Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
21:22:02
| Nuoroda
Toks klausimas iškilo... bendrojo priėmimo taisyklėse parašyta labai neaiškiai, tai nesupratau, registruojant dokumentus, kai prašymas pateiktas internetu, ar reikia asmens dokumento ir atestato kopijų? ir ar atestato kopija turėtų būt paprasta ar patvirtinta??? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
16:29:41
| Nuoroda
VU medicina vf woohoo |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
16:57:30
| Nuoroda
Na, būsimieji medikai, su kuo būsim kursiokais? Susipažinkim. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
22:12:51
| Nuoroda
Beje, gal kas nors jau žinot ką apie fuksų stovyklą? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-25
21:56:29
| Nuoroda
Mano skype vasara_sp jei kas norėtų susipažinti |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-27
16:41:50
| Nuoroda
Jei kam reikia : Chemija - 12kl. bendrosios chemijos pratybos Rimantas Raudonis 1, 2 dalis. Chemijos užduotys 12kl. Rimantas Raudonis Į egzaminą - be baimės. chemija Matematika: Matematikos atmintinė moksleiviams Vaidotas Mockus Mokyklinės matematikos kompleksinio kartojimo užduotys abiturientams Vaidotas Mockus Anlgų k.: FCE use of english 1 student's book Virginia Evans Jei domina, rašykit privačią žinutę. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-15
15:15:16
| Nuoroda
Piktybiška rašė:
Aš vis neapsisprendžiu, o gal nežinau ar galėčiau būti daktarė, bet tai kažkiek mane traukia, nuolat domiuosi naujovėmis ir esu nebijanti pasimokyti. Šiaip pagrindinai pergyvenu dėl to, kad turiu per didelį sąžines, atsakomumo jausmą...:( kuris manau man galėtų pakišti koją tokioje specialybėje, nes vien pagalvojus, kad galėčiau kažkam pakenkti baisu pasidaro... Aplinkiniai mane palaiko, sako rizikuoti, išbandyti, bet kartais pagalvoju, kad gal jie per daug iš manęs tikisi...:( Ech, pasimetus aš dėl tos medicinos... Jei tikrai jauti, kad tau įdomu žmogus, medicina, tai ir stok, atsakomybės jausmas ir sąžinė tikrai neturėtų pakenkti... ir anokia čia rizika, įstosi, nepatiks - išstosi ir ne tragedija visai. Aš asmeniškai šiemet įstojau į VU mediciną ir kol kas visai nesigailiu. Aišku kartais pasikeiksnoju, kad daug mokytis, bet visumoj tai tikrai įdomu ir žmonės faini taip kad man atrodo, kad nėr ko nervuotis ir pergyvent, nori - stok |