Vartotojo karusele pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-08 21:06:19 | Nuoroda

aha, yra kriauklė vadinasi ne, šiaip yra kamčiatkoj, bet ten brangu. Todėl griebi bliūdą ir kojines savo trikampy balkonėlį džiaustai, o visa kita, nebent kas nors emergency arba nebėr ką apsirengt, tempi namo

Žinutė parašyta: 2009-07-08 22:20:33 | Nuoroda

Tai mes šiųmečiai vien leidyboj 5, dar informologijoj pilna

Žinutė parašyta: 2009-07-08 22:43:47 | Nuoroda

Aš atsimenu rašiau

1. leidybą VU

2. Kultūros istoriją ir antropologiją VU

3. Anglų filologiją VU

Na ir ką, džiaugiuos įstojus į patį pirmą Stojant motyvacijos nebuvo į nieką, nes aš niekur nenorėjau, bet va dabar po truputį atsiranda

Žinutė parašyta: 2009-07-09 12:06:18 | Nuoroda
PsicLt rašė:
karusele rašė:

aha, yra kriauklė vadinasi ne, šiaip yra kamčiatkoj, bet ten brangu. Todėl griebi bliūdą ir kojines savo trikampy balkonėlį džiaustai, o visa kita, nebent kas nors emergency arba nebėr ką apsirengt, tempi namo

Nu man idomu, kiek laiko panele taupys skalbinius, kad jai apsimoketu i Silute vezt :) Izvalgumo juros, juros. O kriugio pasisakymas tai isvis ;DDD Legendinis...

Taigi sakau, griebi bliūdą! arba pas draugus, kurie butuose gyvena ir už alaus bonkę dovanoja vandens vienam skalbimui

Žinutė parašyta: 2009-07-10 11:38:44 | Nuoroda

Be to, jau antrus metus žada kiekvienam aukšte Niujorke po skalbimo mašiną pastatyt, tai va gal ir pastatys kada

Žinutė parašyta: 2009-07-13 12:50:58 | Nuoroda

aš nesuprantu, kas čia dabar per problemos skalbimas rankomis, žinokit, net patikimesnis už skalbyklę ir netikiu, kad visokiem džinsam nerasit skalbimo mašinos draugų bute blogiausiu atveju, galėsit traukt į kamčiatką ir po visų problemų geriau jau nervintumėtės, kad tarakonų nebūtų, kad kaimynai geri būtų, kad kriauklės nesikimštų ar dar dėl ko nors

Žinutė parašyta: 2009-07-15 12:23:05 | Nuoroda

Jo

Žinutė parašyta: 2009-07-15 15:33:56 | Nuoroda

Va, pasirodo ne tik blogai šneka

Žinutė parašyta: 2009-07-16 15:00:33 | Nuoroda
ingoot rašė:

Sveiki. Po  ivairiausiu permastymu visgi parasiau leidyba pirmuoju numeriu vf. Nezinau ar  atitinka tai, ka as noriu studijuoti, bet bent jau yra arciausiai to (Lietuvoje) :) Kas zino, gal pasiseks ir istosiu :) o gal ne :D

p.s. didele reiksme turejo tai, kad girdejau, jog nesunku mokytis :D man 12 metu mokymosi uzteko per akis :D

Ooooi, mokytis tai tikrai nesunku, tik tos sesijos biški visą reikalą gadina, bet... nieko nėra tobulo

Žinutė parašyta: 2009-07-16 15:40:55 | Nuoroda

BUs prie pasirenkamųjų dalykų antram ar trečiam kurse statistika, galėsi rinktis

Žinutė parašyta: 2009-07-16 15:41:57 | Nuoroda

Kas čia dabar yra, nededa man tų geltonų veidukų ir aš atrodau kaip rūsti kuratorė ;D

Žinutė parašyta: 2009-07-17 00:01:46 | Nuoroda
Džozefina rašė:

Sveiki, iškilo klausimas dėl komunikacijos fakulteto specialybių. Kadangi baigus bet kurią specialybę gaunamas komunikacijos ir informacijos bakalauras, idomu, ar vėliau visiems vienodos galimybės įsidarbinti. Konkrečiau mane domina leidyba. Kokios galimybės baigus leidybą įsidarbinti renginių organizavimo sferoje? Ir gal galėtumėt plačiau papasakoti, kokiose žiniasklaidos sferose gali dirbti leidėjai?  

