Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:25:46
| Nuoroda
edita.va rašė:
nuisance rašė:
edita.va rašė:
nuisance rašė:
Ech kad kas perkeltų VDU į Vilnių... būtų tobula.. tai jau tikrai.:D vdu pravedė tokią savo rinkiminę agitaciją, kad tikrai vat norisi į tokį universitetą.: ) na ir man vdu atrodo daug geresnis universitetas nei tarkim mru... ir tikrai vienintelis ir didžiausias minusas kad tam Kaune nu!!!:D o man žinok buvo čia kada pavykę taip užprogramuot mąstymą, kad man atrodė kad aš visai nenoriu į vilnių, ir kad kaunas - puikus miestas.: DDD papasakok kaip!!! nes gali nuo kito trečiadienio ir prireikt man taip savo mąstymą programint |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
22:12:59
| Nuoroda
Na va mano sąrašo pradžia: 1. Vu politikos mokslai 2. Vu teisė 3. Vdu politikos mokslai 4. Vdu teisė... tad visgi pirmenybė teikiu politikos mokslam nors ir tikrai mano manymu gerokai mažiau perspektyvu su šita specialybe bet man atrodo tai daug įdomesnis dalykas nei vien sausa teisė ir manau ten galbūt galėčiau labiau realizuot save :) bet aišku nespjaunu ir į teisę tad bet kuriuo atveju į kurią bepatekčiau būtų gerai juk jei bus noro ir užsispyrimo tai su bet kokiu diplomu( o kartais ir be jo) galima daug gyvenime pasiekti |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
22:30:38
| Nuoroda
Šypsausi rašė:
sveikinu - alytuje, pagrindinėje priėmimo komisijoje, eilės nutyso per koridorių ir dar dvi laiptines šiaip visai patogu - pasėdėt ant šaltų laiptų, 2:30 h (mano variantu) sienas pabrūžint... smagumėlis, nėra ką sakyt Na ten tai tikrai žiauru laimei aš į kolegiją vežiau tai ir ten daugoka bet kažkaip normaliau atrodė.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
22:46:53
| Nuoroda
EzoTao rašė:
debilas rašė:
KB 19,98 Duok, Dieve, kad priimtų... Visiškai pritariu.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
15:35:30
| Nuoroda
Na kad ir kokie balai bebūtų vistiek visi bijo kad neįstos tad geriau apsidraudimui visas tas 16 surašyt..juk nepakenks :) kaip aš ir padariau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
15:48:28
| Nuoroda
edita.va rašė:
nuisance rašė:
Na kad ir kokie balai bebūtų vistiek visi bijo kad neįstos tad geriau apsidraudimui visas tas 16 surašyt..juk nepakenks :) kaip aš ir padariau aš irgi surašiau visas šešiolika.: ) penkiolika į universitetus ir vieną į kolegiją. bors jau parašius kokius aštuonis nežinojau ką dar rašyt, bet galvoju, nu jei jau sumokėjau už šešiolika tai tiek ir surašysiu.: DD ot lietuviškas požiūris.: ) tai taip ir gavosi, kad politikos mokslus vu ir vdu numečiau į tryliktą keturioliktą vietas.: D Aš irgi pirmus aštuonis buvau jau sugalvojęs kaip rimtus o kitus tai rašiau kad tik kažką rašyt net nežinau ar važiuočiau įformint stojimo jei įstočiau netyčia kažkur iš tų specialybių bet kas ten žino:D gal būtų ir gerai jei ką visai... o kažkur tai manau mes tikrai abu pateksim ar pirmu nr ar paskutiniu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
15:10:40
| Nuoroda
Nr 4 kb 19,62.. ilgai dar svarsčiau gal pertaisyt į 3 nr bet kažkaip taip ir nesusiruošiau... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
15:19:32
| Nuoroda
zizzy rašė:
nuisance rašė:
Nr 4 kb 19,62.. ilgai dar svarsčiau gal pertaisyt į 3 nr bet kažkaip taip ir nesusiruošiau... o as nr 2 palikau bet mano balas tik 19.52 taip kad atsileku nuo taves ;p Na aš dar neprarandu vilties ir į Vu teisę įstot manau ir tu neturėtum... tik aišku kai pasižiūri kiek prašymų į ją paduota tai nelabai gerai nuteikia bent mane.. :D bet gal kaip nors... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
