Vartotojo bakaz pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-22 15:58:52 | Nuoroda

Lkka socialine pedagogika mokamas. Tikrai neketinu mokytis. Tai kaip man dabar atsisakyt? Nuvaziuot i belekoki univera ar kolegija ir paduot prasyma, kad nenoriu mokintis? Tada mane automatiskai perkelia ant kolegiju? Nes as jau geriau surizikuosiu. Turiu sansu su 18.68 balu kolegijoj kauno anglu kalba i nemokama papult?

Žinutė parašyta: 2009-07-23 13:27:17 | Nuoroda

Jei as nenoriu i lkka socialine pedagogika mokama studijuot. Tai nuvaziuoji belekuri univera ir atsisakau? Tada mane automatiskai permeta ant kolegiju? Ir ar reikia dar pinigu taip darant? Rizikuosiu i kolegija nemokama... Kedainiuose, man netinka, bet skestantis uz siaudo gi griebias :D

Žinutė parašyta: 2009-07-28 13:46:55 | Nuoroda

Istojau i kauno kolegija - Verslo anglu kalba VF , kedainiu fakultete su 18.68 balo... Ziuriu cia zmones i kk ir su zymiai mazesniais balais i VF pateko, blemba reikejo imt belekokia specialybe tik kad butu kaune :/ Nezinot kaip su tom studijom? Gal iseina kaip nors per atstuma mokintis, nes kedainiuose gyvent neprikolas...

Žinutė parašyta: 2009-07-28 13:59:13 | Nuoroda

Jei iseitu per atstuma mokintis ir tiek atsiskaityt atvaziuot ar kazkas tokio butu nieko. Bet jei ten kedainiuose apsigyvent, tai aciu ne... Tada as jau geriau i profke eisiu ir po metu meginsiu perstot i kolegija vel tik jau specialybe kuri butu kaune :/ Sunku blemba...

Žinutė parašyta: 2009-07-28 14:05:19 | Nuoroda
Wallace rašė:
bakaz rašė:

Jei iseitu per atstuma mokintis ir tiek atsiskaityt atvaziuot ar kazkas tokio butu nieko. Bet jei ten kedainiuose apsigyvent, tai aciu ne... Tada as jau geriau i profke eisiu ir po metu meginsiu perstot i kolegija vel tik jau specialybe kuri butu kaune :/ Sunku blemba...

taigi bus trecias etapas ir perstok i Kauna, kokios problemos. 

Tai perstot gali, bet ten jau VF nebebus :) Visi tik mokami :)

Žinutė parašyta: 2009-07-28 14:09:51 | Nuoroda
Wallace rašė:
bakaz rašė:
Wallace rašė:
bakaz rašė:

taigi bus trecias etapas ir perstok i Kauna, kokios problemos. 

Tai perstot gali, bet ten jau VF nebebus :) Visi tik mokami :)

tai, kad 2000 vf vietu liko nuo technologiju mokslu, dar kazkiek nuo kitu, sociai tu vietu, o jei dar balas neblogas, tai isvis lengvai istot gali. 

Nezinau kaip su kolegijom, bet zemkei su dede tokiu snekejau kuris priemimo komisijoj sedi, tai sake, kad per situs pakartotinius tik i mokama vieta pretenduoji. Dirba dabar kauno kolegija kazi? Reiktu nuvaziuot pasikonsultuot.

Žinutė parašyta: 2009-07-28 14:20:25 | Nuoroda

Matai kaip :) Na tuoj reikes judet link kauno kolegijos gal kanors gero suzinosiu, galetu ir pakonsultuot kur VF dar netycia pavyktu gaut :D Aisku jei bus ten tokiu kurie konsultuoja :D

Žinutė parašyta: 2009-08-10 12:06:43 | Nuoroda
Aiste18 rašė:

tai niekur neistojot vaikai..?:D nieko, laukia saukimai i armija:D

Ka cia nusikalbi. Kokie dar saukimai i armija... O istot tai manau visi istojo, bet nevisus kaip ir mane tie istojimai tenkino. Istojau i mokama, poto i nemokama ir abieju atsisakiau ir tiesiog bandziau laime :) Ne gyvenom pabaiga.

