Vartotojo Ragutis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-08 18:11:22 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
VytasSi rašė:

KISS, Motorhead, Iron Maiden...

Irgi teisingos muzikos matau zmogus klauso.

KISS - Detroit Rock City, Motorhead - Ace Of Spades ir Iron Maiden - number of the beast . Super gabalai

Geras filmas Detroit rock city

Žinutė parašyta: 2009-07-08 21:01:13 | Nuoroda

Gal galėtum truputį smulkiau ką nors papasakot :). Kiek mokymosi sudaro programavimas, ekonomika ir t.t.? Skirtumai tarp paprastos informatikos ir verslo informatikos? Ar rekomenduotum stot? Vėlesnės galimybės? ;DD

Žinutė parašyta: 2009-07-09 12:23:30 | Nuoroda
Summer_time rašė:

Baigiau 1 kursa Teises ir valdymo. Ka domina papildoma info, klauskit, ka zinosiu parasysiu ;)

Gal gali paaiškint skirtumus tarp paprastos teisės ir teisės ir valdymo?

Žinutė parašyta: 2009-07-11 18:16:33 | Nuoroda

Iš lietuvių solidžiai groja Antis :). Smagu ir paklausyt, ir padainuot :)

Žinutė parašyta: 2009-07-12 15:12:46 | Nuoroda

charakteris.info

Žinutė parašyta: 2009-07-12 15:27:21 | Nuoroda

Čia Lietuva, čia lietūs lyja

Žinutė parašyta: 2009-07-12 16:25:42 | Nuoroda

Gal kas važiuoja į Velnio akmenį?  

Žinutė parašyta: 2009-07-12 16:39:38 | Nuoroda

Pažįstu porą INTJ, tai visai atitinka aprašą. Tačiau šiaip nedaug pažįstamų žmonių esu patikrinęs su šiuo testu, būtų įdomu patyrinėti visokias subtilybes :)))

Žinutė parašyta: 2009-07-12 23:36:01 | Nuoroda

Damn gaila nelaikiau informatikos vbe. Matyt, tada tikrai įstočiau :)

Kažkaip nedaug žmonių duoda į šitą specialybę, gal pavyktų ir taip įstot...

Žinutė parašyta: 2009-07-13 13:25:55 | Nuoroda

Gaunasi 14.26, jei dar metinį pažymį paimtų būtų virš 15 :)

Žinutė parašyta: 2009-07-13 23:45:42 | Nuoroda
Rikazzz rašė:

O kur mokytis lengviau ?

Kas iš to lengvumo? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-14 12:30:37 | Nuoroda

Matyt, labai konkretūs žmonės susirinkę, tipas -> smailas -> išsaugoti :D

Žinutė parašyta: 2009-07-17 15:24:17 | Nuoroda

Sunku vienareikšmiškai atsakyt, kažkiek pritariu, kažkiek ne. Labai abstraktus, trūksta aiškumo.

Nesuprantu, kodėl tie homoseksualai pyksta, berots tame įstatyme užsiminta tik apie lytinį aktą, nesvarbu su kuo :) Nors šiaip galėtų draust homoseksualumo propagavimą, tai žaloja mano jauną besivystančią psichiką, iškreipia estetinį suvokimą :) Nepatinka ir tai, kad nuėjus į drabužių parduotuves daug rūbų yra skirti gėjams arba jiems prijaučiantiems. Taigi šioje ir dar daug kitų vietų aš įžvelgiu diskriminaciją :))

Yra dar vienas įdomus dalykas. Kai kurie žmonės pabrėžia, kad gyvename demokratinėje visuomenėje ir turime gerbti mažumas. Betgi demokratija išvertus pažodžiui reiškia liaudies valdžia, tai pagal idėją situaciją turėtų valdyti dauguma :))

Žinutė parašyta: 2009-07-17 15:51:45 | Nuoroda

Svarbiausia yra alaus, daug alaus. Tai yra visko pagrindas ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-17 15:57:48 | Nuoroda

Aš ir įrašiau statybos inžineriją ir kelias su ja susijusias specialybes, tik tai  7 ir vėlesniais nr. KB apie 18.7.

