Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
00:43:45
| Nuoroda
Eikit ju n****i mazdaug as parasiau VU TSPMI vf pirmoj vietoj ir VU TSPMI m trecioj vietoj nor mano KB tik apgailetinas 19.04 tai pagal jumis as net neistoju ten? No way |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
00:45:47
| Nuoroda
Tai man db tipo reik eti begiot? ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
00:49:29
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Nu jo, as cia nelabai apie TSPMI... Bet as nevisai apie tai snekejau Esme supratot, tikiuos.
P.s. On topic : girdejau VU TSPMI didele konkurencija ne tik stojant, bet ir studijuojant. Jei jau dabar pjautynes forume dar neistojus, tai kas bus veliau ? ;D Santa barbara Santa barbara butu dar manau normaliai, greiciau koks "PjuklaS" |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
13:49:15
| Nuoroda
Gandas |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
14:14:04
| Nuoroda
Noriu pamatyti bendraja nuomone ir suvokti kokio lygio salis mes esame. Gal galite isreiksti savo nuomone? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
16:03:13
| Nuoroda
torquoise rašė:
daug kartu jau rasiau, bet galiu pakartot, jei idomu-19.16... Istosi nu su tuo 19.16. I vf tikrai ne bet i m istosi. Viskas. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
17:41:53
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
bembinas rašė:
Mr.LAzy. Nesikarsciuok tu gal, as taves balvonu nevadinau, tad ir man neaiskink koks as esu ir ka as turiu sakyt. Tavo elgiasys visiskai nediplomatiskas, tad relax, stok i tuos politikos mokslus, tai gal ismoksi pagarbos kitam zmogui, o dabar tavo nuomone suxs:D O siaip realiai matosi zmogus parinasi del to, kad as ji prasvieciau ir pasakiau tiesa apie tuos mokslus.Jei netiki mano zodziais tai ir netikek, as nezadu irodinet kiekvienam sutiktam degradavusiam zmogystai. Tiksliau tarent, cia tavo pasirinkimas, gali gyventi uzsidejas rozinius akinius . Del mero? apie mera kalbejau, nes kazkoks, kaip tu sakai- balvonas minejo, kad viena is zmogaus baigusio politikos mokslus sritis yra meras. Tai juokis, nesijuok, bet as jo zodzius perfrazavau, o ne tavo . Realiai tu pats bent zinai kas yra diplomatas, nes susidarau ispudi, kad ne. As nesakiau, kad politikos mokslu diplomas yra sudas, bet sakiau, kad tuo diplomatu gali buti ir baiges beleka kita, ir tarkim baiges teise turesi daugiau sansu juo patapti, negu, kad baiges politika.Is to ir isauga, kad tie tavo politikos mokslai nera tokie perspektyvus, kaip kad tau atrodo, cia galbut tu tik taip noretu, bet sorry, kad turiu nuvilt.LEISK PAKLAUSTI, KUR TU TA SAVO POLITIKOS DIPLOMA PANAUDOTUM, KAD JISAI BUTU PRIVALUMAS PRIES KITUS AUKSTOJO MOKSLO DIPLOMUS?? O del asmenybes tobulejimo, mastyk realistiskai, nes velgi toj teisej per 4-5m. patapmi daug labiau issilavines ir mastantis zmogus nei tuose politikos moksluose.Ne, negiriu as tos teises, cia tik kaip 1 is daugelio pavyzdziu paemiau. Dar karta atsibusk.Matosi esi silpnas zmogus, kuris nemoka skaityti ir suprasti kitu nuomones.Pirma kulturos pasimokink, po paskuj apie diplomatus galvok, nes tokiu kaip tu niekas ten isskestomis rankomis nelaukia. Pirma tu pagrisk savo sakinius situs, tada as tave gal uz zmogu imsiu laikyti. Tavo teiginiai be argumentu yra absoliuciai nieko verti. Teise baiges tu teoriskai gali tapti diplomatu, bet jei zinotum kaip diplomatu yra tampama, suprastum, kad tokia galimybe dazniausia ir lieka tik teorine. Diplomato darbas nera kazkokia atsitiktine galimybe. Kad ji gautum turi is anksto ruostis. Vyksta atranka juk, egzaminai. Su teisininko issilavinimu tu ten kaip is menulio nukrites jausiesi. Taigi akip tu pats sakai tavo nuomone "sucks" bet ne del to kad ji man nepatinka, o del, to kad ji be argumentu. Stejo matai mesijas ir pravere mums akis. Aleliuja blemba. Calm down ppl |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
23:42:39
| Nuoroda
Nu cia gincytis be tikslo. vienas teisininkas labai myli sia profesija ir ja bando ipirst. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
