Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:07:46
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
Symakatumi^^ rašė:
3 klausimo pirmas tai dvylikapirste zarna? ne kepenys? na lygtais ne krč einu iš čia. dar bus taip,kad neišlaikysiu |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:09:02
| Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
Siamiona rašė:
Symakatumi^^ rašė:
3 klausimo pirmas tai dvylikapirste zarna? ne kepenys? na riebalai tai pradedami ir baigiami skaidyt dvylikapirsteje... kepenys tik tulzi gamina..ai nzn nzn tai taip ir bus |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:11:42
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
Symakatumi^^ rašė:
3 klausimo pirmas tai dvylikapirste zarna? ne kepenys? na lygtais ne krč einu iš čia. dar bus taip,kad neišlaikysiu tai pabuk dar 5kl teste-7.5 taškų |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:13:56
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
Vikikute rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
jau kaip nervas ima,šūdas nesiparink..as tai zinau tik viena, jei neistosiu ten kur noriu tai stosiu kitur, o kitais metai vel egzus laikysiu bet tikiosi taip nebus man čia svrabiausias egzas buvo manau jis visiems lb svarbus :") Man reiktu bendro brandos atestato egzu vidurkio ~ 66-73 %, is matkes 95-100%, lietu 80-95%, anglu 90-100%, nu tai kiek cia minimaliai is sitos biesos man reikia kokiu 2 procentu ir ant 66 % jau sueiciau, tai man gal ir nesvarbiausias... bet siaip aisku kokiu 80% noretusi manau visi nori aukstu balu beto stojant i KMU ar VU biologija 0,4 koficiento pats auksciausias tai kad nuo jo daug kas priklauso todėl ir keikiuosi tyliai |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:14:53
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
labiausei univere bijau anglu kalbos..as jos visiskai nezinau kam ji reikalinga? :D aš net mokyklinio nelaikiau |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:16:00
| Nuoroda
Vikikute rašė:
egzzzotika rašė:
Vikikute rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
jau kaip nervas ima,šūdas nesiparink..as tai zinau tik viena, jei neistosiu ten kur noriu tai stosiu kitur, o kitais metai vel egzus laikysiu bet tikiosi taip nebus man čia svrabiausias egzas buvo manau jis visiems lb svarbus :") Man reiktu bendro brandos atestato egzu vidurkio ~ 66-73 %, is matkes 95-100%, lietu 80-95%, anglu 90-100%, nu tai kiek cia minimaliai is sitos biesos man reikia kokiu 2 procentu ir ant 66 % jau sueiciau, tai man gal ir nesvarbiausias... bet siaip aisku kokiu 80% noretusi manau visi nori aukstu balu beto stojant i KMU ar VU biologija 0,4 koficiento pats auksciausias tai kad nuo jo daug kas priklauso Tai kad as net ne lietuvoje studijuosiu as siaip "animal behavior" anglijoje.... ir siaip logiskai aisku, kad jiems biologija turetu labiau rupet nei lietuviu bet kad ten parasyta, kad vidurkis egzu 66-73 % dazniausiai buna tu man perdaug protinga,net nejauku |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:16:26
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
labiausei univere bijau anglu kalbos..as jos visiskai nezinau kam ji reikalinga? :D aš net mokyklinio nelaikiau as ir nelaikiau..bet panasi tu i mane, gal megsti patinginiaut kartais, ka? net ne kartais DD internetinė sesė dvynė DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:17:25
| Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
o jei as 4.4 parasiau kad vainikine arterija turi aprupinti sirdies raumeni krauju todel grizta tai jau cia visai negerai? nelabai gerai spaudimo kraujui maža,kad ten dar nutekėtų |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:20:16
| Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
siaubas kaip susivariau...apie ta spaudima net nepagalvojau. o kaip 7 klausimo 3? apie bivalentus ir krosingoverį pasakaitė |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:20:49
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
labiausei univere bijau anglu kalbos..as jos visiskai nezinau kam ji reikalinga? :D aš net mokyklinio nelaikiau as ir nelaikiau..bet panasi tu i mane, gal megsti patinginiaut kartais, ka? net ne kartais DD internetinė sesė dvynė DD gerai kad nors ne vilniete nors..blogai..taip tai abidvi tinginiautumem o koks tavo vardas? :D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:22:33
| Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
krosingoveri tai parasiau/ o kas tie bivalentai? kai chromosomos sukimba galais,tada jos bivalentais vadinamos po to tarp jų krosingoveris vyksta |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:23:08
