Vartotojo Ragutis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-23 22:02:13 | Nuoroda

Apie stovyklą www.studijos.lt/busimiems_studentams/forumas/getTopic/27690

Žinutė parašyta: 2009-07-24 20:10:27 | Nuoroda
legendary rašė:

Yra iš kitų specialybių? Aš į Programų sistemas įstojau irgi pirmu numeriu rašiau.

Dėl fuksų stovyklos dar nežinau, aš dar dirbu tai jeigu išeis suderinti, gal ir važiuosiu.

Kokio tipo nuotraukas ten reikia nešt ar nėra skirtumo? Gal žinai nuo kada iki kada jie dirba? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-28 15:47:23 | Nuoroda

Man irgi buvo kažkada iškilęs klausimas: kas geriau, klausyti metalo, kur dažnai žodžiai būna negatyvūs, rifai detruktyvūs ir t.t., bet tai sukelia džiaugsmą, nors ir gali neigiamai veikti pasąmonę ar klausyti tai, ką žmonės vadina gražia muzika ;DD, bet iš esmės man nekeliančią jokių emocijų. Šiaip nesilaužau ir klausau, kas mane labiausiai traukia. Aišku, jei yra galimybių :D

Žinutė parašyta: 2009-07-29 00:54:15 | Nuoroda

Visai viliojantis derinys atrodo informatika+ekonomika, vadyba, nors šiaip įstojau į VU Informatiką. Įdomu, kuri spec. geriau paruoš ateičiai :)

Žinutė parašyta: 2009-08-04 23:51:15 | Nuoroda

E-mail'u apie stovyklą praneš ar kaip kitaip? :)

Žinutė parašyta: 2009-08-04 23:53:31 | Nuoroda

Ką veikiat vasarą?

Žinutė parašyta: 2009-08-09 23:47:36 | Nuoroda
martisss123 rašė:

Informatika ir informatikos inžinerija. Koks skirtumas tarp ju ? As noriu studijuoti programavima kuriame mokoma apie C, C++, JAVA , Pascal , php ir pan. programavimu kalbu kurias poto galima taikyti kuriant programas ir kt.

Kokiu mokslu reikia informatikai (programavimui)? Kokiu egzaminu reikia valstybiniu? Pats galvoju laikyt matematika,anglu,informatika,lietuviu (valstybinius) ir fizika (mokyklini). Dar del fizikos neapsisprendziu galvoju gal geriau reiktu laikyti valstybini , o lietuviu mokyklini , nes fizika man paciam gan idomu(kaip ir informatika/programavimas) ir siaip manau tikriausiai reikalingas dalykas informatikai/informatikos inžinerijai? Taigi tie kas studijuojate sias profesijas patarkit , papasakokit apie sia profesija, apie studijas , butu labai idomu paskaityti.

Pasidomėk programų sistemų specialybe, tenais kiek žinau labiau orientuojama į programavimą. Informatikai ar pan. spec. reikia matematikos, lietuvių, informatikos egzaminų ir anglų metinio. Patarčiau laikyt visus valstybinius, nes nematau prasmės tuose mokykliniuose . Įstojau į informatiką, tai po kiek laiko galėsiu išsamiau papasakot :)

Žinutė parašyta: 2009-08-10 21:56:11 | Nuoroda

Prakeikimas, nepakvietė :/

Žinutė parašyta: 2009-08-10 21:57:44 | Nuoroda
ForgetMe rašė:

O kas cia tokio, kad vaikinas studijuoja kalbas? Pvz man kalbos geriausiai sekas ir kitur man sansu mazai yra istot :D Beto as pvz megstu kalbas ir jos man labai patinka :)

Matos pagal egzaminų rezultatus , kaip tau gerai sekas ;D

Žinutė parašyta: 2009-08-10 22:01:24 | Nuoroda
indreaxx rašė:

Taip reikia.

Taciau manes paklause kur istojau ar i vf ar i m.

tai pasakiau kad i m,tai sako td tau nereikia.

Gal tik tiem reikia kurie istojo i vf.

Valstybė nori finansuot tik sveikus studentus, kad galėtų atidirbt, o mokėt gali ir luošiai ;D

Žinutė parašyta: 2009-08-10 22:04:39 | Nuoroda

Vienos panos čia, būsimos archyvų valdovės ;D

Žinutė parašyta: 2009-08-14 20:32:33 | Nuoroda

Archyvistikoj galėtų būti paskaita, kurioje būtų mokoma daryti lankstinukus visokius: kepures, laivelius, lėktuvėlius ir t.t. ;D

Žinutė parašyta: 2009-08-14 20:38:21 | Nuoroda
martisss123 rašė:

O kaip del fizikos ? jos reikia informatikai/programavimui ?

beje stojant i informatika KTU reikia braizybos ? aplamai reikia braizybos siai specialybei?

Nereikia nei fizikos, nei braižybos. Šiaip dalykai visur vienodi informatikai, nepriklauso nuo universiteto.

Žinutė parašyta: 2009-08-24 11:01:17 | Nuoroda
Never_meant_to_belong rašė:

ENFP

"...Šį charakterio tipą turi tik apie 5 procentai visų žmonių..."

įdomiai, įdomiai...Ir tikrai daug tiesos aprašyme)

Manau, su šitais procentais labai didelė paklaida :). INTJ rašo, kad tik 2% JAV, bet Lietuvoj nemažai tokių yra ;DD

Žinutė parašyta: 2009-08-24 16:14:08 | Nuoroda

Gerai skamba tas sakinys netoli stotelė, parduotuvė, miškas :))

Žinutė parašyta: 2009-08-24 21:27:58 | Nuoroda
Vega~ rašė:

Kas dėl lietuvių filologijos, tai nežinau, tačiau bent jau į anglų filologiją įstojo 4 vaikinai, o taip pat 1 į lietuvių - ispanų ;) 

Jaučiu panašios proporcijos bus ir informatikoj, tik čia bičų bus dauguma :))

Žinutė parašyta: 2009-08-25 21:41:03 | Nuoroda
Never_meant_to_belong rašė:
Ragutis rašė:
Manau, su šitais procentais labai didelė paklaida :). INTJ rašo, kad tik 2% JAV, bet Lietuvoj nemažai tokių yra ;DD

Na tikriausiai, JAV tai ten visiškai kitokie žmonės. 

O dėl aprašymo tai mane nustebino būtent smukmenų tikslumas. 

Gal sužinojai ką nors nauja? :)

Žinutė parašyta: 2009-08-26 18:12:26 | Nuoroda

Įdomu, ar panoms nekyla problemų dėl intravertiškumo?

Žinutė parašyta: 2009-08-28 15:54:38 | Nuoroda
aurete rašė:
Ragutis rašė:

Įdomu, ar panoms nekyla problemų dėl intravertiškumo?

Tai aišku geriau jei mergina intravertė, kad vaikinas būtų ekstravertas ir tada jokiu problemu nėra, nes vienas daugiau kalba, o kitas daugiau klauso ir tiek..

Jo, bet ne tai aš turėjau omeny. Sakykim, įvairiuose susibūrimuose, kompanijose ir t.t., nes panos stereotipiškai mąstant turėtų būti plepūs sutvėrimai :). Vienam forume moteris skundėsi, kad jos nemėgsta kolegės, nes jai nepatinka šnekučiuotis apie visokius menkniekius ir pan. ;D

Žinutė parašyta: 2009-08-28 16:00:03 | Nuoroda

Ha ha, tai kaip studentams, ar patinka pasiekti lengvo svaiguliuko būseną? :) Ką vartojat? :)