23:44:28
| Nuoroda
igchika rašė:
norejau viska aiskiai suzinot: ar kai paskelbia, kada istoji i ka nors, tai greitu laiku reikia vaziuoti ten ir kazkokia sutarti pasirasyt? kaip del socialines stipendijos? kada parasyti prasyma del bendrabucio? jei nori jame gyventi su kokia jau esama drauge, ar reikia nurodyti, kad su ja ir paskirtu kambari? Visa sita informacija rasi internetiniuose universitetu puslapiuose. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-17
00:01:03
| Nuoroda
Simao rašė:
Viilius rašė:
Nu cia gincytis be tikslo. vienas teisininkas labai myli sia profesija ir ja bando ipirst. Aš nebandau nieko įtikinti. Ir manau, kad politikos mokslai yra gera specialybė, tiesiog, kai kurie Mr.Lazy argumentai dėl diplomato darbo manęs neįtikina ir tiek. Peace. Na tai viskas gerai;) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-17
12:31:00
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Simao rašė:
Viilius rašė:
Nu cia gincytis be tikslo. vienas teisininkas labai myli sia profesija ir ja bando ipirst. Aš nebandau nieko įtikinti. Ir manau, kad politikos mokslai yra gera specialybė, tiesiog, kai kurie Mr.Lazy argumentai dėl diplomato darbo manęs neįtikina ir tiek. Peace. Konkreciai kurie argumentai? Tikrai, kad geriau stadione pabegiot ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-17
13:29:18
| Nuoroda
nenoriu pasirodyti kvailiu, bet tokios informacijos neradau net lamabpo.lt Jei kas geriau zinot, gal galit pranesti? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-17
17:21:06
| Nuoroda
Karalaitė rašė:
lama.bpo įvedęs savo registracijos nr. pamatysi kur įstojai, gali ir į e-mail atsiųsti pranešmą, bet kaip man sakė tai ne visiems atsius Pvz dabar kai ivedi ta numeri, tai rodo tik pasirinkimus mano, o ar po to kai bus rezultatai galima tiketis, kad ten pasikeis kas nors? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-17
17:28:30
| Nuoroda
MufMuf tokie animaciniai kaip "Sandra" skirti ne nepilnameciams tarp kitko. Be to ten labai gerai isjuokiama lietuvos pop industrija, tad nemanau, kad ir tokie zaloja. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-17
17:48:12
| Nuoroda
Muf Muf rašė:
Viilius rašė:
Karalaitė rašė:
lama.bpo įvedęs savo registracijos nr. pamatysi kur įstojai, gali ir į e-mail atsiųsti pranešmą, bet kaip man sakė tai ne visiems atsius Pvz dabar kai ivedi ta numeri, tai rodo tik pasirinkimus mano, o ar po to kai bus rezultatai galima tiketis, kad ten pasikeis kas nors? Turėtų rodyti kur įstojai pagal mane. Tikriausiai. Jau KB suskaiciuoti prie kiekvienos specialybes, tik kazkodel prie mokamu jokio balo nera |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-17
22:42:09
| Nuoroda
Is tikro labai nustebino jusu poziuris. Atrodo gan trumparegiskai. Neisizeiskit, bet homoseksualumas nera joks psichikos sutrikimas. Ir niekaip nesuovokiu kodel vaikai negali zinoti, kad tokie egzistuoja. Nezinau ar jums yra teke vieseti uzsienio valstybese, bet ten tolerancija tokiems dalykams egzistuoja. O dabar pazvelkime kokia nauda saliai suteikia tolerancija. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-17
22:44:01
| Nuoroda
Pas mane mokamas treciu numeriu. NE, rimtai norit pasakyt, kad i mokama neistosiu su 19.04? Taip labai rimtai? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-17
22:53:34
| Nuoroda
Kaip manot su 19.24 KB imanoma i vf pakliut? :P |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-17
23:03:57
| Nuoroda
MissixX rašė:
Manau labai tiketina.manyk kad jau istojai ir istosi;) pozityvumas tikrai padeda.pirma rasei? Gavos trecia taip reliai. Pirma Politika po to Informologija. tipo svajone, o po to kas idomu ;P Aprasas patiko, be to ir nusiskundimu negirdejau realiai ;D O tu ka rasei? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-17
23:04:58
| Nuoroda
Katriu rašė:
rašiau penktu numeriu su idėja, kad įstosiu į pirmus keturis humanitarinius (kurių kb 19,4), o į politologiją turėčiau neįstot pagal idėją - 18,6:)vdu rašiau. o pirmi 4 nesusije su politika? ;P |