Žinutė parašyta: 2009-08-10 12:13:46 | Nuoroda

Na niekas turbut dar negavo ;) Belieka tiketis. O seip zmones nenusiminkit :D Visada mus prims i senukus dirbt :D Arba visada tam lieka profkes ir uzsienis :D Nepergyvenu kazkaip :)

Žinutė parašyta: 2009-08-10 12:20:34 | Nuoroda

Manau dauguma kurie is jusu megino laime per papildoma priemima, jau buvo istoja i mokama. Bet visi nori geriau :) Taip, kad nebeda, kitais metais jei taip studijuot noresit, mokamas visada prims :D

Žinutė parašyta: 2009-08-10 12:23:45 | Nuoroda

Pas mane kai tas balas zemas, tai as nelabai ir tikiuosi kur isot i VF, tiesiog seip laime meginu. Bet kai stoja su kokiu ~16 ir dar negavo :D Turbut kad veluoja jie ;)

Žinutė parašyta: 2009-08-10 12:25:38 | Nuoroda
jauniklis rašė:
bakaz rašė:

Manau dauguma kurie is jusu megino laime per papildoma priemima, jau buvo istoja i mokama. Bet visi nori geriau :) Taip, kad nebeda, kitais metais jei taip studijuot noresit, mokamas visada prims :D

mokamas ir shiemet neishmete. sutartis nenutraukiama stojant ish mokamos i vf. todel nesekmes atveju, mokaisi mokamoj ir jokiu kitu metu nereik laukt,smegenuk

Tau gal ir nereikia, protinguoli :D Bet kadangi manes mokama vieta netenkino as JOS ATSISAKIAU, kad patekciau i kolegiju konkursa. Kolegijoj patekau I NEMOKAMA, bet velgi man tai netiko ir atsisakiau. Tokiu atveju nebetenki ir mokamos vietos. Taip kad jei visko nezinai nesistenk visad apsimest protingu

Žinutė parašyta: 2009-08-10 12:28:39 | Nuoroda
jauniklis rašė:
bakaz rašė:
jauniklis rašė:
bakaz rašė:

mokamas ir shiemet neishmete. sutartis nenutraukiama stojant ish mokamos i vf. todel nesekmes atveju, mokaisi mokamoj ir jokiu kitu metu nereik laukt,smegenuk

Tau gal ir nereikia, protinguoli :D Bet kadangi manes mokama vieta netenkino as JOS ATSISAKIAU, kad patekciau i kolegiju konkursa. Kolegijoj patekau I NEMOKAMA, bet velgi man tai netiko ir atsisakiau. Tokiu atveju nebetenki ir mokamos vietos. Taip kad jei visko nezinai nesistenk visad apsimest protingu

tj pzda tau shiemet jei neistoji :DD galesi per metus dar protingesnis pasidaryt :DD

Man pyzda ar ka tu cia nori parasyt nebus :) Del manes gali nesijaudint ;) Tau gal ir butu "pyzda"

Žinutė parašyta: 2009-08-10 12:49:32 | Nuoroda

Kokiu numeriu ta sms siust ? Su registracijos numeriu.

Žinutė parašyta: 2009-08-10 12:57:18 | Nuoroda

Kk zeldiniai ir ju dizainas VF :D Blemba veltui lita isnaudojau per ta sms :D Lama jau paskelbe :D Ka as su tais zeldiniais studijuosiu :D

Žinutė parašyta: 2009-08-10 13:04:22 | Nuoroda

Krc kodel as niekad nepaziuriu kur teks studijuot. Tie zeldiniai suknisti mastaiciuose :D Ble ble... Niekad i kauna neistoju uzkniso jau mane :D Zioplas pats aisku