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
labiausei univere bijau anglu kalbos..as jos visiskai nezinau kam ji reikalinga? :D aš net mokyklinio nelaikiau as ir nelaikiau..bet panasi tu i mane, gal megsti patinginiaut kartais, ka? net ne kartais DD internetinė sesė dvynė DD gerai kad nors ne vilniete nors..blogai..taip tai abidvi tinginiautumem o koks tavo vardas? :D Julija, o tavo?:) Simona malonu. ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:24:52
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
labiausei univere bijau anglu kalbos..as jos visiskai nezinau kam ji reikalinga? :D aš net mokyklinio nelaikiau as ir nelaikiau..bet panasi tu i mane, gal megsti patinginiaut kartais, ka? net ne kartais DD internetinė sesė dvynė DD gerai kad nors ne vilniete nors..blogai..taip tai abidvi tinginiautumem o koks tavo vardas? :D Julija, o tavo?:) Simona malonu. ) ir man gal dar susitiksim jei varysi i Kauna:D dar galvoju kur ar į kns ar į vln bet kns daugiau šansų įstot |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:25:34
| Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
Siamiona rašė:
Symakatumi^^ rašė:
krosingoveri tai parasiau/ o kas tie bivalentai? kai chromosomos sukimba galais,tada jos bivalentais vadinamos po to tarp jų krosingoveris vyksta blem o as rasiau krosingoveris irr genu sukibimas..cia jau sumaisiau kazka ane tokių genų nepažįstu bet atsitiktinis išsiskyrimas -gerai gal net geriau. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:25:50
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
Symakatumi^^ rašė:
Siamiona rašė:
Symakatumi^^ rašė:
krosingoveri tai parasiau/ o kas tie bivalentai? kai chromosomos sukimba galais,tada jos bivalentais vadinamos po to tarp jų krosingoveris vyksta blem o as rasiau krosingoveris irr genu sukibimas..cia jau sumaisiau kazka ane o jei parasiau krosingoveris, bei nepriklausomas chromosomu isskirymas?neteisinga? teisinga |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:27:07
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
labiausei univere bijau anglu kalbos..as jos visiskai nezinau kam ji reikalinga? :D aš net mokyklinio nelaikiau as ir nelaikiau..bet panasi tu i mane, gal megsti patinginiaut kartais, ka? net ne kartais DD internetinė sesė dvynė DD gerai kad nors ne vilniete nors..blogai..taip tai abidvi tinginiautumem o koks tavo vardas? :D Julija, o tavo?:) Simona malonu. ) ir man gal dar susitiksim jei varysi i Kauna:D dar galvoju kur ar į kns ar į vln bet kns daugiau šansų įstot bei net jei i kauno kolegija varyt daugiau visko nei vilniuje..nors pati vilniete esu ir noriu ko greiciau dingti aha,visi į sostinę,o tu iš |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:27:25
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Symakatumi^^ rašė:
Siamiona rašė:
Symakatumi^^ rašė:
krosingoveri tai parasiau/ o kas tie bivalentai? kai chromosomos sukimba galais,tada jos bivalentais vadinamos po to tarp jų krosingoveris vyksta blem o as rasiau krosingoveris irr genu sukibimas..cia jau sumaisiau kazka ane o jei parasiau krosingoveris, bei nepriklausomas chromosomu isskirymas?neteisinga? teisinga ir duos 2 taskus?na nzn nzn... duos |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:29:09
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
o kaip 8.2 atsaket?as cia nusisnekejau ciuju..prirasiua apie eutrofikacija gerai turėtų būti aš irgi kažką pan vėliau |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:29:34
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
labiausei univere bijau anglu kalbos..as jos visiskai nezinau kam ji reikalinga? :D aš net mokyklinio nelaikiau as ir nelaikiau..bet panasi tu i mane, gal megsti patinginiaut kartais, ka? net ne kartais DD internetinė sesė dvynė DD gerai kad nors ne vilniete nors..blogai..taip tai abidvi tinginiautumem o koks tavo vardas? :D Julija, o tavo?:) Simona malonu. ) ir man gal dar susitiksim jei varysi i Kauna:D dar galvoju kur ar į kns ar į vln bet kns daugiau šansų įstot bei net jei i kauno kolegija varyt daugiau visko nei vilniuje..nors pati vilniete esu ir noriu ko greiciau dingti aha,visi į sostinę,o tu iš bet vilniuje is tikruju labai blogai mokytis..nors kaip man sake... yra istorija net..o kam medikams istorija?nzn... paprasta..kad sunkiau mokytis būtų |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
17:30:28
| Nuoroda
vu kaip presyižinis univer ten labai aukšti balai nors girdėjau,kad lengviau mokytis,nors sunku įstot |