Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-16
09:03:56
| Nuoroda
Taigi ides tas potemes kai suzinos na o cia yra idetos kol kas tik "Knyga ir mes" ir "zmogus ir aplinka" potemes bet kai suzinos papildys |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-16
09:04:23
| Nuoroda
|
||
Žinutė parašyta:
2009-06-16
09:30:52
| Nuoroda
Na as irgi manau jog siandienos lengvesnes pati siandien kalbesiu bet net neysivaizduoju(na tik truputi isivaizduoju ;D) ka sakyt... Galvoju rinktis 2poteme: "Jei tektų pristatyti lietuvių kultūrą užseniečiams ką papasakotumete?" kazkaip manau jin kazkiek sienasi su vakarykste 5 poteme o as ja kaza lyg ir ruosiausi... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-16
09:47:57
| Nuoroda
Zekit,o ka ir kaip reiktu keisti kad lietuviai galetu didziuotis savo kultura? ;D galvoju paskutine poteme sneket(persigalvojau,antra nebetinka ;D) bet nesugalvoju ka ir kaip reiktu keisti |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-16
10:25:28
| Nuoroda
Man dar iki puse tryju kankintis siaubas... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-16
12:25:48
| Nuoroda
LincasLT rašė:
Baisiausia kymarint tam pasirošimo kabinete. O šeip, tai ten paprasta ganėtinai. Reikia nebijot žiūrėt į lapą Sakai? ;D bet tai jei ten taip akivaizdziai spoksosi i ta lapa,taigi balus irgi minusuos ,argi ne? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-16
12:32:13
| Nuoroda
xxsaldixx rašė:
na va as ir jau pakalbejau, pagaliau Ir kaip sekes? kiek pamenu kultura ir jaunima stema tavo? kuria poteme kalbejai? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-16
12:38:28
| Nuoroda
Tai tum dar ir keist dabar buvo galima temas? ydomiai...mum tai jau gal pri koky men reikejo nusprest kuria ir keist nebegalejai... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-16
15:45:41
| Nuoroda
Pagaliau viskas...atostogos...bet,savijauta tai tikrai ne kokia... susimoviau ziauriai...beveik nk nepasakiau...mokytoja vietoj to kad pagelbetu,dar labiau suvarinejo...zodziu siaubas... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-16
16:31:26
| Nuoroda
Nu as ir kiaule ;D blm... didelis dekuj visiem kurie bent kazkaip padejo,ar bent norejo padet |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-19
11:06:57
| Nuoroda
Seip pati balu is lt nezinau,o gaila,taip ydomu kiek is rasinio surinkau o seip bendrai savo rezultatais esu tikrai patenkinta... Matematika 7,o lietuviu 8 ypac kai pries tai nk galima sakyt nesiruosiau... tikrai is lietuviu tiek nesitikejau ;D Bet pasirodo viska sukniso kalbejimas,gal net iki 9 buciau istempus..bet tai...dziaugiuos ir tokiais rezultatais |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-19
11:10:38
| Nuoroda
Gavau 7,bet esu patenkinta blm ydomu butu pamatyt kuriose vietose susimoviau ;D seip ten 13 berodz visai neissprendziau,kitus kazka bandziau,tai matyt po viena kita taskely irprisirinkau ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
18:33:46
| Nuoroda
Nava, užmačiau ,jog kažkas taikosi įbuhalterinę apskaitą bei finansus...Prisidedu ir aš ) tačiau,rezultatai bus taip pat popraščiai,todėl,bijau,kad gali nepavykti...Galėtų ,taip stebuklingai šiemiet kb balas vėl nukrist iki 2009 metais buvusio |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
19:39:24
| Nuoroda
mane taip pat domintų,besimokančių buhalterinę apskaitą ar finansus nuomonės, apie studijų mokybę, bei sunkumą... Už ar prieš |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-28
18:52:00
| Nuoroda
gabrikas1 rašė:
Po 40min. egzo isejau. Antros dalies nelaukiau Idomu ar islaikysiu ? Kada atsakymai ? Kiek girdėjau,tai lyg ir pektadienį turėtų būt rezultatai,bet...Šimtu procentų negarantuoju O dėl išlaikymo,tai tikria turi šancų...aš pati panašiai į praktinę nebėjau...Šiaip prieš porą metų vienas pažystamas,taip,na neidamas į praktinę dalį, išlaikė 28%, taip kad jei nesitiki labai daug,o ir nemanai jog susimovei,tai šilaikysi ;D aš optimistė net 40% tikiuos )) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-29
