Vartotojo wajducia pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-06 17:22:59 | Nuoroda
Karolukas10 rašė:

Sveiki, mano KB VK13,7(finansai) , VTVK 13,1(finansai), kitose kolegijose net nerandu balų skaičiuoklės ir praeitų metų stojančiųjų balų. Kaip vertinate Vilniaus kooperacijos kolegiją, Vilniaus verslo kolegiją? Norėčiau įstoti į bankininkystę, finansus, tik niekaip neapsisprendžiu ką rašyti pirmesniu numeriu

O Tu į vf ar m ?

Aš pati kolegijų sąraše pirmu numeriu pažymėjau VK Bankininkystę, o VK Finansai ėjo trečiu numeriu

Žinutė parašyta: 2009-07-06 17:34:14 | Nuoroda
Karolukas10 rašė:

aišku norėčiau labiau vf, bet mokamas ne bėda

Aš irgi rašiau abi specialybes tiek vf, tiek m, bet čia žmonės paskaičiavo, kad kolegijoj tikrai turėčiau gaut tą krepšelį iš dedės Steponavičiaus, nes logiškai galvojant, visi su didesniais KB bus priimti į universitetus, vadinasi daugiau man šansų su savo KB (17,3) atsiranda studijuot kolegijoj nemokamai.

Sėkmės Tau renkantis, nes tik pats gali nsupręst kas Tau pačiam yra geriau (:

Žinutė parašyta: 2009-07-06 17:36:41 | Nuoroda
Danakolas rašė:

Ar studijų kodai yra šitie bp.lamabpo.lt/bp2009/vu_am$progr_pasirenk.show

??

Jei taip tai čia nėra visi.. Kur galėčiau internete gauti visų studijų kodus?

Yra labai super geras leidinukas - „Kur stoti Lietuvoje 2009“. Aš asmeniškai visus kodus traukiau iš ten

Žinutė parašyta: 2009-07-06 17:39:11 | Nuoroda
Danakolas rašė:

Tai va, kad aš jo niekur negaunu. Gal galėtų kas nors iš jo puslapius su kodais paprastu fotiku pafotkinti ir atsiųsti ar įkelti internete kur nors?

Klausyk, o Tu netu pildai ar eisi ir „gyvai“ viską rašysi ?

Žinutė parašyta: 2009-07-06 17:44:55 | Nuoroda
Danakolas rašė:

O kaip man, eitų į VTVK komunikaciją ir informaciją VF ?

Net neįsivaizduoju, nes neteko domėtis ta studijų programa

Žinutė parašyta: 2009-07-06 17:46:14 | Nuoroda
Danakolas rašė:

Internetu pildysiu. Bet pas mane tokia bėda, kad rytoj jau 7d. (paskutinė) , o aš dar įmokos nesumokėjęs. Kažin ar dar eitu internetu, jei rytoj ryte sumokėčiau?

O kodėl nori internetu būtent ?

Žinutė parašyta: 2009-07-06 17:53:21 | Nuoroda
Danakolas rašė:

Nes kitaip nelabai išeina... Kaip kitaip dar būtų galima?

Yra gi įstaigos, kuriose gali pildyt prašymus (taip, kaip dariau aš). Ten ir kodus sužinosi, nes turi duot tokius susegtus lapus, kuriuose surašytos visos įmanomos specialybės ir jų kodai. O be to, jeigu kas nors neaišku - gali iškart klaust ten vietoj ir Tau privalo paaiškinti (:

Žinutė parašyta: 2009-07-06 17:56:11 | Nuoroda

Ir išvis, jeigu bus naudinga, galiu pateikt savo sąrašą kolegijų, nes vistiek matau, kad panašūs mūsų norai :

wajducia.blogspot.com/2009/07/vaidos-sprendimas09.html

Žinutė parašyta: 2009-07-06 18:02:22 | Nuoroda

Nesinervinkit, būsimieji psichologai Gi turit būt strong inside (:

Žinutė parašyta: 2009-07-06 18:05:36 | Nuoroda
teraaa rašė:

Turiu klausima.

