Vartotojo Miss_G pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-05-28 20:46:07 | Nuoroda

Aisku aisku, nu gal kaip nors :D Tikiuosi po pirmo pusmecio daug studentu neiskrenta kaip pvz VU danzai nutink a;D

Žinutė parašyta: 2009-05-28 20:54:33 | Nuoroda

Tai mes busim draugiski kolegos :DDD

Žinutė parašyta: 2009-05-28 21:52:14 | Nuoroda

O , kad visiem uztektu tik noro istot (think) :D

Žinutė parašyta: 2009-05-28 21:59:10 | Nuoroda

Kvailas klausimas: Tiems kurie pirmiau pateike prasymus , suteikiama kazkokia pirmenybe? ( Kiek zinau konkursas rpadedamas kai baigiasi paraisku pristatymo laikas ir tada skisrtomi balai, tik neusprantu kur visi skuba , nezinodami egzu rezu ) :D

Žinutė parašyta: 2009-05-28 22:32:15 | Nuoroda

Na tai bus apie 30-40 , priklauso nuo rezultatu visu..

Žinutė parašyta: 2009-05-29 10:46:00 | Nuoroda

Na reiks bandyti jej su istorija pasiseks :D

Žinutė parašyta: 2009-05-29 10:48:37 | Nuoroda
dainius.... rašė:
Miss_G rašė:

Na tai bus apie 30-40 , priklauso nuo rezultatu visu..

na kiek mums sake mokytoja tai nuo  37-40 taip svyruoja,  is 100 tiek  surinkti tai  yra tikrai  labai  daug pvz  kai  fizikos reikia tik 22 kazkur..

Klasioke per bandomaji surinko 38 , tai sake ji neislaikytu pagal praeitus metus.. Na bet buna skirtingai, bet manau taskus surinkti tikrai imanoma, juk uz viena rasto darba duoda iki 20 tasku.. Dar is gramatikos susideda ir islaikyti tikrai imanoma ir nelabai mokantiems :) 

Žinutė parašyta: 2009-05-29 19:44:44 | Nuoroda

hm :D Kaip matai neuztenka noreti tik istoti, o savo vidiniu sugebejimu irgi neparodysi, niekas neklausia, kadangi stojamuju tokioj specialybei nera tiap kad visiem lygios teises istoti nepriklausomai koks tu esi, aisku , as irgi manycia kad cia zmogus turi tureti gal kazkoki pasaukima, ideju,  nes gauni galimybe save kazkur realizuoti, nu bet faktas tas , kad profesija visiem idomi ir  bandys stot tikrai daug zmoniu.. Taip kad belieka ta nelemta istorija mokytis :D

Žinutė parašyta: 2009-05-29 21:12:38 | Nuoroda
Saulėgrąža rašė:

Net jeigu ir įstos čia tie, kuriems jūsų manymu, čia ne vieta, vistiek to nepakeisit.

Aš jau bijau, kad čia įstos visi pasikėlę, didžiausi menininkai, didieji "kultūristai". Tokia mintis atgraso.

O šiaip ten pasisakyme žodis tiksliukas gal turi reikšmę moksliukas

Nu as irgi supratau tuos tiklsiukus kaip moklsiukus, tie kur pardave gyvenima mokslui , o poto stoja kur populiaru :D

Žinutė parašyta: 2009-05-29 21:16:49 | Nuoroda
Eliza rašė:

būtent: tiksliukai=moksliukai.;D (šiuo atveju) kas galėsit, manau būtų puiku ateit patiems birželio 18d. Į VGTU atvirų durų dienas ir pasidomėt studijom, o ne aklai stot, kaip kai kurie.;D

Mhm gal ir nebloga mintis :D Bet kai tik pamaciau sia profesija iskart supratau ka rasysiu pirmu nr :) CIa gal reiktu apsviest tuos kur nelabai supranta kokie reikalavimai ir be egzu yra :D

Žinutė parašyta: 2009-05-30 15:28:00 | Nuoroda

Visiskai sutinku, staigiai visi persigalvokit :DD

Žinutė parašyta: 2009-05-30 15:32:33 | Nuoroda

Telieka tik tiketis, kad pats istosi kaip nors :) Nors realiai galetu ir daugiau padaryti vietu siai specialybei, juk mano kad norinciu be galo  daug, o priima tik 50-60 :/ Taip ir buna kai vat neistoji kur visada tikiesi ir istoji kazkelintu nr i visiskai priesinga specialybe..

Žinutė parašyta: 2009-05-30 16:14:02 | Nuoroda

Eh :| 

Žinutė parašyta: 2009-05-31 19:12:58 | Nuoroda

Kas cia per idiotu mastymas :DD Be matimatikos nei pro kur?  Ojej, gal sovietmeciu gyvenat, o gal po univero ieskot agenturos kad idarbintu? Siaip siais laikais ziuri tik ar turi aukstaji ar ne , ir jiem giliai dzin jej tu esi komunikabilus ir panasiai, ar ekonomikai ar filologija studijavai, nebent nesugebi net darbo susirast. Taip kad ir be matematikos imanoma prasisukti visur, tik tada bus pagrindinis egzas istorijos , visos socialines kryptis , teise , reklamos verlsas ir panasiai.. Taip kad nebebalamutinkit zmoniu  su ta savo matematika, man irgi neidomu ir viskas, kad ir kaip mokeciau ja, bet taj nereiskia kad mano pasirinkimas apribotas 100% .

