Vartotojo Grandeur pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-14 20:58:47 | Nuoroda

Mano matematika 84 prasčiausias:(. Na, laikau špygas už Vu, bet kaip jau bus taip. Į MRU tikrai turėčiau papult mano galva.

Žinutė parašyta: 2009-07-15 19:04:37 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:

 Man jie neliepe ir net nepatare ka studijuot. Visa gyvenima mane kaip teisininka isivaizdavo, as ir pats jau buvau beveik su tuo susitaikes. Tada pries pora metu tevas kazka apie tarptautinius santykius leptelejo. Pasidomejau. Pamaciau, kad tik magistras. Bakalauras artimiausias politika. Tada pamazu mokykloj eme ja mokintis, ir man kaip ir pati istorija ji labai patiko.

O dabar pries stojant tevai tik paklause kodel ten ar ten noriu stot, paaiskinau issamiai. Pamate, kad ne is lempos stoju , o rimtai mastau ir liko laimingi.

 Puiku, jog tavo tokie tėvai ir pats turbūt stipraus charakterio. Na, o yra žmonių, kuriem ramybė svarbu, o ne iš principų kovot su vėjo malūnais... aš tėvų klausiau, buvau gera mergaitė, na ir ką-nieko gero neišėjo. Tačiu suprantu jos poziciją. Mane link gamtos mokslų jau nuo devintos ir dešimtos klasės su riksmais stūmė, pasirinkau dalykus, kurių nebūčiau rinkusis. Tiesa, su tais riksmais buvo pasakoma ir logiškų dalykų, medicina atrodė tikrai neblogai - užtikrintas darbas 'baltu chalatu' kaip amno tėvai įsivaizdavo. Tik to mistinio noro būt medike trūko . Tikrai penkiolikmetė negalvojau daug apie savo teitį ir darbą, kurį kadanors teks dirbti.

Žinutė parašyta: 2009-07-16 02:06:26 | Nuoroda
jauniklis rašė:
FitasX rašė:

Teigti, jog tam tikras darbas yra nuobodus, nemalonus ar koks kitoks negalima, nes kiekvieno žmogaus nuomonė skiriasi, kas vienam atrodo nepriimtina, kitam gali būti netgi pomėgis. Pasak tavęs ergoterapeutai dirba tik su vaikais? Iš kur tokią informaciją trauki? Ergoterapeutas dirba su įvairaus amžiaus žmonėmis turinčiais tam tikrų negalių, sutrikimų. Apie tą išgėrimą... Tai kas negali išgert su chebra? Kuo skirsis ergoterapeutas nuo kineziterapeuto, mediko ar statybininko? Jis kaip ir visi gali būt kad ir didžiausias alkoholikas.

 matau kad nepastebejai, bet daviau suprast kad kalbu ish asmenines patirties(utenos reabilitacijos centras), todel kalbu apie darba su mazhais vaikais :) ir kalbu tai kas nieks ten su jais nesiskaito :) niekam tie ergoterapeutai neidomus :) dar kart sakau: nezhinau kaip kitur, bet kiek teko matyt tj tikrai nieko gero tokia specialybe :) aishku, nevisada materialine gerove ir savigarba svarbiausia :) kiekviena darba gali dirbt su uzsidegimu, pagal zmogu cia jau.. gali atsikelt ir sakyt : valio, pagaliau pirmadienis, eisiu ir ishmokysiu koki vaika padaryt sprikta ar apverst penkiu centu moneta. as cia po krashtutinumus vaikshtau zhinoma, neisizheiskit ir pagalvokit dar pries rinkdamiesi sia specialybe

 

 Na, tokia ir ta asmeninė patirtis, kai dirbęs nesi tokio darbo. Ir nuomonė tik ASMENINĖ. Bet nerimti čia argumentai, kad 'prasta chebra, nėr jiem su kuo išgert'. Kai tau bus keturiasdešimt nebegalvosi, akd kiekvieną pernkatdienį privaloma švęsti. Ir kiek žmogus turi draugų,tai čia jau nuo jo asmeninio gebėjimo bendraut priklauso.

