Vartotojo Himalaya pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-12-01 18:32:48 | Nuoroda

Kaip maždaug tikitės egaminus išlaikyt?

Žinutė parašyta: 2009-12-08 13:13:50 | Nuoroda
ginne rašė:

as tai visai pasimetusi patapau...nezinau nervas tik ima  Kiek pernai buvau apsisprendusi i ekologija stot, tiek siemet nebezinau ko noriu  sokineju nuo ekologijos prie medicinos ar net molekulines biologijos...gal kas panasiu abejoniu turit?  patarkit

Aš panašiai, pirmiausia norėčiau į farmaciją, antroj vietoj į molekulinę, o trečioj į ekologiją

Žinutė parašyta: 2010-01-05 23:57:14 | Nuoroda
Deivizs rašė:

man kuo toliau tuo labiau atrodo, kad nieko nežinau :D

Man toks jausmas ateina, kai pradedu mėtytis nuo vieno dalyko prie kito. Arba vieną mokausi daugiau, o kitą kokį apleidžiu.

Žinutė parašyta: 2010-01-06 17:24:35 | Nuoroda

Man irgi pradeda į galvą lįst visokios mintys, kad tikrai čia neįstosiu.

Žinutė parašyta: 2010-01-07 14:21:59 | Nuoroda

Daugėja norinčių į farmaciją, man nebepatinka

Žinutė parašyta: 2010-01-07 21:13:54 | Nuoroda
Peach rašė:

8,9,10,11 klasėse visiškai nesimokiau chemijos, deja, šiemet sužinojau, kad stojant man jos būtinai reikia... nuo ko pradėti mokytis savarankiškai neorganinę chemija (mūsų mokytoja neturi patirties,nelabai moka išaiškinti)?

Organinę jau pradėjau mokytis- apie alkanus, jų izomerus. Iš vis- ar daug organinės chemijos egzamine?

Siūlyčiau atsiversti egzamino programą ir pagal ją sistemingai mokytis. Po to spręsti uždavinius ir įvairias užduotis.

Žinutė parašyta: 2010-01-10 10:49:54 | Nuoroda

Bet nėra gerai ir per daug pasitikėti savo jėgomis

Žinutė parašyta: 2010-01-10 10:54:24 | Nuoroda
Piktybiška rašė:
Himalaya rašė:

Daugėja norinčių į farmaciją, man nebepatinka

Man kaip tik patinka ir smagu.. :) O ir jaučiama konkurencija, kad nemažai žmonių nori į ją stoti, verčia kažkiek pasitempti, daugiau pasimokyti...:D

Na bet jei dėl tos didelės konkurencijos liksiu neįstojusi, tai tikrai nebus gerai

Žinutė parašyta: 2010-01-17 16:43:34 | Nuoroda
Piktybiška rašė:
sanemis rašė:
Piktybiška rašė:

Man irgi su geometrija baisu baisu.. bet vis tiek vargstu A lygyje ir kažkaip ant 7 ištraukiu. Šiaip man sunkiausia su loginiu mąstymu, nes pamačius uždavinį niekaip neišmąstau nuo ko pradėti.:D Bet tikiuos bent išlaikyti, o ten, kad kažką surinkti, tai jau iliuzijų net nebekuriu... :D

Tu neapsigauk, aišku, jei laikai valstybinį, tai net negali būti kalbos apie b lygį, bet jei nelaikai ir imta metinį pažymi, tai tau geriau turėti iš B lygio devynis, nei iš A septynis. 

Žinau aš tai, bet turbūt ir pats supranti, kad visad norisi turėti ir atsarginį variantą, neįstojus ten kur lb nori... O tam atsarginiam variantui būtina matematika...  :)

O koks atsarginis variantas?

Žinutė parašyta: 2010-02-17 22:39:02 | Nuoroda
Artas1991 rašė:

Aš tai irgi studijuoti biochemiją, nes man žiauriai patinka chemija. Aš irgi girdėjau, kad biochemikai daug uždirba, bet aš ją studijuosiu tik dėl to, kad galėčiau studijuoti nanochemiją.

Norėčiau ir aš būti tokia protinga, kad leisčiau sau tokias svajones

Žinutė parašyta: 2010-04-04 19:59:43 | Nuoroda

Blogiausia norėti ten,kur reikia apie 80-90 iš egzų surinkt, ir žinot,kad tiek surinkt tikrai ne tavo nosiai

Žinutė parašyta: 2010-04-27 14:59:03 | Nuoroda

Kiek iš bio bandomojo surinkot?

Žinutė parašyta: 2010-05-04 14:07:24 | Nuoroda

Kiek chemijos bandomajame surinkot?

Žinutė parašyta: 2010-05-10 16:50:45 | Nuoroda

Kiek žinau, VDU planuojama nauja studijų programa - biochemija. Kaip manote, kur geriau stoti, ar į VU molekulinę biologiją ar į VDU biochemiją? Žinau, geriausia yra VU biochemija, tačiau manau, rezultatai neleis.

Žinutė parašyta: 2010-05-13 14:19:35 | Nuoroda
Ganyta rašė:

Labai svajoju apie psichologiją :) bet namiškiai sako,kad tai neperspektyvu,nes darbo nerasiu ,kažkaip nežinau ,net ar savo norais remtis ar klausyti ką jie sako :) 

Manau, kitų nuomonę išklausyti reikia, bet aklai ja pasitikėti neteisinga. Gyvenimas juk tavo, ir jei ir suklysi pasirinkdama, tai bus tavo pačios klaida, neįtakota kažkieno kito. Iš to pasimokysi ir judėsi toliau, o ne sėdėsi ir kaltinsi tėvus, draugus ar ką kitą, kas įtakojo tavo apsisprendimą :) Nors ir banaliai skamba, bet nėra neperspektyvių specialybių, yra tik neperspektyvūs žmonės.

Žinutė parašyta: 2010-05-27 19:28:48 | Nuoroda

Mums paskutinis skambutis buvo praeitą savaitę, puikiai atšventėm, o dabar galim ramiai mokytis Nuotaikos tai neypatingos, dar nei stresas jaučias, nei baimė

Žinutė parašyta: 2010-06-03 19:56:11 | Nuoroda

O kiek kiti tikitės surinkt procentų?

Žinutė parašyta: 2010-06-06 18:33:15 | Nuoroda
kristulle rašė:

Aš imu chemija nes tai idomu:) bet sunkoka ištikrųjų :) 

Aš taip pat, žinau,kad negaliu tikėtis gerų rezultatų, bet bent jau jaučiu, kad savo rogėse sėdžiu

Žinutė parašyta: 2010-06-07 13:45:57 | Nuoroda

Juk egzamine bus visos tos pačios formulės,kurios buvo bandomajame?

Žinutė parašyta: 2010-06-08 13:20:23 | Nuoroda

Bliam, aš ten su vektoriais D koordinatę gavau trupmeninius skaičius, kažkokius nesąmoningus