Žinutė parašyta: 2009-05-31 19:17:41 | Nuoroda
Saulėgrąža rašė:

Louri, ten ne tavo pasisakymas mane įkvėpė išrėžti savo nuomonę  Pasakau, nes nenoriu jaustis įžeidusi tavęs. Ir aš nieko nebandžiau įžeisti. Ten taipogi tik mano nuomonė

Kai pasiskaitau komentarus, tai pagalvoju, kad nu rimtai, gal ir aš ten pasak kitų esu netinkama, na bet juk visi stosim kas kur norėsim, jei nepatiks perstosim, o jei mums neliks vietų, nieko nepakeisim, nebent lauksim, kol kažkam ten atsibos ir paliks laisvų vietų

Be to gal bus galimybių lengviau įstoti pagal egzaminų rezultatus kažkur kitur, nei čia. Šiaip dabar dar neįsivaizduoju iš kur aš ištrauksiu specialybių, kad surašyčiau jas į sąrašus. Labai jau neturiu iš ko rinktis.

Visiskai sutinku, as taip pat neisivaizduoju kaip reikes ta lapa uzpildyt :D  net nesivaizduoju ka galim prirashyti i 16ka vietu..  Na o del Vgtu tai linkiu visiem istoti kurie nori, o ne 16tu nr uzrashe kad butu uzpildytas lapas :P 

Žinutė parašyta: 2009-05-31 21:35:11 | Nuoroda

As lygiai kaip ir tu laikau matematikos mokyklini, nors man net jo nereikia, nes nezadu studijuot jokios matematikos, o ten kur jos kazkiek reikes, uzteks ir mokyklinio ar net metinio pazymio, taip kad irgi rinksiuosi kazka is humanitarines srities profesiju :) Beje i uzsieni ishlekt visada spesi, o del stojimo ten tai jau reikia anksciau pradeti galvoti :) Bet mano manymu , ten visada spesi isvaziuoti, perstoti , jej dar tam nesi pasirengusi, kaip ir as asmeniskai :P 

Žinutė parašyta: 2009-05-31 21:37:22 | Nuoroda
Sutema rašė:
Miss_G rašė:
Saulėgrąža rašė:

Louri, ten ne tavo pasisakymas mane įkvėpė išrėžti savo nuomonę  Pasakau, nes nenoriu jaustis įžeidusi tavęs. Ir aš nieko nebandžiau įžeisti. Ten taipogi tik mano nuomonė

Kai pasiskaitau komentarus, tai pagalvoju, kad nu rimtai, gal ir aš ten pasak kitų esu netinkama, na bet juk visi stosim kas kur norėsim, jei nepatiks perstosim, o jei mums neliks vietų, nieko nepakeisim, nebent lauksim, kol kažkam ten atsibos ir paliks laisvų vietų

Be to gal bus galimybių lengviau įstoti pagal egzaminų rezultatus kažkur kitur, nei čia. Šiaip dabar dar neįsivaizduoju iš kur aš ištrauksiu specialybių, kad surašyčiau jas į sąrašus. Labai jau neturiu iš ko rinktis.

Visiskai sutinku, as taip pat neisivaizduoju kaip reikes ta lapa uzpildyt :D  net nesivaizduoju ka galim prirashyti i 16ka vietu..  Na o del Vgtu tai linkiu visiem istoti kurie nori, o ne 16tu nr uzrashe kad butu uzpildytas lapas :P 

Bent jau kaip aš suprantu, tai nebūtinai reikia tas 16 vietų užpildyt. Pildai kiek tau reikia (neviršijant tų 16-kos turbūt).

Na as cia tik ironiskai issireiskiau , kad dauguma dziaugiasi , kad galima tiek prirasyt i ta lapa, ar moka pinigus kad kuo daugiau tilptu uzrashytu profesiju :) Bet buna graudu kai gale surasai kokias visiskai ne i tema profesijas, ir istoji i viena is ju :D

Žinutė parašyta: 2009-06-01 16:37:56 | Nuoroda

As irgi i soc. darba derinsiu kazkuriuo nr :P Tik vargu irgi ar istosiu i VU , tuomet rasysiu mru ir vgtu :) 

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:50:42 | Nuoroda

Noreciau pamatyt ta zmogu , kuriam egzas buvo lengvas ! :D Kad ir kaip mokejau anglu ,nu bet sendien tai ziauriai sekesi, nesitikejau tokio sudetingo skaitymo , nors ir skaitymo tekstai buvo nenormalus ;] Eh.. Zlugo viltys i anglu filologija stot :/

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:59:42 | Nuoroda
bakaz rašė:

O klausymo antra dalis apacioj kur reikejo teiginius prie pasakotoju priskirt. Tai vienintelis kurio nepanaudojot liko elections? Nu pats apatinis buvo su rinkimais kazkas. As jo nelieciau...

Man irgi liko elections.. Zodziu Aciu nec kad sudare toki shaunu egzamina... Cia mazdaug  neistokit niekas i uzsieni su tokiais rezultatais, nes visi egzai apart anglu buvo gan lengvi..