Pasimokai 3metus kolegijoje..tada eina islyginamieji metai..

tada gali i aukstaja stot..Ir iskart magistras eina? Ar kaip ten?

Mano galva mąstant, Tu teisi esi

Žinutė parašyta: 2009-07-06 18:18:55 | Nuoroda
teraaa rašė:

Idomu ar magistras ar bakalauras..

O kiek metu cia susigaista?

Na, aš manau, kad tada magistras eina, nes mano manymu tam ir reikalingos tos išlyginamosios studijos, kad įgytum tokį bakalaurą kaip universitete

Labai mažai apie tai žinau, nes pačiai kol kas aktualiau kiti dalykai.

Žinutė parašyta: 2009-07-07 18:55:22 | Nuoroda
nezinotojas rašė:

Kaip sužinoti, ar priėmimo komisija gavo tą mano prašymą?

Aš gavau žinutę į el.paštą

Žinutė parašyta: 2009-07-07 21:30:18 | Nuoroda
Miss_G rašė:

Sendien buvau univere priduot dokumentu, ir poto man dave lapa su duomenim, pasirinkimais ir registracijos nr, kad galeciau intere paziuret ta pati, bet kai bandau prisijungt raso klaida, cia tiap turi but?

O man tokio kaip registracijos kodo nedavė... Galbūt gausiu tada, kai atestatą nunešiu ? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-16 19:26:51 | Nuoroda

Šiaip, jeigu atvirai, aš irgi esu linkus abejot ar pavyktų Tau įstot į univerą nemokamai. Vienintelė mano manymu išeitis norint studijuot univere - taupyt pinigėlius ir rinktis mažiau populiarią specialybę, kad būtų lengiau įstot su savo KB

Žinutė parašyta: 2009-07-16 22:39:10 | Nuoroda

Mano KB yra 17,3 (: Kaip manot, ar įstočiau į VK bankininkystę NL vf ? (:

Žinutė parašyta: 2009-07-18 21:06:10 | Nuoroda
Tarakonaz rašė:

Nežinau, kiek iš jūsų čia yra žinančių tai; nežinau, ar tai sena informacija, bet VU Psichuose bus 75 VF vietos ir 5 M vietos.

O iš kur imta šita info ? (:

Žinutė parašyta: 2009-07-18 21:23:05 | Nuoroda
Ernestass rašė:

hey galbut mano naujoms kolegems ir kolegoms   as kitame forume jau parasiau netrumpa komentara :D tai va cia pasiskaitykit daug kas pasakyta ;) inferno.lt/ka-studijuoti-verslo-informatika/comment-page-1/#comment-9126

Jau pradėjau gailėtis, kad parašiau aš tą verslo informatiką ketvirtu numeriu ;DD Ir jau nujaučiu : likimo pirštas bus - va ten ir įsotsiu ;DD Išmes mane iš ten po pirmo kurso ;D

Žinutė parašyta: 2009-07-18 21:25:31 | Nuoroda

Vienintelė specialybė iš šitos srities mano prašyme - MRU verslo informatika, KB - 15,7.

Žinutė parašyta: 2009-07-21 20:34:57 | Nuoroda

Gerbiamieji ir gerbiamosios,

čia toks galbūt kvailokas klausimas man iškilo (nors labai protinga savęs ir nelaikau) : tarkim kai ryt sužinau, kad įstojau į tokią universiteto vietą, kuri manęs netenkina, nes labiau traukia specialybė esanti kolegijų sąraše. Tokiu atveju kur turėčiau kreiptis ir rašyt prašymą, kad atsisakau tos vietos ir man tikrintų kolegijų sąrašą ?

Žinutė parašyta: 2009-07-21 20:39:57 | Nuoroda
k@r@mele rašė:

nesuprantu, tai kam tada is viso rasyt specialybes, korios taves netenkina..?

Čia dėdei Steponavičiui labai didelis „AČIŪ“ už tai, kad iš vieno sąrašo padarė 2.

Nes pvz. pas mane sąraše penktu numeriu eitų koleginės studijos O juo labiau man pačiai geriau studijuot kolegijoj ir nemokamai, negu universitete ir mokamai (: