Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-02
22:50:25
| Nuoroda
paulius2006 rašė:
Visų pirma, nemanau, kad mažiau reikia "kalti" mintinai negu medicinoje ar odontologijoje lyginant su farmacija - NETIKIU, o gal net ir priešingai. chemijos mokytoja sakė, kuri šeimoje turi veiną mediką, kitą farmacininką studentą, kad palyginus kiek mokos farmacininkai ir kiek medikai, tai svarstyklės nusvirtų medikų nenaudai . |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
22:54:08
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Na va, į lsmu jau nebepatekčiau.. Gal labai gerai išlaikysi chemiją, nenusimink |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
23:15:29
| Nuoroda
Ace Of Spades rašė:
sprikta rašė:
Ace Of Spades rašė:
Pride rašė:
MissBootee rašė:
na aš jau pradėjau ruoštis, ačiū už paskatinimą tik labai labai baisu, sapnuot kad tik nepradėčiau nes jau praėjo vienas mėnesis vasaros, ir taip artėja, artėja tie kiti metai.. na šiaip dabar per vasarą mokaus truputį, bandau tą žalią knygutę mintinai išmokt, maderį dėl savo malonumo paskaitau, chemijos kartais pasprendžiu uždavinukus, lietuvių suvokimus padarau.. bet visgi vasara, kartais prisitingiu :> Visu pirma, tikrai galiam gauti 90+ ir be olimpiadu pagalbos. Visu antra, ir kas is tos zalios knygutes, jeigu iskalsi? As kalbu ne apie egza, o apie zinias. Iskalsi ir pamirsi. Tuo labiau, kad tose "zaliose knygutese" tikrai nemazai klaidu. Gal reiktu pradeti MOKYTIS, o ne KALTI? zaliose knygute klaidu beveik nera, tos mokytojos profesionales, patikek manim sutinku 100% , kad šios mokytojos vienos geriausių pedagogių, kurias teko sutikti per dvyliką metų:) lankiau pas jas kursus ir tik 12 klasėje pradėjusi mokytis (pasiėmus) biologiją, sugebėjau pakankamai gerai išlaikyti, tad tikrai nemanau ir nepastebėjau, kad kalidų būtų knygelėse. ei, lankei kursus siais metais? gal antradieniais?? iš pradžių pirmadieniais, bet poto patogiau važinėti buvo antradieniais, tai leido tu taip pat? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
23:28:50
| Nuoroda
Ace Of Spades rašė:
sprikta rašė:
Ace Of Spades rašė:
sprikta rašė:
Ace Of Spades rašė:
Pride rašė:
MissBootee rašė:
na aš jau pradėjau ruoštis, ačiū už paskatinimą tik labai labai baisu, sapnuot kad tik nepradėčiau nes jau praėjo vienas mėnesis vasaros, ir taip artėja, artėja tie kiti metai.. na šiaip dabar per vasarą mokaus truputį, bandau tą žalią knygutę mintinai išmokt, maderį dėl savo malonumo paskaitau, chemijos kartais pasprendžiu uždavinukus, lietuvių suvokimus padarau.. bet visgi vasara, kartais prisitingiu :> Visu pirma, tikrai galiam gauti 90+ ir be olimpiadu pagalbos. Visu antra, ir kas is tos zalios knygutes, jeigu iskalsi? As kalbu ne apie egza, o apie zinias. Iskalsi ir pamirsi. Tuo labiau, kad tose "zaliose knygutese" tikrai nemazai klaidu. Gal reiktu pradeti MOKYTIS, o ne KALTI? zaliose knygute klaidu beveik nera, tos mokytojos profesionales, patikek manim sutinku 100% , kad šios mokytojos vienos geriausių pedagogių, kurias teko sutikti per dvyliką metų:) lankiau pas jas kursus ir tik 12 klasėje pradėjusi mokytis (pasiėmus) biologiją, sugebėjau pakankamai gerai išlaikyti, tad tikrai nemanau ir nepastebėjau, kad kalidų būtų knygelėse. ei, lankei kursus siais metais? gal antradieniais?? iš pradžių pirmadieniais, bet poto patogiau važinėti buvo antradieniais, tai leido tu taip pat? as antradieniais koks vardas tavo? grupej buvo tautvydas? Justė. Berods ne, nors gal. Grupėj trys bernai buvo berods, vienas iš mano mokyklos, tad tikrai ne tu. Lankėm choreografijos mokykloje kursus 17val. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
00:43:32
| Nuoroda
Ace Of Spades rašė:
oi tada nebuvom vienoj grupej... as urbsio mokykloj lankiau tai, matyt, jos per kelias mokyklas dirba. šeip Pranė Stankevičienė ir Jolanta Martinionienė mus mokė o tave? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
01:30:44
| Nuoroda
Ace Of Spades rašė:
sprikta rašė:
Ace Of Spades rašė:
oi tada nebuvom vienoj grupej... as urbsio mokykloj lankiau tai, matyt, jos per kelias mokyklas dirba. šeip Pranė Stankevičienė ir Jolanta Martinionienė mus mokė o tave? taip pat. Stankeviciene - viena geriausiu ir nuosirdziausiu mokytoju kokias tik esu gyvenime sutikes )) 100% sutinku. Ji begalo atsidavusi savo dėtomam dalykui:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
23:17:25
| Nuoroda
Į mediciną rašė:
Sveiki, gal galėtumėt pasakyt ar įmanoma įstot į mediciną su KB 19,26? mano lygiai toks pats manau, kad į mokamą pakaks |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