11:51:51
| Nuoroda
Ugne019 rašė:
Optimistė aš tikiuosi bent 30-40% eidama i praktine uzduoti ir dar kazka tikrai i tema parašius o teorine dalį irgi gerai padariau nu jei tu išlaikysi 40% tai tada aš tave net pasveikinsiu ) Taip,aš tikrų tikriausia optimistė D šiaip jei 30% surinkčiau irgi džiaugčiausi, bet nenustebsiu nei nei 15 nebus ai,tas laukimas kartais taip subalamutina protą,kad net nebežinai,ką ir begalvoji :D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-29
13:03:40
| Nuoroda
Ugne019 rašė:
isterike rašė:
Ugne019 rašė:
Optimistė aš tikiuosi bent 30-40% eidama i praktine uzduoti ir dar kazka tikrai i tema parašius o teorine dalį irgi gerai padariau nu jei tu išlaikysi 40% tai tada aš tave net pasveikinsiu ) Taip,aš tikrų tikriausia optimistė D šiaip jei 30% surinkčiau irgi džiaugčiausi, bet nenustebsiu nei nei 15 nebus ai,tas laukimas kartais taip subalamutina protą,kad net nebežinai,ką ir begalvoji :D Na taip man jau irgi stoga rauna ir net nzn ka bemąstyti bet aš tikrai neesu tokia optimistė. Mokytojos sakė, kad gerai egza parašiau, bet ir tai sau duodu mažai vilties,kad surinksiu 40%, nes neaišku kokie bus vertinimo kriterijai ir koks bus pereinamasis balas Na taip...bet aš kadangi per bandomajį...na taip,tada ėjau į praktinę dalį, bet ten tikrai labai mažai parašiau...surinkau apie 50% kažkur...tod ir turiu dabar tokių kvailų vilčių nieko...greit pamatysim kaip čia kas bus |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-29
15:30:03
| Nuoroda
Ugne019 rašė:
isterike rašė:
Ugne019 rašė:
isterike rašė:
Ugne019 rašė:
Optimistė aš tikiuosi bent 30-40% eidama i praktine uzduoti ir dar kazka tikrai i tema parašius o teorine dalį irgi gerai padariau nu jei tu išlaikysi 40% tai tada aš tave net pasveikinsiu ) Taip,aš tikrų tikriausia optimistė D šiaip jei 30% surinkčiau irgi džiaugčiausi, bet nenustebsiu nei nei 15 nebus ai,tas laukimas kartais taip subalamutina protą,kad net nebežinai,ką ir begalvoji :D Na taip man jau irgi stoga rauna ir net nzn ka bemąstyti bet aš tikrai neesu tokia optimistė. Mokytojos sakė, kad gerai egza parašiau, bet ir tai sau duodu mažai vilties,kad surinksiu 40%, nes neaišku kokie bus vertinimo kriterijai ir koks bus pereinamasis balas Na taip...bet aš kadangi per bandomajį...na taip,tada ėjau į praktinę dalį, bet ten tikrai labai mažai parašiau...surinkau apie 50% kažkur...tod ir turiu dabar tokių kvailų vilčių nieko...greit pamatysim kaip čia kas bus Na taip greitai, jau rytoj viskas bus aišku darbar visiškai nekantrauju. Parasyk ryt kiek gausi procentų Gerai,pasidalinsim įspūdžiais ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-29
18:29:31
| Nuoroda
Linutja rašė:
sveiki, kiek domejaus, sioms studijoms reikia 4 egzaminu.. vienas is ju matematika, tai jai as jos nelaikiau, vadinas neturiu sansu cia istoti? Ir man keista, kad norint stoti i kolegija reikia net 4 egzaminu.. Sveika...na egzaminų reikia tai 3,tikrai ne 4 Reikalingi Matematika(jos didžiausias svertinis koficientas, reiškia,kad ji čia daugiausia lemia), lietuvių k, ir istorijaarba anglų kalba, čia apsirinktinai...vieno iš jų egzamino o kito metinio pažymio... Na manau,jog yra šiokių tokių šancų įstot ir nelaikant vieno kažkurio egzamino...tačiau kb automatiškai krenta ir šancai tikria mažesni |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-29
23:40:10
| Nuoroda
nepavojinga rašė:
isterike rašė:
Nava, užmačiau ,jog kažkas taikosi įbuhalterinę apskaitą bei finansus...Prisidedu ir aš ) tačiau,rezultatai bus taip pat popraščiai,todėl,bijau,kad gali nepavykti...Galėtų ,taip stebuklingai šiemiet kb balas vėl nukrist iki 2009 metais buvusio Reik tikėtis,kad abiem pasiseks šiemet ;D Viltis miršta paskutinė ;D taip kad iš tiesų reik tikėtis |