15:38:54
| Nuoroda
zizzy rašė:
nuisance rašė:
zizzy rašė:
nuisance rašė:
Nr 4 kb 19,62.. ilgai dar svarsčiau gal pertaisyt į 3 nr bet kažkaip taip ir nesusiruošiau... o as nr 2 palikau bet mano balas tik 19.52 taip kad atsileku nuo taves ;p Na aš dar neprarandu vilties ir į Vu teisę įstot manau ir tu neturėtum... tik aišku kai pasižiūri kiek prašymų į ją paduota tai nelabai gerai nuteikia bent mane.. :D bet gal kaip nors... ne znok cia yra ne vilties praradimas bet realus poziuris ;D as i VU teise nebent galiu taikyt i m, bet nenoriu nes VDU duoda magistra taip pat kaip ir VU ir taikau i vf cia ;D o tu tai dar gali pasispardyt del vf VU ;p aišku kam mokėt pinigus jei kitur tą patį galima gaut nemokamai? ;P ir mano toks požiūris.. Na o viską pamatysim trečiadienį jau nebedaug beliko laukt...ir pagaliau nes jau nervina tas laukimas ir neaiškumas :) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
16:03:47
| Nuoroda
zizzy rašė:
agam, pritariu tau mane irgi siuo metu nerimas kankina.. taip noretusi kad viskas greiciau isaisketu, nes nuo egzu pabaigos mes esam priversti vien tik laukti ilgai.. ;D Na man vien egzų rezultatų laukimas buvo gryna kančia ir baisu buvo laukt...o dabar kažkaip ramiau visko laukiu...jau kaip bus taip :) turbūt čia tyla prieš audrą man.. ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
16:42:00
| Nuoroda
zizzy rašė:
haha, tyla pries audra ? ;D tavo rezai gan liux taip kad tai nenusisviecia ;P beje 3 nr MRU rasei? :) nu o tau jau nenusišviečia? ;P 0,1 kb skiriasi tik mūsų ir čia neva labai didelis skirtumas nea 3 nr rašiau Vdu politikos mokslus tad jei į Vu nepriims tada ar taip ar taip laukia manęs Kaunas |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
16:56:28
| Nuoroda
edita.va rašė:
Mmm Kaunas.:DD aga tas pats ir nepakartojamas... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:05:44
| Nuoroda
edita.va rašė:
nuisance rašė:
edita.va rašė:
Mmm Kaunas.:DD aga tas pats ir nepakartojamas... močiutė mane šiandien bandė ramint: 'ei pamiršk kad tas kaunas iš viso yra!': DD Geras nuraminimo būdas ;DDD na o šiaip ir tam Kaune juk neblogai nieko aš ten blogo per daug nematęs... tas pats kas visur tiesiog toks steriotipas susidaręs kad Kaune ten nežnia kas :) beto pamenu dar būdavo tokie stendai ant kurių užrašyta "Ir Kaune gyventi galima..." tai manau stendai juk neturėtų meluot ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:15:43
| Nuoroda
edita.va rašė:
nuisance rašė:
edita.va rašė:
nuisance rašė:
edita.va rašė:
Mmm Kaunas.:DD aga tas pats ir nepakartojamas... močiutė mane šiandien bandė ramint: 'ei pamiršk kad tas kaunas iš viso yra!': DD Geras nuraminimo būdas ;DDD na o šiaip ir tam Kaune juk neblogai nieko aš ten blogo per daug nematęs... tas pats kas visur tiesiog toks steriotipas susidaręs kad Kaune ten nežnia kas :) beto pamenu dar būdavo tokie stendai ant kurių užrašyta "Ir Kaune gyventi galima..." tai manau stendai juk neturėtų meluot ;DD o jeigu?:DD nu bet šiaip, nu jo, gyvent gal ir galima. o visai iš dalie (labai labai mažos) norėčiau, kad tektų apsigyvent kaune ir išbandyt tą visų išpeiktą miestą. ir gal net pabandyt įrodyt na kad kaunas puikus: DD Na pažiūrėsim kaip čia bus aš jau susiteikęs su betkokiu variantu tad kaip bus taip bus gerai tad jei ką galėsiu padėt tau įrodinėt ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:21:05
