Vartotojo access denied pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-18 00:11:56 | Nuoroda
Lovere rašė:

As ir galvoju galvoju gyvent bute :) ramiau, sava tvarka. Tik va, reikia sava zmogu susirast :D

Pilnai pritariu tavo nuomonei   Aisku as ,kol dar nezinau kur istojau,  neatmetu ir "barakinio gyvenimo" bet vis del to labiau noretusi i buta  

Žinutė parašyta: 2009-07-18 15:54:04 | Nuoroda

Tinklapyje  www.118.lt/Egzaminai.aspx?actionId=1 raso, kad norint suzinoti stojimo rezultatus reikia issiusti sms su septynzenliu numeriu ( cit." Teksto laukelyje reikia be tarpų įrašyti septynženklį abituriento registracijos numerį, kuris yra pateikiamas stojimo dokumentuose arba pildant prašymą internete.," ) bet nesuprantu kaip cia yra kad as to numerio niekur nerandu.  Jus turit toki septinzenkli numeri ?

Žinutė parašyta: 2009-07-18 16:12:51 | Nuoroda
agnoosia rašė:

būtent ekonomikoj VU pasirinkus NL bus skirstoma į D ir V, o pasirinkus I bus sesijinis tvarkaraštis (http://www.vu.lt/site_files/SD/Stojantiesiems/Priimamu_studentu_sk._i_pagr._studijas.pdf) bet bus priimta 156 vf, o į dieninį tilps 170, tai net ir keletas mokančiųjų už mokslą dar turės vilties studijuot dieniniam. Bet praktiškai paskutiniai 90, pasirinkę NL patenka i vakarinį...

O kas patenka i dienini arba V jau bus zinoma treciadini, ar pristacius dokumentus i ta konkrecia mokykla vel reiks laukt kazkiek ?  

Žinutė parašyta: 2009-07-19 00:34:05 | Nuoroda
adirgnI rašė:

19, 04 :( jau galiu pamirsti vf vieta...

nenusiteik taip pesimistiskai  mano balas irgi nera labai jau geras bet vilties vistiek neprarandu

Žinutė parašyta: 2009-07-22 17:39:53 | Nuoroda

sveikinu istojus busimi kolegos   as i nemokama

Žinutė parašyta: 2009-07-22 18:14:38 | Nuoroda

Laba laba 

Žinutė parašyta: 2009-07-22 18:16:41 | Nuoroda

kada planuojat dokumentus pristatyti ?  

Žinutė parašyta: 2009-07-22 18:25:18 | Nuoroda
ne-zinia rašė:

Su kokiais balais parėjot? Nes aš taip pat čia norėjau :)

o koks buvo tavo balas ?

Žinutė parašyta: 2009-07-22 19:02:01 | Nuoroda
agnoosia rašė:

na aš tai pirmu nr rašiau, tai patenkinta turbūt xD

as taip pat pirmu numeriu rasiau   tik truputi dabar gailiuos kad vu pirmu nerasiau    

Žinutė parašyta: 2009-07-22 19:28:16 | Nuoroda
agnoosia rašė:
access denied rašė:
agnoosia rašė:

na aš tai pirmu nr rašiau, tai patenkinta turbūt xD

as taip pat pirmu numeriu rasiau   tik truputi dabar gailiuos kad vu pirmu nerasiau    

kodėl gailiesi? (man trumpą akimirką taip pat buvo sukirbėjus tokia mintis..)

kazkaip nemazai atsiliepimu yra geru apie Vu, kad lietuvoj geriausia, kad prestizas ir pan. nors aisku girdejau ir apie mru neblogiu atsiliepimu, bet va tvirtai sakyti kad mru yra geriau uz vu negaliu,   bet aisku yra gerai kad cia istojau , reikia dziaugtis istojus, dziaugtis vasara ir nebegalvoti kas butu jei... 

Žinutė parašyta: 2009-07-23 19:53:40 | Nuoroda

Laba laba visiems dar karta    gal priimtumete ir mane i gausu busimu studentu buri   spype: jazzy3v5i 

Žinutė parašyta: 2009-07-23 20:10:19 | Nuoroda

o nuvezus paprastus dokumentus ,is karto reikia tureti ir dokumentus del bendrabucio gavimo (  apie šeimos sudėtį , apie tėvų uždarbį ) ar pirmiausia reikia tik prasymas parasyti  del bendrabucio ?  

Žinutė parašyta: 2009-07-23 20:42:08 | Nuoroda

o nuvezus paprastus dokumentus , kazin tuos kitus dokumentus del bendrabucio galima nuvest kita diena ?