Vartotojo ingoot pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-25 13:35:36 | Nuoroda

As ketinu vezti dokumentus antradieni/treciadieni, gal kas nors taip pat? Butu idomu susitikti :)

Mano kontaktai: e-mail'as (taip pat galite mane pasikviesti facebooke), skype: ingoot (zodziu dideles bedos mane rasti nera, nes as visur ingoot ).
Beje, kas planuojate vaziuoti i stovykla? 

Žinutė parašyta: 2009-07-25 16:06:12 | Nuoroda

O! dziugios naujienos, musu moteriskoje kompanijoje jau net du vaikinukai 

Karusele, gal jau aisku pagal ka bus skirstomos grupes(nes mano ziniomis bus 2, pagal tavrkarasti, kuris visai neblogas mano nuomone )?

Žinutė parašyta: 2009-07-26 18:10:45 | Nuoroda

karusele, nezinau ar praziopsojau, bet tu savo kontaktus davei? nezinia kuria nakti gali prireikti kreiptis patarimo 

Žinutė parašyta: 2009-07-28 01:17:35 | Nuoroda

Sveikas, Deivydai, prisijunges i musu gausu bury. Smagu, kad padidejo berniuku gretos, cieli trys, ner daugiau ne ko noreti  O del teatru tai mano ziniomis (kadangi ir paciai rupi) yra du : judesio teatras ir Minimum (toks rimtesnis, tikiuos pirmojo nariai neisizeis :) ) O muzikos grupe manau galesim sukurti is savu, tu galesi groti, karusele dainuos, as galesiu dantimis griezti ismokti ar ten kokius judesius backui pritaikysiu , neprazusim manau ;)

Beje, gal kas rytoj vaziuojat dokumentu priduot? As kaip tik rytoj vesiu, tai but smagu su kuo nors susitikti 

Žinutė parašyta: 2009-07-28 01:18:11 | Nuoroda

Oj sorry oficialiai jau antradienis, tad pasitaisysiu : Kas SIANDIEN vaziuos?