Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
23:48:05
| Nuoroda
siaulietis rašė:
turiu beda uzsiregistrawau isas sumokejau imoka uzpildziau prasyma bet nzn ar jis uzregistruotas i emaila negawau jokio patvirtinimo ir kai noriu patikrinti lamabpo.lt ten praso registracijos numerio o as nezinau kur jo ieskoti gal galit padet kas nors tas registracijos nr tai ateis i emaila-kai uzregistruos tavo prasyma. as irgi ilgai to meilo laukiau. gausi tyoki 4zenkli numeriuka |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
23:49:58
| Nuoroda
siaulietis rašė:
sweiki gal kas galit paaiskint uzpildziau internete prasyma ir kaip man suzinoti ar jis uzregistruotas? nuejau patikrinti ar jis registruotas ir praso registracijos numerio,o kur ji rasti nelabai zinau atrasiau tau kitoj temoj |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-02
16:12:06
| Nuoroda
Šyypt rašė:
Siaubai, kaip man baisu su tuo savo nevykusiu konkursiniu balu. Kaži, ar įmanoma kaip nors į vf? Nes net neįsivaizduoju, ką kitką galėčiau studijuoti. PsicLT>Nėra psichologijoj papildomų balų. yra balai , jie galioja visur kur stoji, tai yra olipmiados, konkursai |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
10:25:08
| Nuoroda
mm, melisa, uzjauciu del ligos... deja tavo tiesa, daug psichologu nepadeda zmonems, vis gi nera taip lengva pakeist zmogu nors truputi, daryti itaka jo mastymui.. juolab per toki trumpa laika, kaip konsultacijos.. melisa, tai tu nebestosi i psichologija?ar kaip? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
11:19:01
| Nuoroda
na tai sekmes tau teiseje |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
10:12:53
| Nuoroda
na as ir pati jaudinuos ar istosiu su 19,7.... bet as dra riomeri raseu, tai jei ne vu, bus gerai ir mru. kdl nestoji kitur, tik i vu? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
10:24:58
| Nuoroda
ZooRoo rašė:
Tarakonaz rašė:
Nu aš jau visiškai pradėjau abejoti, kad su KB 18,26 pavyks įstot į VU Psichologiją. Kol kas 682 žmonės prašymuose nurodė VU Psich. VF, 166 iš jų įrašė tai pirmu numeriu. Turint omeny, kad VF tik 75 vietos... nekas Į VU Psich. M pretenduoja 287 piliečiai, o vietų 5. gal gali nuoroda kur galima rast jau pateiktus prasymus? https://bp.lamabpo.lt/bp2009/vu_am$progr_pasirenk.show |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-12
17:53:12
| Nuoroda
as siemet stoju tikiuos pavykas i VU, jei ne tada MRU. otu, studijuoji kaip supratau jau? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
16:21:05
| Nuoroda
vu skambinau sake , kad dar jie patys nzno kada tie numeriai bus skelbiami. as irg istojau su 19,7 |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
17:48:54
| Nuoroda
su konkursiniais kokiais balais istojot? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
17:50:08
| Nuoroda
su kokiais kb istojot i vf ir i m? |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-20
16:44:30
| Nuoroda
Sveiki visi. Na busimiems abiturientams ka cia daug ir pritarinesi:patys manau puikiai zinot ka reikia daryt.. bet visgi manau reikia isskirti svarbiausius dalykus, kuriu svarbumas atsiskleidzia tik jau stoving ant egzaminu slenkscio) 1 visu pirma tai pritariu,Ezo Tao, jog reikia daug demesio skirti i prioritetus, ir nesimokyti ko nereikia. bet aisku visi bijom kad gal reikalavimai bus pakeisti, arba nuspresim studijuoti ka kitka..tuomet galima ir pralosti. bet tie kurie yra tikrai apsisprende kuo nori buti tai turetu drasiau kreipti demesi svarbiausiam egzaminui/ams.... ir visai kartais nesvarbu kad atsisakote mokytis is paziuros svarbu dalyka. as, pvz, atsisakiau istorijos mokytis normaliai, todel liko laiko matkej 2 pamirskit iliuzijas kad yra daug laiko ir jog artejant egzams galva prades geriau veikt nei yra db... as nuo sito biski nukentejau:) taip tik atrodo, kad pries egzus ir laikas leciau eina ir protas darosi geresnis:D kaip tik ne- kai kurie pradeda mokytis chaotiskai... isvada tokia :kad is karto reikia mokytis normaliai viska, tam kad veliau teliktu tik pakartoti o ne vel mokytis is naujo(tuomet ir mintis apie bejiegiskuma pradeda lyst). pvz jei hau pradejot logaritmus mokytis tai ir ismokit:)nes as kai kartojau 12kl, kaikurios temos buvo tarsi naujos, ir reikejo idet daug daugiau pastangu nei butu reikeje mokantis is karto.. o beto kuo labiau giliniesi i dalyka, tuo idomesnis jis pasidaro(net sunku patiketi kad tam tikru metu man patiko istorija!) ir jus turit proga visai idomiai mokytis, gilintis, o ne kalti protarpemis ir taip kankintis..
