Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
20:18:20
| Nuoroda
Fuksu stovykla bus rugpjucio 10-13d man atrodo Beje pasidomekite ir ELSA organizacijos veikla,gal panoresit prisijungti prie musu saunios komandos! Beje fuksu stovykloje bus ir musu kuratoriai! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:35:16
| Nuoroda
zodziu kai priduosit dokumentus,po keliu dienu mru portale susikurkit savo pasta,ten bus jusu studiju knygele,kurioje galesite suzinoti is kurios grupes esat! Tvarkarasciu kol kas nera jei ka Busimu antrakusiu kaip ir minejo buvo 10 grupiu,mazdaug iki 30 zmoniu,va maniskeje tik 26 Siais metais man atrodo bus maziau ju |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:36:51
| Nuoroda
Awriukas rašė:
Ei..tai niekas nedaro skype konferencijos? :? P.s butinai kas nors imkites iniciatyvos ir sukurkit bendra skype chata!!!Man paciai asmeniskai labai malonu prisiminti musu pokalbius D o ir su daugeliu skypiniu tapom geriausiais draugais! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
17:10:34
| Nuoroda
skirsto belenkaip,nera jokio diferencijavimo! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
23:23:40
| Nuoroda
RikArdO rašė:
geduxx15 rašė:
Sveiki, turiu jum klausimą Imsiu paskolą mokslui. Ją geriausiu atvėju gausiu spalio mėnesį (kaip ir visi), tačiau universiteto tinklalapyje rašoma : "studijų įmoka sumokama per 15 dienų nuo semestro pradžios". Tai kaip čia suprast? Univere pas savo metodininke parasysit prasyma del imokos atidejimo! |