalavimai nei per pirma...duok dieve, gal tada pavyks istot.;/ man atrodo kad tikrai per antra turetu buti mazesni balai, tikekimes kad per pirma atrinko paciu geriausius, o per antra etapa paliks ir mum kazka jug negali taip buti, kad visi kas sustos turi egzus islaikyti virs 90 kad bent i mokama papultum., nebent darbo birzoje jau truksta lankytoju |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:11:08
| Nuoroda
Ingre rašė:
Jo, tikekimes, kad sumazes balai, nes kitaip koks tikslas daryt ta antra tura;D o tu nezinai tiksliai ar bus galima keisti is vf i vnf? nes as visas specelybes pasirinkau tik vf, tai dabar paziureciua gal neberizikuociau ir parasyciau i vnf. ne nieko keisti negales, tik vietomis o pasirinkimu kokia vf ar vnf nieko keisti negales |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:20:53
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
Martinuxx rašė:
Gali pereiti tik į tos pačios pakraipos specialybę. Pvz. iš kokios elektros inžinerijos nepereisi į viešajį administravimą. Gali tik iš pvz. lietuvių filologijos KU,pereiti į VU filologiją VU. o iš naujo stoti į VF Vu filologiją?Kitais metais? tai zinoma galesi, nes as siais metais taip dariau istojau i specialybe kurios nenorejau, o seis metais perstoju isnaujo |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
09:19:15
| Nuoroda
kaip jus suprantate tas diagramas? ar gali taip buti kad paskutinis pakviestasis balu yra zemiau manes o as i ta programa nesu pakviestas? ar cia kaip suprasti tas paskutinis pakviestasis isvis toks balas gali buti paskutinis? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
09:26:28
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
simulyte rašė:
kaip jus suprantate tas diagramas? ar gali taip buti kad paskutinis pakviestasis balu yra zemiau manes o as i ta programa nesu pakviestas? ar cia kaip suprasti tas paskutinis pakviestasis isvis toks balas gali buti paskutinis? kur jos yra? ar parodyta kiek likprisijungus prie lamos, kur pildeme prasymus one yra parasyta diagramos |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
09:27:43
| Nuoroda
sauleeeee rašė:
skambinau i lama sake dar universitetai neparuose informacijos kiek liko laisvu vietu ir apskritai viska suzinosim tik treciadieni po 5h kiek tiksliai liko laisvu vietu. o kaip tu supratai ta kad bruksnys yra kur paskutinis pakviestas cia per pirma etapa ar isvis su tokiu balu i paskutinia vieta priims? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
09:28:56
| Nuoroda
simulyte rašė:
RAMINTTA rašė:
simulyte rašė:
kaip jus suprantate tas diagramas? ar gali taip buti kad paskutinis pakviestasis balu yra zemiau manes o as i ta programa nesu pakviestas? ar cia kaip suprasti tas paskutinis pakviestasis isvis toks balas gali buti paskutinis? kur jos yra? ar parodyta kiek likprisijungus prie lamos, kur pildeme prasymus one yra parasyta diagramos kazka cia suveliau:D diagramos yra lamoje sone kur pildeme prasymus:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
09:31:02
| Nuoroda
melynakoala rašė:
simulyte rašė:
kaip jus suprantate tas diagramas? ar gali taip buti kad paskutinis pakviestasis balu yra zemiau manes o as i ta programa nesu pakviestas? ar cia kaip suprasti tas paskutinis pakviestasis isvis toks balas gali buti paskutinis? man ir nesuprantama ten o dar svarbiausia paskambinau i savo univiera sako nieko mes nezinome skambinkit i lama ir ten klauskit, o ten dar ragelio nekelia, kas cia per tvarka, jie nori mus is proto galutinai isvaryti |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
09:32:28
| Nuoroda
sauleeeee rašė:
nznau tikslaii bet galvoju kad tas paskutinis bruksnys yra jau visi iskaiciuoti ir mokami ir nemokami na visi studentai kurie buvo priimti i sia programa bet tai mano pvz tas bruksnys zemiau negu mano konkursinis balas, o manes nepakviete kaip taip gali buti? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
09:38:45
| Nuoroda
Makeshift rašė:
simulyte rašė:
sauleeeee rašė:
nznau tikslaii bet galvoju kad tas paskutinis bruksnys yra jau visi iskaiciuoti ir mokami ir nemokami na visi studentai kurie buvo priimti i sia programa bet tai mano pvz tas bruksnys zemiau negu mano konkursinis balas, o manes nepakviete kaip taip gali buti? Paskutinis brūkšnys ne į programą, o į visą studijų kryptį. Vat ta rodyklė su skaičiuku rodo paskutinį priimtą į programą. na tas bruksnys rodo i mano pasirinkta programa koks buvo paskutinis priimtas? nu pvz as stojau i odontologija vnf tai bruksnys rodo su kokiu balu paskutinis istojo i ja?nieko nebesuprantu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
09:44:04
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
Chebra, ar matosi is tu diagramu ar yra like vf?Nesuprantu as ju laisvos vietos sake bus paskelbtos tik treciadieni vakare kai visi bus jau pasirase sutartis |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
18:54:55
| Nuoroda
Na ka mieli kolegos vel laukimo metas. Kokios nuotaikos? kaip manote, ar vel tokia pati situacija bu su atsakymu skelbimais? Istoti bus lengviau ar sunkiau? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
19:14:43
| Nuoroda
moniss rašė:
Tai jei aš pasirašiau sutartį dėl vnf odontologijos, dabar galiu bandyt patekt į vf? O jei nepatenku,tada galiu studijuot vnf? na pagal lamos pasakyma, as taip suprantu kad galima, bet pries tai buvo pasakyta, kad antrame etape dalyvaus tie kurie nepasirase sutarties arba negavo pakvietimo studijuoti |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
19:27:13
| Nuoroda
ontęė rašė:
kaip galvojat, kiek kris konkurencinis studijų krypties balas? mane labiausiai domina kokia situacija buvo praeitais metais su menais na as praitais metais taip pat stojau, bet i biomedicinos sriti, tai tais metais kas norejo moketi uz moksla kokia 90proc priieme nesvarbu su kokiu konkursiniu balu, nes univieram pinigu reikejo, o siemet taip tvarka pasikeite, valdzia pati nezino ko benori |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
22:35:19
| Nuoroda
Svetelė rašė:
Kai pamačiau, kokie šiemet praeinami balai, tai net pašiurpau. Kad patektum į kineziterapiją VF, reikėjo turėti 19,3 KB, kai tuo tarpu farmacijoje - 19,22. Aš visuomet maniau, kad kineziterapiją, ergoterapiją, visuomenės sveikatą ir pan. stojantieji rašo kaip atsarginį variantą, pasirodo, klydau. sanemis, kitąmet nebebandysi? O dėl VNF vietų, tai natūralu, kad nemažai į jas priima, juk visiems dabar pinigų trūksta, universitetams - irgi. Nors kai vakar buvau KMU ir pildžiau studijų sutartį, viena moteriškė iš priėmimo komisijos skambino kažkam ir buvo klausimas: ,,Kodėl jūs mums į odontologiją mokamą tiek prikvietėt?". Tai ka, mano viltys per antra stojima istoti i odontologija vnf visiskai zlugo |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
12:48:55
| Nuoroda
ar kam nors yra taip kad kur "balas geriausiuju eileje" yra tuscia? ar jeigu balo nebera reiksiasi nerbera laisvu vietu i ta specialybe? |