| Nuoroda
edita.va rašė:
nuisance rašė:
edita.va rašė:
nuisance rašė:
edita.va rašė:
nuisance rašė:
edita.va rašė:
Mmm Kaunas.:DD aga tas pats ir nepakartojamas... močiutė mane šiandien bandė ramint: 'ei pamiršk kad tas kaunas iš viso yra!': DD Geras nuraminimo būdas ;DDD na o šiaip ir tam Kaune juk neblogai nieko aš ten blogo per daug nematęs... tas pats kas visur tiesiog toks steriotipas susidaręs kad Kaune ten nežnia kas :) beto pamenu dar būdavo tokie stendai ant kurių užrašyta "Ir Kaune gyventi galima..." tai manau stendai juk neturėtų meluot ;DD o jeigu?:DD nu bet šiaip, nu jo, gyvent gal ir galima. o visai iš dalie (labai labai mažos) norėčiau, kad tektų apsigyvent kaune ir išbandyt tą visų išpeiktą miestą. ir gal net pabandyt įrodyt na kad kaunas puikus: DD Na pažiūrėsim kaip čia bus aš jau susiteikęs su betkokiu variantu tad kaip bus taip bus gerai tad jei ką galėsiu padėt tau įrodinėt ;DD padėt įrodinėjant arba paguost skaudžiai nusiviliant.:D na aš tai dar neprarandu vilties dėl vu. nu blem, tegu pabando manęs nepriimt.:DD na ir toks variantas galimas ;D aš ir dar neprarandu tad ir tikėkimės kad viskas bus gerai |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:34:34
| Nuoroda
Na visai nebloga logika gal ir veiksminga...nes aš dabar galvoju tik kaip reikės važiuot į Kauną ten registruot ir pan tai taip ir prisišnekėsiu sau matyt :D reikia perprogramuot mąstymą ir mąstyt kad aš jau Vilniuj beja į filosofiją galėjai stot tau tiktų manau :D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:50:52
| Nuoroda
edita.va rašė:
nuisance rašė:
Na visai nebloga logika gal ir veiksminga...nes aš dabar galvoju tik kaip reikės važiuot į Kauną ten registruot ir pan tai taip ir prisišnekėsiu sau matyt :D reikia perprogramuot mąstymą ir mąstyt kad aš jau Vilniuj beja į filosofiją galėjai stot tau tiktų manau :D uoj ne ne ne.:D man reikia konors tikslesnio, o filosofija man kažkodėl asocijuojasi su tam tikru plaukiojimu ir neapibrėžtumu.:D o tai ne man.:D man reikia taisyklių. kurias būtų galima apeiti.:D A mat kaip na tada tau teisė tikrai pats tas nes čia manau vien apibrėžtumas ir jokio plaukiojimo :D kodeksai jau kokie yra tokie ir jų nei kitaip interpretuosi nei kažkaip pakeisi D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
18:11:42
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
nuisance rašė:
A mat kaip na tada tau teisė tikrai pats tas nes čia manau vien apibrėžtumas ir jokio plaukiojimo :D kodeksai jau kokie yra tokie ir jų nei kitaip interpretuosi nei kažkaip pakeisi D Kaip tik atvirkščiai Žie: Įdomiausia tai, kad daugeliu atvejų (pvz., Teises teorijoje) susidursite su tokiais klausimais, į kuriuos nėra teisingo atsakymo (tiksliau, nėra neteisingo atsakymo, jeigu sugebėsite tinkamai tai pagrįsti). Taigi, pakliūnate į sferą, kur fantazijai (žinoma, nenukrypstant nuo logikos, realybės ir pan.) ribų nėra. Čia ištrauka iš "Universitetas su Oranžiniu" Na gal ir tiesa bet vistiek sunkiai įsivaizduoju kad ten gali reikėt fantazijos labai pagrindas manau yra mokėjimas surast reikiamą informaciją ir ja naudojantis mokėti pagrįsti savo teiginius o ne kažką savito išmąstyt :) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
22:13:10
| Nuoroda
61 į vf ir 70 į m.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
22:41:38
| Nuoroda
pernai į vf padavė apie 1400 šiemet 1782 lyg į m pernai apie 600 šiemet dvigubai daugiau - virš 1200 tad konkursas šiemet tikrai didesnis |