Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:22:29
| Nuoroda
fe..susivariau aš apie tamsos fazę,susimaišius šviesos parašiau.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:23:27
| Nuoroda
ką jūs praktikos darbe rašėt? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:25:53
| Nuoroda
nea,aš apie tą su tramspiracija man susimaišė,kad ten butinai turiu įkišt rašalą ir transpiracijos greitį,tai nebesupratau |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:27:23
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
ką jūs praktikos darbe rašėt? as tai parasiau kad reikia paimti 3 indus su dazytu vandeniu, paimti 3 sakeles su vienodais kiekiais lapu, ir lempa sviesti.viena indu sviesti labai arti, intensiviai, kita maziau, o treciau dar maziau bet nzn ar teisingai o aš kai nusišnekėjau gerai bus tavo. O kokį rezultatą? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:29:38
| Nuoroda
sūdas,jei gausiu 70proc reiks šokinėt iš laimės |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:31:44
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
ką jūs praktikos darbe rašėt? as tai parasiau kad reikia paimti 3 indus su dazytu vandeniu, paimti 3 sakeles su vienodais kiekiais lapu, ir lempa sviesti.viena indu sviesti labai arti, intensiviai, kita maziau, o treciau dar maziau bet nzn ar teisingai o aš kai nusišnekėjau gerai bus tavo. O kokį rezultatą? o tai kaip tu ta bandyma parasei, bet as galvoju pas mane neteisingas man net gėda sakyt,nusiųnekėjau |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:34:25
| Nuoroda
o kodėl netiko ten modifikacinis kintamumas su draugiais? juk ir aplinkos sąlygos ir genotipas įtakoja |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:35:36
| Nuoroda
Mcdeivis rašė:
Nesupratau klausimo kokia reiksme augalui fotosinteze? aerobiniam kvėpavimui, maisto medžiagoms-krakmolą kaupia ir dar kažką parašiau |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:36:04
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
biologe:) rašė:
kas ten nefrone buvo X,Y ir Z pazymeta? as parasiau taip. X - arteriole Y-vena o Z -kapiliarai aš taip pat |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:36:42
| Nuoroda
Njateneri rašė:
Siamiona rašė:
o kodėl netiko ten modifikacinis kintamumas su draugiais? juk ir aplinkos sąlygos ir genotipas įtakoja ten salygoj buvo zodis VISADA man atrodo o ką tas visada duoda? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:38:47
| Nuoroda
nanoo rašė:
Siamiona rašė:
o kodėl netiko ten modifikacinis kintamumas su draugiais? juk ir aplinkos sąlygos ir genotipas įtakoja o kaip modifikacinis kintamumas įtakoja drugelio spalvą? Žmogaus spalvą tai dar šiek tiek įtakoja (gali saulėj įdegt), bet tik jau ne drugelio.. tai klausimą ne taip supratau? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:39:46
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
kas ten nefrone buvo X,Y ir Z pazymeta? as parasiau taip. X - arteriole Y-vena o Z -kapiliarai aš taip pat ziurek surinksim vienodai balu viskas panasiai nepamiršk,mes konkurentės D o ką studijuot svajoji?:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:41:28
| Nuoroda
kuris vienmembranis organaoidas? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:42:58
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
kas ten nefrone buvo X,Y ir Z pazymeta? as parasiau taip. X - arteriole Y-vena o Z -kapiliarai aš taip pat ziurek surinksim vienodai balu viskas panasiai nepamiršk,mes konkurentės D o ką studijuot svajoji?:D farmacija, o tu?kaip su chemija? o siaube,menęs ten niekas nenuvytų DD aš tikiuosi išlaikyt chemiją,bet labai silpnai pavariau bio man puikiai sekasi,jei ne žioplos klaidos |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:43:39
| Nuoroda
visuose valstybiniuose testo variantai yra |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:44:11
| Nuoroda
Vikikute rašė:
Siamiona rašė:
kuris vienmembranis organaoidas? pulsuojanti vakuole? man cia biski klausimas irgi kilo...>.< o branduolys dvimembranis? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:45:00
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
o kaip su mediatoriais para D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:45:47
| Nuoroda
Mcdeivis rašė:
O kaip del 7 ??? ten nesamone buvo smegenėlės |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:47:02
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
kas ten nefrone buvo X,Y ir Z pazymeta? as parasiau taip. X - arteriole Y-vena o Z -kapiliarai aš taip pat ziurek surinksim vienodai balu viskas panasiai nepamiršk,mes konkurentės D o ką studijuot svajoji?:D farmacija, o tu?kaip su chemija? o siaube,menęs ten niekas nenuvytų DD aš tikiuosi išlaikyt chemiją,bet labai silpnai pavariau bio man puikiai sekasi,jei ne žioplos klaidos o kur stoti nori?bei is kur tu? dabar jau nieko nebesvajoju bus matyt,kai rezultatai ateis,nes į nemokamą norėčiau manau,kad perjauna į skolas lyst xa. Iš pnvž.o tu? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:47:55
| Nuoroda
14 kl C? |