Žinutė parašyta: 2009-07-16 02:19:22 | Nuoroda
jauniklis rašė:

ai krc, gerai :) studijuokit jus ta ergoterapija laimingai,bet jei pasbesit kad jum jau 40 o uzdirbat dar tuos pacius 800simtus prisiminkit shita tema:))

one love :)

 nestudijuoju aš jos, bet mielai susitikčiau išgert kavutės per savo keturiasdešimtmetį, paklausyčiau, kaip užsidirbai savo pirmą milijoną ir pan;) gaila neužmačiau ,kokias studijas rinksies jam uždirbti.. :(

Žinutė parašyta: 2009-07-22 11:15:24 | Nuoroda

Mano balas vos vos žemesnis už tavo 0,02. žiauroka būtų db nepatekt:))

Žinutė parašyta: 2009-07-22 15:38:45 | Nuoroda

Aš ir įstojau vf ! lama nepastrigo, bet studijos.lt sunkiai man krauna:)

Žinutė parašyta: 2009-07-22 15:47:54 | Nuoroda

Aš ir įstojau vf ! lama nepastrigo, bet studijos.lt sunkiai man krauna:)

Žinutė parašyta: 2009-07-22 16:04:46 | Nuoroda

Aš ir įstojau vf ! lama nepastrigo, bet studijos.lt sunkiai man krauna:)

Žinutė parašyta: 2009-07-22 16:06:35 | Nuoroda

vajej, kiek priteršiau:)) na viskas atsigavo jau man. dabar labai smalsu, kuriuo nr įstojau, gal iki vu nuvažiuot netingėt..

Žinutė parašyta: 2009-07-23 13:56:02 | Nuoroda

Daug čia mūsų:) mano skype: gretute2084

Žinutė parašyta: 2009-07-25 19:22:53 | Nuoroda

net trys;) o aš jau galvojau, akd visam kurse max trys bus.. dokus nešiu pirmd, dar galvoju dėl stovyklos.. nors kitiems patariu rašytis daug negalvojant:)

Žinutė parašyta: 2009-07-29 20:34:04 | Nuoroda

Buvau visgi tik šiandien dokus nunešt, užtat eilės niekur jokios nebuvo:) smagiai paplepėjom, turbūt reiks į stovyklos loteriją registruotis...:)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 03:53:27 | Nuoroda
Salvis rašė:
GalPole rašė:

ryt berods 9:30-17:00, sekmadienį nedirbs, pirmadienį ir antradienį 8:30-17:00. 

 Šeštadienį dirbs ne nuo 9.30, o nuo 11 val., taigi neskubėkite per daug anksti ateit:)

 Patvirtinu, jog nuo 11val.

Žinutė parašyta: 2011-05-08 01:51:02 | Nuoroda

Sveiki,

mokaus VU, antrą kursą baiginėju:) mokytis tikrai nėra taip baisiai daug, kad dienom naktim. aišku, pasitaiko kolių ir kitų atsiskaitymų,bet miego aukot nereik:) dėl anglų - pradėjo gąsdint nuo pirmo semestro ta angliška literatūra, o realiai daug ne paskirus straipsniukus pradėjom skaityti antro kurso pradžioje. Ir nuo tada dėstytojai net nesigilina pasakyt, kad literatūra ne lietuviška kitam seminarui, nes tai jau savaime suprantama kone. Aišku, kursiniam medžiaga bent mano apskritai visa angliška, skaitom mokslinius straipsnius. Matematika...bent man nebuvo tokia baisi tikrai, superinis dėstytojas statistikos galiu pasakyt - su humoro jausmu, vertina griežtai, bet teisingai,  skolų buvo kas turėjo, bet po perlaikymo tokių liko vienas ar du per kursą, reiškias įveikiama. Be to pirmo pusmečio neuroanatomijos dėstytojas - irgi vienas mylimiausių ir šauniausių, visi jo egzaminą išlaikė iš pirmokart.

 kažkaip buvau nusiteikus vaikyt baimes dėl tokių dalykų, nes tikrai įveikiama. Visi bijo matematikos, neuro dalykų, o nieks akademinių skolų neturi. Iš ko turi tai psichologijos istorijos. apsisprendimui dėl psi apskritai siūlyčiau eiti savanoriauti į kokią "Jaunimo liniją" ar "Vaikų liniją".