Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:25:46
| Nuoroda
edita.va rašė:
nuisance rašė:
edita.va rašė:
nuisance rašė:
Ech kad kas perkeltų VDU į Vilnių... tai jau tikrai.:D vdu pravedė tokią savo rinkiminę agitaciją, kad tikrai vat norisi į tokį universitetą.: ) na ir man vdu atrodo daug geresnis universitetas nei tarkim mru... nu!!!:D o man žinok buvo čia kada pavykę taip užprogramuot mąstymą, kad man atrodė kad aš visai nenoriu į vilnių, ir kad kaunas - puikus miestas.: DDD papasakok kaip!!! |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
22:12:59
| Nuoroda
Na va mano sąrašo pradžia: 1. Vu politikos mokslai 2. Vu teisė 3. Vdu politikos mokslai 4. Vdu teisė... tad visgi pirmenybė teikiu politikos mokslam |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
22:30:38
| Nuoroda
Šypsausi rašė:
sveikinu - alytuje, pagrindinėje priėmimo komisijoje, eilės nutyso per koridorių ir dar dvi laiptines Na ten tai tikrai žiauru |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
22:46:53
| Nuoroda
EzoTao rašė:
debilas rašė:
KB 19,98 Duok, Dieve, kad priimtų... Visiškai pritariu.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
15:35:30
| Nuoroda
Na kad ir kokie balai bebūtų vistiek visi bijo kad neįstos |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
15:48:28
| Nuoroda
edita.va rašė:
nuisance rašė:
Na kad ir kokie balai bebūtų vistiek visi bijo kad neįstos aš irgi surašiau visas šešiolika.: ) penkiolika į universitetus ir vieną į kolegiją. bors jau parašius kokius aštuonis nežinojau ką dar rašyt, bet galvoju, nu jei jau sumokėjau už šešiolika tai tiek ir surašysiu.: DD ot lietuviškas požiūris.: ) tai taip ir gavosi, kad politikos mokslus vu ir vdu numečiau į tryliktą keturioliktą vietas.: D Aš irgi pirmus aštuonis buvau jau sugalvojęs kaip rimtus o kitus tai rašiau kad tik kažką rašyt |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
15:10:40
| Nuoroda
Nr 4 kb 19,62.. ilgai dar svarsčiau gal pertaisyt į 3 nr bet kažkaip taip ir nesusiruošiau... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
15:19:32
| Nuoroda
zizzy rašė:
nuisance rašė:
Nr 4 kb 19,62.. ilgai dar svarsčiau gal pertaisyt į 3 nr bet kažkaip taip ir nesusiruošiau... o as nr 2 palikau Na aš dar neprarandu vilties ir į Vu teisę įstot |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
15:38:54
| Nuoroda
zizzy rašė:
nuisance rašė:
zizzy rašė:
nuisance rašė:
Nr 4 kb 19,62.. ilgai dar svarsčiau gal pertaisyt į 3 nr bet kažkaip taip ir nesusiruošiau... o as nr 2 palikau Na aš dar neprarandu vilties ir į Vu teisę įstot ne znok cia yra ne vilties praradimas bet realus poziuris ;D as i VU teise nebent galiu taikyt i m, bet nenoriu nes VDU duoda magistra taip pat kaip ir VU ir taikau i vf cia ;D o tu tai dar gali pasispardyt del vf VU aišku kam mokėt pinigus jei kitur tą patį galima gaut nemokamai? ;P ir mano toks požiūris.. Na o viską pamatysim trečiadienį |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
16:03:47
| Nuoroda
zizzy rašė:
agam, pritariu tau Na man vien egzų rezultatų laukimas buvo gryna kančia |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
16:42:00
| Nuoroda
zizzy rašė:
haha, tyla pries audra ? ;D tavo rezai gan liux taip kad tai nenusisviecia ;P beje 3 nr MRU rasei? :) nu o tau jau nenusišviečia? ;P 0,1 kb skiriasi tik mūsų ir čia neva labai didelis skirtumas |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
16:56:28
| Nuoroda
edita.va rašė:
Mmm Kaunas.:DD aga tas pats ir nepakartojamas... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:05:44
| Nuoroda
edita.va rašė:
nuisance rašė:
edita.va rašė:
Mmm Kaunas.:DD aga tas pats ir nepakartojamas... močiutė mane šiandien bandė ramint: 'ei pamiršk kad tas kaunas iš viso yra!': DD Geras nuraminimo būdas ;DDD na o šiaip ir tam Kaune juk neblogai |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:15:43
| Nuoroda
edita.va rašė:
nuisance rašė:
edita.va rašė:
nuisance rašė:
edita.va rašė:
Mmm Kaunas.:DD aga tas pats ir nepakartojamas... močiutė mane šiandien bandė ramint: 'ei pamiršk kad tas kaunas iš viso yra!': DD Geras nuraminimo būdas ;DDD na o šiaip ir tam Kaune juk neblogai o jeigu?:DD nu bet šiaip, nu jo, gyvent gal ir galima. o visai iš dalie (labai labai mažos) norėčiau, kad tektų apsigyvent kaune ir išbandyt tą visų išpeiktą miestą. ir gal net pabandyt įrodyt na kad kaunas puikus: DD Na pažiūrėsim kaip čia bus |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:21:05
| Nuoroda
edita.va rašė:
nuisance rašė:
edita.va rašė:
nuisance rašė:
edita.va rašė:
nuisance rašė:
edita.va rašė:
Mmm Kaunas.:DD aga tas pats ir nepakartojamas... močiutė mane šiandien bandė ramint: 'ei pamiršk kad tas kaunas iš viso yra!': DD Geras nuraminimo būdas ;DDD na o šiaip ir tam Kaune juk neblogai o jeigu?:DD nu bet šiaip, nu jo, gyvent gal ir galima. o visai iš dalie (labai labai mažos) norėčiau, kad tektų apsigyvent kaune ir išbandyt tą visų išpeiktą miestą. ir gal net pabandyt įrodyt na kad kaunas puikus: DD Na pažiūrėsim kaip čia bus padėt įrodinėjant arba paguost skaudžiai nusiviliant.:D na aš tai dar neprarandu vilties dėl vu. nu blem, tegu pabando manęs nepriimt.:DD na ir toks variantas galimas ;D aš ir dar neprarandu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:34:34
| Nuoroda
Na visai nebloga logika |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:50:52
| Nuoroda
edita.va rašė:
nuisance rašė:
Na visai nebloga logika uoj ne ne ne.:D man reikia konors tikslesnio, o filosofija man kažkodėl asocijuojasi su tam tikru plaukiojimu ir neapibrėžtumu.:D o tai ne man.:D man reikia taisyklių. kurias būtų galima apeiti.:D A mat kaip |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
18:11:42
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
nuisance rašė:
A mat kaip Kaip tik atvirkščiai Įdomiausia tai, kad daugeliu atvejų (pvz., Teises teorijoje) susidursite su tokiais klausimais, į kuriuos nėra teisingo atsakymo (tiksliau, nėra neteisingo atsakymo, jeigu sugebėsite tinkamai tai pagrįsti). Taigi, pakliūnate į sferą, kur fantazijai (žinoma, nenukrypstant nuo logikos, realybės ir pan.) ribų nėra. Čia ištrauka iš "Universitetas su Oranžiniu" Na gal ir tiesa |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
22:13:10
| Nuoroda
61 į vf ir 70 į m.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
22:41:38
| Nuoroda
pernai į vf padavė apie 1400 šiemet 1782 lyg į m pernai apie 600 šiemet dvigubai daugiau - virš 1200 |