Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-22
00:17:19
| Nuoroda
Spash- rašė:
Krc vakar į galvą nelindo jokios mintys, o dabar visos dvejonės pasipylė lyg iš dangaus. :S
Bet kuriuo atvėju bus taip: jei įstosiu kur noriu, nusigersiu iš laimės. Jei nepateksiu, nusigersiu iš liūdėsio. Bet kuriuo atveju ryt blaivas nebūsiu.
o taip taip :D:D tokiom progom butina skausma arba dziaugsma malsinti alkoholyje :D:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
00:20:00
| Nuoroda
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
jau vakar koki sapna sapnavau tai sakes tipo kazkur buvau kazkokio diplomo pasiimti su tevais, ir krc nueinu pasiimti pakviecia taip mane, ir ziuriu uzdengtas puodelis, atidengiu puodeli, o ten nuo euro alaus kamstelis atverciu ta kamsteli, ziuriu parasyta "Lietuvos kuno kulturos akademija - kuno kultura" a blemba pabudau net is tos laimes kai sapne sokinet pradejau labai ydomus sapnas )) man tai ir jau kelinta diena sapnuojasi, bet skirtingi variantai kiekviena syky, MRU ir VDU DD matysim kuris teisingas... )) o gal per viduriuka.. KTU... na nznau... DDDDD zinau kad verkiau is laimes, tai mama sake jai verki reiskia dziaugsies tai laukiu dziaugsmo tikrai, pamatysi pasiseks idomu ka sianakt sapnuosiu.... nuo baltos gal kasmtelis bus... nuo baltos kamstely ryt turesi sukti D kai suzinosi gera zinia apie stojimus tai teks ir ''aplaistyt'' balta :D:D:D:D:D tai kad tame ir bajeris kad negalesiu laistyt netgi darbe suzinosi uar istojau, ryt dirbu nuo 8 iki 17val kaip griusiu ten darbe kur kampan is tos laimes ar nelaimes nors...dzin bus jai bus gera zinia oi tai tau faina, laikas tikrai greit prabegs... ))) as tai nznu, ryt verksiu is laimes jei bus dziuginantis rezultatas, o jei ne tai verksiu is sielvarto... :D:D:D ziuritn i Tavop rezus tai tavo vietoi sedeciau rami kaip belgas vat su mano rezais tai uzpakalis svyla...bet gavau truputeli papildomu balu tai kiek ramiau taip tik atrodo.. stojau y tokia specelybe kur reikia tikrai lb aukstu balu... (( o koks tavo kb? tai tau lb faina, kad gavai papildomu balu... o uz ka gavi? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
00:24:43
| Nuoroda
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
adirgnI rašė:
WizZz rašė:
jau vakar koki sapna sapnavau tai sakes tipo kazkur buvau kazkokio diplomo pasiimti su tevais, ir krc nueinu pasiimti pakviecia taip mane, ir ziuriu uzdengtas puodelis, atidengiu puodeli, o ten nuo euro alaus kamstelis atverciu ta kamsteli, ziuriu parasyta "Lietuvos kuno kulturos akademija - kuno kultura" a blemba pabudau net is tos laimes kai sapne sokinet pradejau labai ydomus sapnas )) man tai ir jau kelinta diena sapnuojasi, bet skirtingi variantai kiekviena syky, MRU ir VDU DD matysim kuris teisingas... )) o gal per viduriuka.. KTU... na nznau... DDDDD zinau kad verkiau is laimes, tai mama sake jai verki reiskia dziaugsies tai laukiu dziaugsmo tikrai, pamatysi pasiseks idomu ka sianakt sapnuosiu.... nuo baltos gal kasmtelis bus... nuo baltos kamstely ryt turesi sukti D kai suzinosi gera zinia apie stojimus tai teks ir ''aplaistyt'' balta :D:D:D:D:D tai kad tame ir bajeris kad negalesiu laistyt netgi darbe suzinosi uar istojau, ryt dirbu nuo 8 iki 17val kaip griusiu ten darbe kur kampan is tos laimes ar nelaimes nors...dzin bus jai bus gera zinia oi tai tau faina, laikas tikrai greit prabegs... ))) as tai nznu, ryt verksiu is laimes jei bus dziuginantis rezultatas, o jei ne tai verksiu is sielvarto... :D:D:D ziuritn i Tavop rezus tai tavo vietoi sedeciau rami kaip belgas vat su mano rezais tai uzpakalis svyla...bet gavau truputeli papildomu balu tai kiek ramiau taip tik atrodo.. stojau y tokia specelybe kur reikia tikrai lb aukstu balu... (( o koks tavo kb? tai tau lb faina, kad gavai papildomu balu... o uz ka gavi? 16 berots 15 ten su centais (87 ar tai 89) gavau papildomu uztai kad paneliu jauniu futbolos rinktines nare buvau oi, kaip tau smagu )) as tai neturiu tokio ryzto uzsiimineti tokia veikla... manau tikrai turi sansa ystoti... ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
00:27:35
| Nuoroda
0500 MRU finansu ekonomika NL vf |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
14:04:01
| Nuoroda
ziauru... si valanda taip ilgai eis.... nervina... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
14:43:34
| Nuoroda
tokio didelio!!!!!!!!!!! |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
14:46:14
| Nuoroda
laukt dar 15 minuciu, cia kaip visas gyvenimas |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
14:52:18
| Nuoroda
Kakuaka rašė:
Na pasirodo ir su mano balu galima buvo cia istoti Sveikinu visus taip pat istojusius cia na ir kaip jau suzinojei? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
15:00:07
| Nuoroda
DonVytautas rašė:
likimas bloskia i KTU ekonomika vf mano ir ekonomika vf |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
15:04:07
| Nuoroda
sveiki... kas ystojuot y KTU ekonomika, susipazinkime |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
15:06:18
| Nuoroda
DonVytautas rašė:
adirgnI rašė:
DonVytautas rašė:
likimas bloskia i KTU ekonomika vf mano ir ekonomika vf VU? KTU sveikas kursioke |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
19:18:30
| Nuoroda
pastebiu jog mes cia vis dar dviesia as tai antru numeriu rasiau KTU, o mano balas 19,04 )))) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
19:43:06
| Nuoroda
as rasiau antru numeriu... mano kb 19,04...:) kazin kaip suzinot kurioj vietoj as? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
20:02:13
| Nuoroda
kdl taip visi ismire? : |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
00:03:27
| Nuoroda
one MylimiR&[email protected] )))) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
11:44:24
| Nuoroda
as kaip maciau KTU turi bendrabuty skirta ekonomikos ir vadybos studentams...:) gal renkames visi ten, kas ruosiasi jame gyventi? jis yra studentu g.69, jis 3 bendrabutis... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
11:54:07
| Nuoroda
as tai bendrabuty gal atsirastu kokia norinti drauge? butu smagiau ir nereiktu laukti bei spelioti rugsejo pradzioj kokia kambarioke bus :D:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
14:05:37
| Nuoroda
mano skype ingridak123 )) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
14:20:34
| Nuoroda
KTU ekonomistai mano skype ingridak123 |