Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
16:27:05
| Nuoroda
karodo rašė:
Erminija rašė:
Ar daug šansų išvis niekur neįstojus pirmame ture su 18,28KB į vf, įstoti antrame ture mru (teisė ir muitinės veikla, viešasis admin., teisė ir valdymas, viešoji politika ir vadyba) ? (ne apie save čia MRU nedalyvauja antrame ture ir papildome priėmime, kiek galima kartoti??? Žmonės,jeigu domitės šituo universitetu, tai gal pasiskaitykit įdėmiau apie priėmimą. MRU DALYVAUJA ANTRAME TURE, BET NE PAPILDOME. MAN PARAŠĖ LAIŠKĄ. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
16:30:46
| Nuoroda
Dragūnaitė. rašė:
Erminija rašė:
Ar daug šansų išvis niekur neįstojus pirmame ture su 18,28KB į vf, įstoti antrame ture mru (teisė ir muitinės veikla, viešasis admin., teisė ir valdymas, viešoji politika ir vadyba) ? O ar girdėjai, kad VISOS vf vietos jau išdalintos? negirdėjau, gal gali daugiau pasakyt? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
16:34:27
| Nuoroda
Mutes91 rašė:
Jei as istojau i VNF vieta atsinaujinančioji energetika KTU ir dabar pasirasysiu sutarti, tai jaigu pateksiu antrame etape i VF (i ta pacia vieta), tai bus galima nutraukti jau pasirasyta sutarti ar ja pakeisti? taip, galima |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
16:35:11
| Nuoroda
Tomzi rašė:
Sveiki. Norėčiau paklausti, aš įstojau į vnf sritį ir aš ten nelabai noriu mokytis,tai kiek supratau antrame etape sričių,univeru ir kolėgijų keisti negalima. O trečiame etape galima būtų viską pakeist ir tikėtis,kad įstosi į kitą univerą ir į kitą sritį? trečiame viską galėsi kaitaliot, dėti naujas spec. kurios bus likę |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
16:42:34
| Nuoroda
karodo rašė:
Prisiminkite,kad MRU nedalyvauja ANTRAME ETAPE, nepadarykit klaidos neklaidink žmonių, MRU dalyvauja antrame etape. Nedalyvauja papildomam. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
21:21:21
| Nuoroda
Aš taip pat čia |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
01:29:47
| Nuoroda
MRU viešasis administrvimas 18,89 vf,NL |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
23:59:13
| Nuoroda
Įstojau į VF vietą 5pasirinkimu, pasirašiau sutartį, bet dalyvauja antram ture dėl kitos spec. VF vietų(nes ne 1-3vietos pakviesta). Na ir jeigu netyčia įstoju į kitą norimą spec. kaip man susigražinti ir ar išvis eina susigrąžinti tuos 120lt? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-07
00:11:44
| Nuoroda
Labas, nusipirkau laptop'ą DELL. Jame įrašyta windows. davė cd su antiviruse. ar turėčiau,dar nunešti kur nors,jog sudėtų viską ko reikia?
|