23:20:09
| Nuoroda
Vytaaas rašė:
deive10 rašė:
o ta anglu k. testa laikai ta pacia diena, tam paciam universitete, ar ji laikant neturi susidaryti tam tikra zmoniu grupe? Pernai kai stojau, tai pasirasiau sutarti ir sake eik i rusi laikyt anglu. ten eilutej pastovejau ir nueini i laboratorija, kur vyksta histologijos darbai kai kuriom grupem per mokslo metus. ten yra senu kompu, ten pasako tavo prisijungimo varda ir pasvorda, prisijungi testuka padarai ir viskas. tada lauki dienos kai bus susirinkimas, susimoki uz fuksu stovykla ir varai tusint, kad ten istojei sunkus testas? mHm? neblogai man anglų, bet šiemet truput apleidau ją.... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
23:22:47
| Nuoroda
Driukas rašė:
viksva rašė:
"Bet, kita vertus, konkurencija ten baisi – tie, kurie už valstybinius egzaminus turi per 90 balų, turi šansų, kitaip jau nieko“, - sakė Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacijos bendrajam priėmimui organizuoti (LAMA BPO) prezidentas Pranas Žiliukas. ....................... Skaičiau tą straipsnį, galiu pasakyti - išpūstas reikalas. Šių metų stojimas beveik niekuo nesiskiria nuo praeitų metų. kaip mane nuraminai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:29:07
| Nuoroda
sveiki:) papasakokite apie genetika? aš įstojau, bet jaučiu, kad čia nėra man. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:46:05
| Nuoroda
sveiki, imat paskolas ar iš savų??? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
01:15:33
| Nuoroda
gal žinote: jei įstoju į vnf ir pasirašau sutatį, ar antru etapu galiu dalyvauti dėl vf tos pačios specialybės tame pačiame universitete??? tačiau jei negaučiau vf, tai ar man liktų vnf?? labai svarbu, nes esu trečia kuri įstojo į vnf, tad manau realu į nemokamą patekt |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
01:16:43
| Nuoroda
gal žinote: jei įstoju į vnf ir pasirašau sutatį, ar antru etapu galiu dalyvauti dėl vf tos pačios specialybės tame pačiame universitete??? tačiau jei negaučiau vf, tai ar man liktų vnf?? labai svarbu, nes esu trečia kuri įstojo į vnf, tad manau realu į nemokamą patekt |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
01:18:07
| Nuoroda
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
01:19:03
| Nuoroda
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
01:21:03
| Nuoroda
mano 19,26, esu 11. bet mhm nžn ką daryti, kokios perspektyvos. taip pat mokamą mediciną paimiau, bet ten esu trečia eilėje nemokamam. tai nžn |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
01:38:09
| Nuoroda
gal žinote: jei įstoju į vnf ir pasirašau sutatį, ar antru etapu galiu dalyvauti dėl vf tos pačios specialybės tame pačiame universitete??? tačiau jei negaučiau vf, tai ar man liktų vnf?? labai svarbu, nes esu trečia kuri įstojo į vnf, tad manau realu į nemokamą patekt. Na gal nėra labai realu, tačiau jei būtų taip galima, tada cool, nes rizikuoju nemaža pinigų suma. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
01:44:35
| Nuoroda
gal žinote: jei įstoju į vnf ir pasirašau sutatį, ar antru etapu galiu dalyvauti dėl vf tos pačios specialybės tame pačiame universitete??? tačiau jei negaučiau vf, tai ar man liktų vnf?? labai svarbu, nes esu trečia kuri įstojo į vnf, tad manau realu į nemokamą patekt. Na gal nėra labai realu, tačiau jei būtų taip galima, tada cool, nes rizikuoju nemaža pinigų suma. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
09:09:38
| Nuoroda
taip tai buvo asarginis variantas, todėl atsisakau. peržiūrėjau programą, man neatrodo įdomu mokytis, bet čia tik man. nors perspektyvos, tai tikrai geros.
tačiau gal žinote: jei įstoju į vnf ir pasirašau sutatį, ar antru etapu galiu dalyvauti dėl vf tos pačios specialybės tame pačiame universitete??? tačiau jei negaučiau vf, tai ar man liktų vnf?? labai svarbu, nes esu trečia kuri įstojo į vnf, tad manau realu į nemokamą patekt. Na gal nėra labai realu, tačiau jei būtų taip galima, tada cool, nes rizikuoju nemaža pinigų suma. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
09:11:05
| Nuoroda
gal žinote: jei įstoju į vnf ir pasirašau sutatį, ar antru etapu galiu dalyvauti dėl vf tos pačios specialybės tame pačiame universitete??? tačiau jei negaučiau vf, tai ar man liktų vnf?? labai svarbu, nes esu trečia kuri įstojo į vnf, tad manau realu į nemokamą patekt. Na gal nėra labai realu, tačiau jei būtų taip galima, tada cool, nes rizikuoju nemaža pinigų suma. ir ar neprarandu vnf? |