kiti numeruoti pasisakymai veliau |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-20
21:45:27
| Nuoroda
kaip 12 kl neisprotet?:D paprastai. mokykites. ir seip manau nesuabsoliutinkit cia visu duodamu patarimu, vienam tinka vienaas budas ruostis egzams, kitiems kitas, o besistengdami vadovautis ivairiomis taisyklemis tik dar lbiau kankinsites ir nerasit iseities...aisku pasiskaiaitinet ir rast kas tinka jum, atrast nauju ideju yra lb gerai... bet po to, jusu vietoj, as atsiseciau ir pagalvociau kokie budai geriausi, tinkamiausi BUTENT jums.. tada ir entuaziazmo, ir pasitikejimo savimi daugiau bus... |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-20
21:51:55
| Nuoroda
literaturos manau per daug nereikia. as buvau biski per daug jos isigijus, ir tai slegia, kad negali visu knygu ismokt, jusu vietoj visapusiskai isnaudociau mokyklos vadovelius... ir del istorijos knygu tai man trukde ju gausa, nes istorijos knygose tie patys faktai pateikiami biski kitaip, kitu aspektu ir jei jus nemokat gerai istorijos tada tas skirtingas faktu isdestymas painioja...atrodo kad mokaisi vis kazka naujo... o tie kas gerai moka istorij, tai zinoma jiems idomiauL:) nes skaitai ir matai: o sita zinau, sita kazkur jau girdejau:).. |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-20
21:57:09
| Nuoroda
Markiziene rašė:
As pas korepetitore ejau ir nemanau,kad tai pinigu svaistymas.Tai papildomos pamokos per kurias gali isnaikinti savo spragas ir tai naudinga. manau dar priklauso nuo dalyko. pvz istorijos korepettorius mazai tau kuo pades, nes galima paciam viska is knygu ismokt... isskyrus tuos atvejus kai tas korepetitorius yra profas ir gali part, pasakyt subtilybes kaiplengviau tiem egzams pasiruost... o daugiau tai dauguma is tingijimo samdosi. mano klasioke sake: samdau, nes pati neprisiverciu mokytis, man reikia kad lieptu... o pvz matkes korepetitorius isties gali but naudingas, nes matke reikia suprast, o ne iskalt....ir lietuviu tas pats...o anglu jau galima labiau savarankiskai.. seip jei pinigu netruksta, korepetoriai dazniausiai nepakenkia:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-20
22:03:38
| Nuoroda
ana918 rašė:
Sveiki! as noreciau paklausti kokiu vadoveliu ar papildomos literaturos jus galetumete parekomenduoti ruosiantis istorijos egzaminuj ? kas galetu padeti pasiruosti? vienas is geru budu yra ismokti vadovelyje kas parasyta, to per akis, kuo daugiau knygu tuo daugiau painiavos ir mokytis daugiau atrodo:D perskaitai , ismoksti vadoveli tada dar kokia testu, saltiniu knyga turi-padarai, ir kai jau gerai moki teorija, tas praktikos darymas teikia dziaugsma, nes tu zinai, o ne ieskai atsakymu knygu kruvoj. praktiniu knygu gausa nepakenks, bet va teoriniu tai gali...na nebent lb mylit isotrija ir norit lb geo rezultato:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-20
22:06:12
| Nuoroda
beje neatmeskim ir interneto... man labai padejo svetaine matieka.lt, daugiau padejo nei mokytoja turbut ir nete daug informacijos kuri pades interpretuot geriau ismokt.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-20
22:17:10
| Nuoroda
-juju rašė:
Šiandien perverčiau ankstesnių klasių istorijos užrašus, tai supratau tiek, jog su istorija man visiškas ragas. Atrodo, ir mokiaus sąžiningai, ir skaičiau, pamokas lankydavau, pusmečius iki 8-9 ištempdavau visada, bet dabar pasižiūriu ir viskas kaip nauja atrodo, lyg ne mano pačios rašyta... Ką, vėl iš naujo teks 11 klasės kursą mokytis?.. Prašau, pasakykit, kad ne man vienai toks vargelis ne vienai ne vienai... man irgi taip buvo. daug kam. taip buna kai ispradziu normali neismoksti.. bandyk po gabaleli medziagos mokytis, gerai tik mokytis, tvirtai... tada neding taio greit info. aisku atrodo akd atima daugiau laiko, bet zinok veliau pamatysi kad atsiperka tas... beto geriau moket puse medziagos gerai per egza, nei visa kaip pro migla, nes tad nieko nepadarysi gerai, viskas kai pper migla atrodys. o likus nedaug laiko iki egzo tada zinai ka moki o ko ne, o jei viska mazdaug tik moki, tada slegiai ir atrodo kad tiek mokeis, nemoki ir nebeismoksi... |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-20
22:19:32
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
sveiki norejau pasiteirauti,kur butu galima stoti su tokiais egzais: dailes egzaminas, matematika (mbe) lietuviu (vbe) ir biologija (vbe) ? o tu pabandyk issirinkti megstama specialybe ir ziurek kokiu egzu jai reikia... nes jei ziuri pagal egzus, jei pagal juos renki specialybe tad nznai nei kuris egzas prioritetinis, svarbiausias nei ka, ir metaisi tarp visu.... o ir entuziasmo mokytis maziau, kai nznai del ko mokaisi.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-21
09:48:14
| Nuoroda
geriau paklausk kokiu vadoveliu as neturejau:D turejau ir kronta,ir senu, visokiu...parupindavo mokytojas. |