Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:32:17
| Nuoroda
gretuse rašė:
indre... rašė:
nu va zmones matau tokie protingi manot kad karboski rugstis etano rugstis kieta tai atsakykit man tada 1.5 klausima, kaip reikejo? paskaityk gi ka anksciau kalbejom. 5 variantus gal rasi. issirink kuris labiausiai patinka kur 5 variantai? as cia jau valanda ir maciau tik viena kai pati klausiau ir tai as biski to zmogaus nesupratau... tai nukopink man tuos variantus jei jie yra, kaip pati atsakei? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:38:00
| Nuoroda
tokspat rašė:
gretuse rašė:
indre... rašė:
gretuse rašė:
indre... rašė:
nu va zmones matau tokie protingi manot kad karboski rugstis etano rugstis kieta tai atsakykit man tada 1.5 klausima, kaip reikejo? paskaityk gi ka anksciau kalbejom. 5 variantus gal rasi. issirink kuris labiausiai patinka kur 5 variantai? as cia jau valanda ir maciau tik viena kai pati klausiau ir tai as biski to zmogaus nesupratau... tai nukopink man tuos variantus jei jie yra, kaip pati atsakei? nu as suprantu,kad kuo medziagha labiau koncentruota- tuo riskesnes jos savebes ir geriau matomos plika akimi. is sito kazka bandziau vatyt. o kiti ten skirtingai svaigo. http://media-2.web.britannica.com/eb-media/80/123880-004-448FB4F6.jpg nu ir ka reiskia ta nuotrauka? prie ko tu cia parodei? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:43:13
| Nuoroda
as tai odontologija norejau...bet kazkaip manau kad tai liks svajone nes lt egza turbut blogai islaikiau |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:46:46
| Nuoroda
o kaip jus manot lt egzas nepagadins stojimo i norima vieta? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:48:41
| Nuoroda
Muuuuu rašė:
indre... rašė:
o kaip jus manot lt egzas nepagadins stojimo i norima vieta? Man ne. O kai kuriems gali. o kdl toks tikras kad tau ne? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:55:33
| Nuoroda
Muuuuu rašė:
indre... rašė:
Muuuuu rašė:
indre... rašė:
o kaip jus manot lt egzas nepagadins stojimo i norima vieta? Man ne. O kai kuriems gali. o kdl toks tikras kad tau ne?
sorry zn is muuu nelab pazinsi nors ir karve tai mot gimine o kdl tu tikra kad svyruoji 90 100? :D o tai manai as dziaugsiuos ar bet kuris i med kad 50% gavo bet manau jau 50 geriau nei nieko, nes neisivaizduoju ka ten reikejo moket kad galvot jog suriksi 90, man tai ten tik sekmes reikalas |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:59:07
| Nuoroda
as tai esu gana savito mastymo manes niekas nesupranta jeigu net lt irodyneciau vistiek manes nieks nesupras taigi ciuju ate odontologija sveika miskininkyste DDD |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
21:00:29
| Nuoroda
nu ir ka turejau as 10 is lietuviu ir is visu dalyku bet tai nereiskia kad islaikysiu 100 todel man sunku tave suprast |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
21:04:23
| Nuoroda
nu tai va nzn kaip cia tu taip save ivertinai vos ne 100, pranesk kai lt rezultatai bus kiek surinkai, tikrai sudominai pasitikejimu |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
21:07:17
| Nuoroda
as 5 laikau, nemanau kad tai daug juk chem mat ppasirinktinai kai stojam tai mat man bova na vsiakij slucij jei xem egzas bus sunkus, na bio cia aisku lt i kaip be uzsienio kalbos. as niekaip negalejau nei vieno atsisakyt |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
21:13:54
| Nuoroda
Resetsas rašė:
indre... rašė:
as tai esu gana savito mastymo manes niekas nesupranta jeigu net lt irodyneciau vistiek manes nieks nesupras taigi ciuju ate odontologija sveika miskininkyste DDD Tai jau tikrai, kad tavęs niekas nesupranta. Bet šitam būrelyje manau, tikrai rastum, kad tave supras. www.olialia.lt/ ir ka tai reiskia? ar tau pasirode kad jei nieks nesupranta tai as buka? biski placiau mastyk ir prasau be izeidimu |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
21:16:59
| Nuoroda
tokspat rašė:
indre... rašė:
as 5 laikau, nemanau kad tai daug juk chem mat ppasirinktinai kai stojam tai mat man bova na vsiakij slucij jei xem egzas bus sunkus, na bio cia aisku lt i kaip be uzsienio kalbos. as niekaip negalejau nei vieno atsisakyt As irgi galvojau dar anglu laikyt, taciau vis delto neirasiau taciau manau pakaks man ir 4. Matematika visai nesunkus buvo, tai cia bent dziaugiuosi, o kaip matematika sekes? matematika gerai sekes pora kvailu klaideliu atrodo 6 tasku praradau o tu kiek manau gauti? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
14:13:30
| Nuoroda
man tai klausimai buvo kazkokie nekonkretus, rimtai dviprasmiskai galima buvo atsakyti, o cia skaiciau ape drugius atsake paveldimas kintamumas o ne modifikacinis kintamumas? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
14:17:42
| Nuoroda
as tai net salygos apie driugius nedaskaiciau pagal paveiksleli atsakiau o kas ten buvo? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
12:46:27
| Nuoroda
zmones gal zinot ka daryt? parasiau apeliacija del lietuviu bet suzinojau kad dokumentus kai kur iki liepos 10 reikia nuvezt o jeigu man isduos atestata tik 17 del pakartotinio perziurejimo? ka viskas as nestudijuosiu?
|
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
12:49:17
| Nuoroda
gal zinot ka daryt? pateikiau apeliacija del liutuviu egzamino ir girdejau kad pataisys ir isduos atestata tik liepos 17 o pvz i kmu reikia nuvezt atestata ili liepos 10 tai ka jau viskas del pakartotinio perziurejimo as neistosiu? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
12:54:18
| Nuoroda
gavau 46, bliam kur kokia info suzinot su tom apeliacijom |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
13:01:51
| Nuoroda
ten nieko neraso ko man reikia, gal kas zino kam parasyt koki laiska kokiai svietimo ministerijai? arba i nec? adresa? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
13:05:08
| Nuoroda
parasiau as ta apeliacija jau, man dabar reikia zinot ka daryt jei atestatas per velai ateis ko klaust |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
13:07:34
| Nuoroda
tai koks adresas to nec kur rasyt? |