Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
18:34:27
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
Vikikute rašė:
Siamiona rašė:
Vikikute rašė:
Chemijos as nelaikiau nereikia man jos, o be to ir 1 dalyka per 2 menesius ismokt jau ne pyragai o kokia tvarka į tą licėjų priima? Yra ten tokie stojamieji, kur grupele vaiku laiko: kai as stojau buvo lt ir matkes egzai, o dabar ten kazkoks integruotas nezinau koks egzas,,, zodziu nesamone kazkokia... dideli krūviai pas jus? :) tai labai gerai išlaikyt reikėjo,kad priimtų? ar nedaug norinčių ten mokytis? :D ir kiek mokat uz mokslus? tu matieką laikei ?:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
18:35:20
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
bet levai kaip..sitame sajte susirenka tik lb protingi kodel nera tokiu kaip as? (nors as ne durna na bet nelb protinga kaip kiti cia "D ) tu neverk,aš esu gali manyt,kad tu protingesnė |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
18:37:41
| Nuoroda
varysiu į pramogų sostinę Babiloną Akropolio hibridas-pasityčiojimas |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
18:37:57
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
o kas nors eis vasara dirbti? labai noriu,bet darbo negausiu |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
18:38:47
| Nuoroda
Vikikute rašė:
egzzzotika rašė:
bet levai kaip..sitame sajte susirenka tik lb protingi kodel nera tokiu kaip as? (nors as ne durna na bet nelb protinga kaip kiti cia "D ) Tai dauguma tokiu, kurie ne itin gerai paraso, net neziuri, nelenda i tokius saitus klaidu skaiciuoti (bent as taip daryciau - kam nuotaika visiskai susigadinti). O man kai ne taip svarbi ta biologija, tai labai idomu, be to vis tiek jei gausiu kokius 70 % dar isgyvensiu, tai ir nebaisu kazkiek klaidu privelt.. kiek už lt tikiesi? :) |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
18:39:51
| Nuoroda
ronaldis rašė:
atsisiunciau is nec egza ir pazejau kad mano kur dariau neatitinka eiles tvarka bei raidziu issidestymas visai ne toks ,ce teste.. niekam to nepasitaike? testai būna su variantais |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
18:40:58
| Nuoroda
Vikikute rašė:
As tai matematika laikiau. O del darbo, tai eisiu gyvunu - arkliu pas tevu draugus ir sunu bei kaciu prieglaudoje "Lese" treniruoti nemokamai. Cia aisku labiau praktika, o ne darbas:) kaip faina jums gerai,sostinėj vistiek daugiau darbo vietų,nei mano kaime-Panevėžy |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
18:42:49
| Nuoroda
Vikikute rašė:
Siamiona rašė:
Vikikute rašė:
egzzzotika rašė:
bet levai kaip..sitame sajte susirenka tik lb protingi kodel nera tokiu kaip as? (nors as ne durna na bet nelb protinga kaip kiti cia "D ) Tai dauguma tokiu, kurie ne itin gerai paraso, net neziuri, nelenda i tokius saitus klaidu skaiciuoti (bent as taip daryciau - kam nuotaika visiskai susigadinti). O man kai ne taip svarbi ta biologija, tai labai idomu, be to vis tiek jei gausiu kokius 70 % dar isgyvensiu, tai ir nebaisu kazkiek klaidu privelt.. kiek už lt tikiesi? :) Lt biski sekmes dalykas ir nuo tikrintojo priklauso, bet tikiuosi 80-95, nors gali visko (ir maziau, ir daugiau) but... Siaip as visai negabi lietuviu kalbai, tik tiek, kad mokytoja jau mus taip prispaudusi buvo... jap,todėl ir blogai.Gaunasi kažkoks neobjektyvus vertinimas kaip kam pasirodys tavo darbas,patiks ar ne |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
18:47:53
| Nuoroda
Vikikute rašė:
Siamiona rašė:
Vikikute rašė:
Siamiona rašė:
Vikikute rašė:
egzzzotika rašė:
bet levai kaip..sitame sajte susirenka tik lb protingi kodel nera tokiu kaip as? (nors as ne durna na bet nelb protinga kaip kiti cia "D ) Tai dauguma tokiu, kurie ne itin gerai paraso, net neziuri, nelenda i tokius saitus klaidu skaiciuoti (bent as taip daryciau - kam nuotaika visiskai susigadinti). O man kai ne taip svarbi ta biologija, tai labai idomu, be to vis tiek jei gausiu kokius 70 % dar isgyvensiu, tai ir nebaisu kazkiek klaidu privelt.. kiek už lt tikiesi? :) Lt biski sekmes dalykas ir nuo tikrintojo priklauso, bet tikiuosi 80-95, nors gali visko (ir maziau, ir daugiau) but... Siaip as visai negabi lietuviu kalbai, tik tiek, kad mokytoja jau mus taip prispaudusi buvo... jap,todėl ir blogai.Gaunasi kažkoks neobjektyvus vertinimas kaip kam pasirodys tavo darbas,patiks ar ne Tai as ten isvis skaiciau kokybini vertinima, tai ten parasyta, kad nesamoningai vertina didele dalis tu vertintoju (ir paciame nec taip parasyta), mazdaug mergina, kuri vos ne idealiai ir labai tikslingai netusciazodziaudama parase, gavo maziau ant 10 tasku uz tokia, kuri rase nesamones tik su mandrais "lituanistiskais" zodziais tai taip,nuo individualaus vertintojo pažiūrio priklauso,ar patiks tavo mintys,ar labai tave nuvertins o gal pavyzdžiui,kokia kaimo mokytoja nėra tokia išprusus ir ne taip greižtai vertina,pagaili vaikų tai per ją dalis kitų nukenčia |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
18:48:35
| Nuoroda
ronaldis rašė:
bet juk kai testa tikrina,jiem buna duoti ats tai atvercia kita pusia ir ziuri ir psio ir nemato kad pas tave kitaip issideste klausimai negu pas kitus,nieko nebesuprantu dar to nera buve ce kiek laikiau ,susinervavau padaro,kaip jiems reikia,nesinervuok |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
18:53:51
| Nuoroda
Vik,ką rašei per lt egzą? :) |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
18:57:10
| Nuoroda
Vikikute rašė:
Ta eilerasti radausko, kaip ir dauguma:) - kiek klausinejau populiariausi kaukes, juknaite ir radauskas aš irgi Radauską ir biški susivariau Pas mus Juknaitė ir Biliūnas dominavo , dauguma nebesitikėjo,kad Ponas Biliūnas bus |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
18:58:12
| Nuoroda
o suvokime straipsnį ar esė parašei? :) |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
19:01:45
| Nuoroda
Vikikute rašė:
Siamiona rašė:
o suvokime straipsnį ar esė parašei? :) ese, bet musu profesoriai kursiokai sake, kad abu turetu uzskaityti, tai tikiu jais ir nei del vieno nesijaudinciau... aš irgi taip pamaniau,nes ginčytinas dalykas čia kas per profesioraiai? :D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
19:05:27
| Nuoroda
Vikikute rašė:
Siamiona rašė:
Vikikute rašė:
Siamiona rašė:
o suvokime straipsnį ar esė parašei? :) ese, bet musu profesoriai kursiokai sake, kad abu turetu uzskaityti, tai tikiu jais ir nei del vieno nesijaudinciau... aš irgi taip pamaniau,nes ginčytinas dalykas čia kas per profesioraiai? :D Nu zinai, tokie licejistai, kurie viska atseit zino ir moka ir tik 100% tikisi, o kitokius rezultatus apeliacijoms duos DDD bet nesamonė,kai mokaisi dėl skaičiaus bet nors tikslą gyvenime turi |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
19:07:11
| Nuoroda
o Licėjus nuo 9kl? :) |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-27
13:38:31
| Nuoroda
melagiai,nesąmonė,kad taip visi gerai išlaikėt D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-27
13:40:43
| Nuoroda
22 chemija,taip ir tikėjausi didžiuojuosi savim |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:22:43
| Nuoroda
tikejausi bent 75,gavau 93 negaiu patiketi )))) mokykloj trys 100,labai daug virs 90,tai tas nedziugina |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:03:53
| Nuoroda
neturiu ko skūstis dėl lt 93proc |