Įdomu, kad paskutiniai Lietuvos prezidentai turėjo statybos bakalaurą. Tai būtų kaip ir atsakymas tiems, kurie klausia  apie specialybės perspektyvumą :))

Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:04:43 | Nuoroda

O galbūt žmonės neturi vaizduotės ir nežinodami, ką rinktis, pasikliauja dauguma ir stoja į populiariausias studijas?

Blemba, Lietuvai reikia sustiprinti finansavimą technologijoms, nes tai kuria BVP, o teisininkai ir ekonomistai nieko doro nesugalvoja ir tik veltui gauna atlyginimą, parazituoja. Joke

Žinutė parašyta: 2009-07-19 15:50:26 | Nuoroda
surplus rašė:
Ragutis rašė:

Aš ir įrašiau statybos inžineriją ir kelias su ja susijusias specialybes, tik tai  7 ir vėlesniais nr. KB apie 18.7.

Įdomu, kad paskutiniai Lietuvos prezidentai turėjo statybos bakalaurą. Tai būtų kaip ir atsakymas tiems, kurie klausia  apie specialybės perspektyvumą :))

Brazauskas zinau, kad statybininkas, o kas dar? negi Adamkus?

Paksas dar :D

Žinutė parašyta: 2009-07-19 16:17:43 | Nuoroda
sanemis rašė:
patyleki rašė:
sanemis rašė:

Ir kaip jaustis homoseksualiems žmonėms nepilnamečiams? Kai apie tai iš vis nėra jokios teigiamos informacijos, tik neigiama arba nieko. Tada gali ir prisigalvoti jaunas žmogus, kad tai liga, sutrikimas, aš nesveikas, kas man yra, susirgti depresija? ir kas bus dėl to kaltas?

Būtent nepilnamečiams ir reikia mažiau galvoti apie homoseksualumą, nes paauglystėje daugeliui būdingas biseksualumas ir gal net homoseksualumas, bet tai yra laikina ir išaugama. Tačiau jei paauglys įsiteigs sau, kad jis tikrai yra homoseksualas, daug didesnė tikimybė, kad tokiu ir liks.

ooo. kokia nauja įdomi teorija, kad paauglystėje žmogus tampa biseksualus, o po to jei galvoja apie homoseksualumą, tai tampa homoseksualiu. Ir kokiasi čia faktais pagrįstas toks teiginys? 

Nevertinčiau taip skeptiškai :). Saviįtaiga galingas dalykas, nėra čia joks stebuklas.

Žinutė parašyta: 2009-07-19 16:45:12 | Nuoroda
Ziuzelis rašė:

Pasiskaičius kaikurių žmonių nuomones, kyla mintis,kad nelabai mokslinės spaudos kaikurie skaito...Šiaip jau tai, mokslininkai nustatė,kad apie 1500 rūšių gyvūnų dažnai arba nuolat lytiškai santykiauja su tos pačios lyties individais. Tad kokie gamtos dėsnių pažeidimai yra homoseksualumas tarp žmonių, jei gamtoje taip vyksta. Žmogus ir yra gyvūnas. Pagal kaikuriuos, homoseksualumą reikėtų ne liga ar psichokos sutrikimu vadinti,o virusu, nes jau labai daug rūšių tuo ''serga''. Aš nesu prieš homoseksualumą, jei žmgus myli savo lyties atstovą, tai tegul.Vienintelis dalykas man atrodo nepriimtinas, tai tie paradai. Mano nuomone, kad jie,kaip ir visi kiti tūrėtų nesiafišuoti, jei myli,tai ylėk,bet pasauliui skelbtis nereikia.

Aš manau,kad šis įstatymas yra pasibaisėtinas. Neigiama informacija,kas tai? Nes aš laisvai galiu pasakyti,kad pasakos yra pilnos smurto, tad gal ir jas reikia drausti?

Bet niekas nepaklausė heteroseksualių gyvūnų, ką jie apie tai mano, ar jie tai laiko norma.

Žinutė parašyta: 2009-07-19 16:50:37 | Nuoroda
kunkuliuke rašė:

Tai kad mano informatika B lygio :} Parašiau sociologiją 5 vietoje. Vis dar manau jog man čia teoriškai daugiausia šansų :}

Nėra didelė konkurencija į informatiką, jeigu kiti egzaminai gerai išlaikyti, manau, būtų šansų :)