Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
18:58:26
| Nuoroda
Aš akiniuotas brudas:-D imk tada el.pasta tada - [email protected] , susirasysim ten, o tel.dalinsimes, kai jau susitike busim su visais:-) jap,Mickeviciaus 9, baltas grazus pastatas(nes KMU):-) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
19:05:08
| Nuoroda
Susisieksim per el.pasta. Idomu, koks kontingentas bus musu kurse:-) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-25
20:01:16
| Nuoroda
Lina ჱ ܓ rašė:
kas dar siemet istojot i ergoterapija? Nagi aš:-) Kęstas esu, irgi į ergoterapiją KMU pataikiau:) Iš kur būsi, Lina?:-) Aš iš netoli Garliavos tokio kaimuko:-D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-25
21:07:21
| Nuoroda
AŠ rašė:
mažai mūsų čia.. kaži kodėl ( labas, dar studentu forume prie KMU ergoterapijos parase tokia Lina. Gaudyk ja:-) Idomu, as is vaikinu vienas busiu? tikiuos, ne, nes mane uzmustu panos:-D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-25
23:00:25
| Nuoroda
Labas, as cia ne prie ko, bet i sitos paneles pasisakymus nekreipkit demesio - ji jau kituose forumuose privarius ant visu...tokiai vieta gydymo istaigoje, nes tik apie prestizus kazkokius ir tesvaigsta |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-26
00:34:40
| Nuoroda
greenie rašė:
Gal kas nors žinot ar VDU teikia socialinę paramą (nežinau kaip tiksliai tai pavadint) ? Labas, nors pats istojau ne i sita universiteta, bet kazka zinau ir apie VDU. Visu pirma, tai vadinama socialine stipendija:-) Placiau pasiskaityk - www.vdusa.lt/optimalweb/web.php?url=/vdu-studentams/socialiniai-reikalai Sekmes studijuojant! |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-31
01:22:22
| Nuoroda
Jei žmogus nusprendė kur stoti, tai ko tu prie jo kimbi? Laikai keičiasi, ne sovietmetis, vaikeli, kur buvo tas gėda, tas nepriimtina. Dabar svarbiausia TURĖT darbą, o ne šaipytis iš kitų. Kai pats patirsi, ką reiškia savu kailiu užsidirbt litą kitą, tokios vaikiškai kvailos mintys kaipmat pranyks ,patikėk manim. Visą gyvenimą neduos kiti pinigų, laiko klausimas, kada suprasi, jog namie tik esi kaip šuniui penkta koja. Ir ką tada? Kelsi sparnus ir tiesiog eisi dirbt. REALYBĖ tokia, o ne tokia, kurią bandei čia nupiešt su savo svaigalais, tad patariu tau nykt su tokiom mintim iš čia ir nenervint kitų žmonių. P.S.Suauk geriau, o ne svaik blevyzgas |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-31
20:22:52
| Nuoroda
Ji kazkuriam forume gyresi, jog i KMU slauga mokama istojo ir siule susitikt prie Akropolio, o kad pazintu vieni kitus, siule ciupa ciupsus ciulpt visiem susitinkantiem Argi dar reikia komenteru |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-31
20:39:27
| Nuoroda
Metus mokiaus Kauno kolegijoje(pernai), tai pirmakursiam dave 52 litus. Mazai, bet veliau, po pirmojo pusmecio, dave pagal mokymosi rezultatus, kai kuriem ir po 200, jei gerai pamenu. Kaip siemtet bus su stipendijom, neaisku, bet smarkiu pokyciu patarciau nelaukt. Na, cia gal as ne i tema parasiau, bet tiesiog sekmes, busimi studenciokai |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-31
23:03:47
| Nuoroda
shiaudine rašė:
Kad ir kaip apmaudu, daugeliui iš tiesų atrodo, jog slauga itin prastas pasirinkimas.. jau ne iš vieno tai išgirdau. Na, bet man kaip nuo žąsies vanduo visi tie jų žodžiai, tegu pliauškia ką nori. Smagu skaityti, kai matosi, jog žmogus žino, ko gyvenime nori Neverta net galvot apie tokius, kurie taip kalba, tegul. Aukščiau galvą ir niekuomet neverta pamiršt KMU Studijų centro vadovės R.Brunevičiūtės žodžių - "gydytojo specialybė nuo senų laikų yra viena garbingiausių ir humaniškiausių". Esu tikras, jog ji kalbėjo apie visų sričių medikus Sėkmės studijuojant! |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-11
01:33:20
| Nuoroda
Labas, Marija Malonu, kad mūsų vis daugėja. Aš Kęstutis iš beveik Garliavos(netoli jos toks Pagirių km.yra). Smagu, kad esi vienas žmogus iš man artimų kraštų Tai va, aš ryt apie pietus vešiu jau anketą į banką, tada pora gerų savaičių ir bus padaryta A tu kaip? Čia taip vėlai parašiau |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-11
13:23:10
| Nuoroda
nebeFux'e rašė:
su tokiais nervais ne socialine "pedagogika" mokintis o kiek dabar perziurejau kauno kolegijos studiju programu sarasa tai niekur neradau kad socialine pedagogika bus destoma ir Kaune: Kaune destomas sis dalykas :65305S205 Socialinis darbas*2 SPF socialinis darbas sveikatos priežiūros srityje; Kedainiuose sis:65307S117 Socialinė pedagogika KJRF socioedukacinis darbas specialiose švietimo ir globos įstaigose;
Mano klasioke cia siemet istojo, tai kai suzinojo, jog Kedainiuose, tai nebuvo daug norinciu, tad kita diena jai paskambino ir pasake, jog darys grupe Kaune. Internete pasenusi informacija, gali ja nesuiremti ir neskleisti ereziju. Bus KAUNE grupe, bus ir Kedainiose. Vat |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-11
16:59:12
| Nuoroda
nebeFux'e rašė:
nu nebent paskutine minute taip padare...bet yra daug zmoniu kurie stojo isankstiniu budu ir niekas ju neinformavo kad ir kaune bus tokios studijos debilizmas...tai jei tokius sprendimus priima paskutinemis minutemis tai visko gali but kad rugsejo pirma suzinosit jok kaune nepasitvirtino studijos ir ka tada daryt...kazkaip nelogiskai kolegija daro p.s. o siaip man cia buvo aktualu pasidomet nes daug draugu stojo i sia spec. O ir pati sia specialybe studijuoju tik man jau liko paskutiniai meteliai... SEKMES VISIEMS Ne tas zodis,kad paskutine minute - dienai praejus po priimtuju paskelbimo pradejo visiem pakviestiesiems skambinet, kad darys grupe ne Kedainiuose, o Kaune. Cia grybu karas...tikrai, kad dar susvaigs rudeni - o ka, jum nesakem, kad vis tik nebus Kaune grupes...? LIETUVA juk. Sekmes paciai |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-13
14:27:35
| Nuoroda
Bet cia tai geras - medicina kolegijoje 3 metai ir tu jau visas sundaktaris Prajuokino |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-13
19:39:16
| Nuoroda
Nuo slaugos iki medicinos toli, tai nereikia nesamoniu rasyt, kad medicina studijuosi. Zianau, kas ruosia medikus, patikek |