Vartotojo indzia pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-15 14:54:43 | Nuoroda

na maniske anglu mokytoja sake, kad visos vertintojos, kiek ju ten buna, perskaiciuoja lig tai :)) na bet cia gal kruopsciosios taip daro, nes kita anglu mokytoja sake, kad jin tai is akies visiskai, suskaicuoja kiek eiluciu ir preliminariai primeta kad eiluteje 6 -7 zodziai ar kiek ten :))na man gerai kad as teisingai suskaiciavau, nors tikrai ziauriai ziauriai sunku buvo susiprausti i 170, esu pripratus prie 250 ir virs tai vos ne panika istikus buvo egzo metu :D

Žinutė parašyta: 2009-06-15 17:51:25 | Nuoroda
PKfyz rašė:

 O as isvis buvau nusistates pries priesegzamini mokymasi ir i egzamina ejau su tomis ziniomis kurias sukaupiau mokykloje, is vadoveliu nieko neskaiciau, konspektu nesidariau ir  vat  susikirtau tik su romenais nes labai seniai jie buvo man girdeti, nors ir is romos kokius 10 tasku tai tikrai gausiu...

 as priesingai kaip tik esu uz mokymasi iki paskutines minutes.kiti sako kad pervargstama, paskui isvis viskas maltis pradeda ir nieko nebezinai, bet as taip pries visus egzus dariau ir tikrai pajauciau kad per paskutines dienas persilauziau,  viska uztvirtinau ir gerai ismokau... plius negaleciau pasigirti labai ilgai isliekancia atmintim, tai nezinau kaip galima atsiminti visa senove ir viduramzius su visom smulkmenom, ju nuosekliai nepakartojus :) na aisku islieka kazkokia esme,  bendras suvokimas apie ta ir ta azmiu, bet zinant kad egze va kokiu smulkmenu reikalauja, tai tau pasiseke kad tik su roma neprisiminei ;]

Žinutė parašyta: 2009-06-15 18:02:04 | Nuoroda

na nieko tai rodo kad gera atminti turi :) dziaukis!

Žinutė parašyta: 2009-06-15 18:19:50 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:

 Ese sekanciais metais butu siektiek drastiskas zingsnis. Bet judama tinkama linkme. Dar keli metai ir sakes bus visokiems kalikams.

Pneliai kuri kliedejo apie sekme. Jei tavo silpni nervai, tai jau tavo asmenybes yda. Ji niekur nedings ir veliau gyvenime. Todel tokios savybes, gebejimas susikaupti ir turi atsispindet egzamine. O tai neturi nieko bendro su sekme. Sekme gali buti tame kad tu pvz kazkuria tema geriau moki ir ji tau ispuola arba ne. Mano arkliukas yra I ir II pasauliniai, Prancuzijos revoliucija su Napaleono karais, LDK. Nebuvo nei vienos is siu temu. Butu buve esu tikras jog prie egzo bent 5 balus tikraI dar gauciau. Taciau yra kaip yra. Nematau prasmes verkt. Gyvenime labai daug kas nuo sekmes priklausys. GET USED TO IT!!!

 jo kulturingai ir graziai diskutuoti siame saite matau dauguma negali. butina cia visokius "kliedeti" vartoti? As visus savo pavyzdzius kuriuos pavardinau tai ir daviau TIK kaip pavyzdzius. Nebutina ju pritaikyti man. Per visus savo egzaminus buvau palyginti rami, nusiteikusi ir susikaupusi. Bent jau  man taip atrode. Bet va griztu namo ir pradedu galvoti ne taip sudejau ne taip perrasiau. Atrodo elementarus veiksmai kuriuose suklysti sugebejimu reikia, bet va imi ir suklysti. Nors simta kart persitikrini, bet savo klaidu nepamatai.  Nu tai pasakyk kaip tokiam dalykui pasiruosti, ir ar cia ne sekmes reikalas? Manau yra toks vidinis jaudulys kurio beveik nejauti, bet va per ji ir prisidirbi. Kaip kitaip paaiskinti tas durnas zioplumo klaidas, kuriu siaip niekada nepadarytum... O kad klysta ir daro klaidu dauguma abiturientu tai cia faktas. ir nereikia iskarto pulti kad silpni nervai ir as silpna asmenybe. Ir jez kurioj mano posto daly tau pasirode kad as verkiu? As tik pasakiau savo nuomone ir mokytojos nuomone, kad sekme egzamine daug lemia. P.S. musu arkliukai sutampa :)

Žinutė parašyta: 2009-06-15 22:12:08 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
rudy3 rašė:

Naujovės sakai? O mokymo programoje irgi buvo naujovės? Kažkaip nepastebėjau. Kaip man pasisekė gyvenime - krizė bei mokslo naujovės. Mes pasirodo bandomieji triušiai. (Ironija)

Istorija nėra iškreipiama? Istorija tai dalykas, kurį labiausiai iškreipia. 

 Mokymo programos tikslas tau suteikt zinias, o kaip jas panaudoti sugebi, cia jau tavo problemos. Ne viska galima iskalt, ne tie jau laikai, aciu dievui.

 kas tau cia su tuo kalimu? gal trauma kokia? as pavyzdziui zaviuosi zmonemis, kurie sistemingai sugeba mokytis ir netingi kalt. Ir jeigu tau atrodo kad tai lengva tai permastyk. Visi mes skirtingi ir ne visi gal tokie gabus kaip tamsta, kad ismastyt viska tik is logikos galetume. Todel kai kuriem reikia pakalt, ir kas cia blogo?  Plius jei neklystu, ar tu ne i teise nori stot? Tai teise ar ne kalimo mokslas? Sausi faktai ir t.t? arba ka apie medikus tada sakai? Manai jie ten viska ismasto logiskai? Yra dalyku, kuriuos tu tik iskalt gali, nieko ten neprimastysi. Tai keisk mastyma, kad kala lopai ir kad tai vaje kaip lengva ir zema.

Žinutė parašyta: 2009-06-15 22:19:32 | Nuoroda

kad galetum atmetimo budu padaryt, tu turi zinoti faktus, kurie kitus tris variantus padaro neteisingus. tai nezinodamas apie juos, nieko tu ten neatmesi :)

Žinutė parašyta: 2009-06-15 22:28:36 | Nuoroda

nu bet tu idomus :) skaitant susidaro ispudis, kad vos ne, jei jautiesi gabus tai gali net nesistengt ir nesimokint. Buvo geras straipsnis internete "graft not genes bring success" bet niekap nerandu. JIs kaip tik ir buvo apie tai, kad ar svarbiau darbas idetas ar gabumai :) na velgi cia prie krastutinumu einu, bet as manau, kad stengdamasis ir kaldamas neretai daugiau pasieksi, nei tas kuris vien tik ant gabumu laikosi :)

Žinutė parašyta: 2009-06-15 22:41:57 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
indzia rašė:

nu bet tu idomus :) skaitant susidaro ispudis, kad vos ne, jei jautiesi gabus tai gali net nesistengt ir nesimokint. Buvo geras straipsnis internete "graft not genes bring success" bet niekap nerandu. JIs kaip tik ir buvo apie tai, kad ar svarbiau darbas idetas ar gabumai :) na velgi cia prie krastutinumu einu, bet as manau, kad stengdamasis ir kaldamas neretai daugiau pasieksi, nei tas kuris vien tik ant gabumu laikosi :)

 Ka tu pasieksi? Egzus geriau islaikysi? Suprask kad Lietuvai ir darbdaviam nereikia kaliku, reikia gabiu zmoniu. Todel VBE( abiturientu skirstymas pagal gabumus) ir kinta orientuodamasis i gabiuosius, o ne i kalikus. Mokykla baigesi. Tikram pasaulyje kalimas tau nepades ir viskas bus ne pazymiais vertinama.

 Aj zodziu tuscia diskusija. Visiskai nesupratai manes, visiskai :)

Žinutė parašyta: 2009-06-15 22:49:19 | Nuoroda

Mes cia isvis apie ka? Apie kalimus? Jau taip suabsoliutinot, kad ziauru. Apskritai kiek jus tokiu kaliku pazistat? As viena is savo klases turiu, kuri yra tikrai gabi, bet ir tikrai daug stengiasi, ir kaip pagal jus daug KALA, bet ir rezultatas yra, ne viena olimpiada laimeta ir kiauras desimtukas nuo pradiniu klasiu. Ir zinot kur ta kalike nueis? Ogi istojo i Amerika, gaus visiska finansavima, ir mokysis ten, kur metai 50 tukst. doleriu kainuoja. Taigi buk gabus kiek nori, bet jei neidesi pastangu ir darbo, tai kazi ar tie tavo gabumai kam rupes. Zodziu isvis grybaujam jau cia i lankas.

Žinutė parašyta: 2009-06-15 23:25:26 | Nuoroda

nelabai as suprantu jus kolegos :D tikrai. apie kokius mes cia kalikus snekam? negi is tikruju jus pazistat tokius, kurie sausai kala metus, priezastis ir padarinius, bet iskala juos kaip eilerasti ir nesugeba suvesti i viena ivyki? :D tokiu gi nera. Visi kurie "kala" nu tai ir ismoksta, supranta, suvokia. Tik gal jusu tiesa, kad vieniem labiau patinka ta istorija taip kalt, o kiti tai daro nes reikia. Bet galu gale ir tie ir tie stengias ir bent jau mokinas. Tai gal geriau varykim ant tu kurie isvis net nemegina kalt ir eina i egzus is lempos ir siaip yra gyvenime pasimete su vos isstenetu ketvertu semestre :) tokiu tikrai daugiau, ir butent tokiu gyvenimo nesusiprateliu musu lietuvai ir nereikia :)

Žinutė parašyta: 2009-06-15 23:34:14 | Nuoroda

Nu baigiam gal su tom radijo laidom ir oro linijom, tokio tipo klausimai buvo beveik visuose ankstesniuose egzaminuose. Kiek testu dariau tai tiek ir buvo apie visokias operas, krepsinio varzybas, teatrus ir t.t. Sitie pasiekimai ir kulturine raida IEINA i programa, pati pasiziurek :) del situ tai tikrai nereikia piktintis ir jau vien, kad tuo piktiniesi, rodo kad nesusipazinus su programa esi ir nedarei jokiu ankstesniu testu :)

Žinutė parašyta: 2009-06-15 23:42:21 | Nuoroda

is tiesu tai cia dabar ivyko taip, kad visi pasigavo ta ideja, kad egzas buvo ziauriai sunkus ir neteisingas. Per daug pasigavo. Ir jau nebejaucia ribu kiek skustis ir kiek kaltint visus kitus bet ne save pati..

Žinutė parašyta: 2009-06-15 23:48:02 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
sutherland rašė:
bembinas rašė:

Mane tai juokina zmones, kurie raso necui bukus laiskus, mazdaug as manau, as noreciau, kodel nebuvo ldk ir t.t. Nu pize, jus skiriat mokyklini egza nuo valstybinio, jei butumet perziureja senesniu laidu istorijos egzus, tai butumet suprate, kad sis egzas nieko nebuvo iskirtinesnis. Nu pize, nubukejusiu zmoniu banda. Kodel pernai nieks nesiskunde , neverke, gi irgi buvo panasios strukturos egzas. Ziuriu kuo tolyn tuo lietuviu tauta nubenkarteja, beliko neismaneliai , naivuoliai, pastumdeliai, neturintys savo nuomones, kurie perskaito laikrasti ir jiems tai sventa zona, taip pasake, vadinasi taip ir yra, bet kad patys pagalvotu, pamastytu, tai nixuja. pagarba necui, kad dar sugeba atsakinet i tokius klausimus, man kantrybe neatlaikytu, pasiusciau nx tokius benkartus ir dar klausima ar jus suprantat, kas yra %,  vat butent % ir iskirstys tuos, kurie moka geriausiai ista, nieks cia neprispelios. duxenos

 Tai vadinama "ejimas i vakarus". Tuoj cia America 2 bus. Reklama zmones valdys, zmones zemelapy Lietuvos neparodys...

 Todel orientuokimes i artimesnius vakarus, t.y Europa. Ten svietimo sistema jau seniai isgyvendino toki dalyka kaip kalimas(aisku yra sricius su isimtimis).

 Ponas Tingini, bet ten svietimo sistema dar kai kuo skiriasi. Ir ten tavo gabumai nebus pirmoj vietoj. Ten jiem ne kiek rupi tavo akademiniai pasiekimai, tavo pazymiai ir subegejimai, o svarbiausia yra tavo motyvacija ir tavo noras :) Gal po kokiu desimt metu ir pas mus taip padarys, bet dabar gerai kad stoju ten, kur motyvacija buvo svarbi :)

Žinutė parašyta: 2009-06-15 23:54:09 | Nuoroda

man kaip tik su ta politologija ne kas. pakiso stipriai koja teste :))

Žinutė parašyta: 2009-06-26 16:48:13 | Nuoroda

ech ir as nelabai patenkinta rezultatu :) gavau 84% turetu kaip ir neblogai but, bet kaip abydna, del tu zioplu klaidu kad siaubas, kai zinai kad 95 kokius galejai patraukt, bet ne taip sudejai ne taip perrasei.... aaaa nervina!!.... nei per viena egza tiek durnu klaidu nepridariau kaip cia :)))

Žinutė parašyta: 2009-06-29 12:23:31 | Nuoroda

jeee 98!!! :)))

Žinutė parašyta: 2009-06-29 18:06:09 | Nuoroda

ei cia su ta istorija tikrai negali but kad pokstauja is musu necas? :DD nu nes as sau 70 tasku max suskaiciavus buvau :D euforija!!

Žinutė parašyta: 2009-06-29 18:14:35 | Nuoroda

Mr. Lazy o paprognozuok man ar i VU ekonomika butu sansu? :))

Žinutė parašyta: 2009-06-30 19:15:42 | Nuoroda

ei o ziurekit iki kada galima nesti prasymus? ir ar yra skirtumas dabar jau nesti ar paskutine diena? Nebutu taip kad maziau sansu tureciau jei nunesciau veliau? :) p.s. rasau cia, nes tikiuosi greiciau atsakymo sulaukti :D

Žinutė parašyta: 2009-06-30 19:16:32 | Nuoroda

Mmantai na ziurint ar tau ta istorija stojant labai svarbi :)