Galimybės įsidarbinti nevienodos vien dėl to, kad diplome būna parašyta, kokią specialybę baigei, taigi tas komunikacijos ir informacijos bakalauras įgyja šiokią tokią specializaciją :) Renginių organizavimui, manau, labiau tiktų kultūros vadyba, bet vėlgi jei domina knygų pristatymai, mugės ir etc. tai tinka ir leidyba. Bet kokiu atveju, čia jau mano subjektyvia nuomone, gali baigt nors ir teisę, bet įkurt savo firmą ir vest tuos renginius dieną naktį, reikia tik noro :)

Žinutė parašyta: 2009-07-22 21:13:20 | Nuoroda

Egle, nekibk prie mano vaikų!  Aš esu Lina ir kurį laiką pabūsiu jūsų mama - pasakosiu, kas, kur ir kaip, padėsiu kokią bonkelę išgert, parodysiu vitas, kurias reikia žinot, juokinsiu, guosiu ir t.t. Vienu žodžiu aš kuratorė, taip kad susitiksim per priėmimus

Žinutė parašyta: 2009-07-22 21:38:16 | Nuoroda

Va toks entuziazmas dėl stovkės man patinka  stovykla vyks rugpjūčio 21-23 dienomis prie Molėtų, kainos dabar neatsimenu, bet per priėmimus gausit visą reikalingą informaciją  

Žinutė parašyta: 2009-07-22 21:56:58 | Nuoroda

Aha, mes mažyčiai, tai visi sykiu ir važiuosim  nu ne visi, man rodos 100 fuksų imsim, todėl kas pirmesnis, tas gudresnis

Žinutė parašyta: 2009-07-22 22:25:29 | Nuoroda

Nu neee, taip negalima

Žinutė parašyta: 2009-07-23 11:34:05 | Nuoroda

Susipažinimai vienam su kitu, su fakultetu, su studijom, žaidimai, akcijos atrakcijos ir dar visa kas

Žinutė parašyta: 2009-07-23 14:13:44 | Nuoroda
ingoot rašė:

Tai kaip suprantu i stovykla galesime uzsirasyti ta pacia diena, kai nesime dokumetus, tiesa?
Beje cia jau toks buitinis klausimas, nuo stoties vaziuoti su 2 troleibusu (ar autobusu) ir kurioj stotelej islipti? :) 

Aha, tik nepamirškit tuos popierius pridavę į atstovybės kamarėlę užsukt  O važiuot reikia su 2 troleibusu iki Universiteto stotelės (jei moteris nepranešinės stotelių, tai po dešine ant kampo pamatysit lukoilą, iškart po jo bus stotelė, tia lipkit kitoj  O tada gražiu miško takučiu iki pirmųjų rūmų

Žinutė parašyta: 2009-07-23 17:12:01 | Nuoroda

Jė jė jė, Panevėžys užvaldys leidybą  man patink!

Žinutė parašyta: 2009-07-23 22:44:48 | Nuoroda
Kamyli rašė:

na, aš Kamilė :) iš Tauragės. Malonu susipažint su visais.

Norėjau paklausti, tai nuo kelintos valandos ryt galima nešti dokumentus? Vienur rašo nuo 8.30h, kitur nuo 11h, tai kaip yra iš tikrųjų? ;D Nesusipratėlė aš ;D

ryt nuo 11, mes irgi pamiegot norim