Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
14:45:01
| Nuoroda
Argentum rašė:
jūs čia visi į teisę ir penitencinę veiklą ar šiaip i MRU? Aš tai į teisę |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
14:50:53
| Nuoroda
Vilou rašė:
Brokoliu_Majonezas rašė:
Teise ar istorija?? Sis klausimas neduoda man ramybes pastarasias kelias dienas. Abi specialybes man yra priimtinos ir artimos, taciau niekaip negaliu apsispresti kuria visgi pasirinkti. Istorija zaviuosi ir noriu ja studijuoti, analizuoti ir dar geriau isisavinti, tuo tarpu mastant apie tese uzplusta panasus pojuciai - zinoti istaymus, kaip juos apeiti, moketi diplomatines kalbos ir siaip ivairapusiskai reikalingas mokslas. Nesiruosiu studijuoti del diplomo, o del ziniu akiracio prapletimo ir protiniu sugebejimo vystymo. Neatmetu galimybes studijuoti abu dalykus padarius solidu laiko tarpa, taciau velgi, ka pasirinki pirma? Laukiu argumentuotu nuomoniu ir draugisku patarimu Oo, mes renkames tarp to paties Gali pašnibždėt, koks tavo konkursinis balas? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
15:17:51
| Nuoroda
O tiems, kurie įstojo į mokamą vietą, bendrabučio neskiria? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
16:38:57
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Nastiona rašė:
Mr.Lazy rašė:
O dar kai stipendija gausiu, tai netgi uzdirbsiu.:D taj dar geriau ;D Girkitės girkitės... Aha, o tu jei įstosi į VU, tai iki rotacijos stipendijos nematysi |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
16:50:40
| Nuoroda
Nastiona rašė:
Kaffeeklatch rašė:
EzoTao rašė:
Nastiona rašė:
Mr.Lazy rašė:
O dar kai stipendija gausiu, tai netgi uzdirbsiu.:D taj dar geriau ;D Girkitės girkitės... Aha, o tu jei įstosi į VU, tai iki rotacijos stipendijos nematysi taj pala.. VU neiskart duoda stipendija?? Nebent teisę ruošies studijuot |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
17:05:22
| Nuoroda
Nastiona rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Nastiona rašė:
Kaffeeklatch rašė:
EzoTao rašė:
Girkitės girkitės... Aha, o tu jei įstosi į VU, tai iki rotacijos stipendijos nematysi taj pala.. VU neiskart duoda stipendija?? Nebent teisę ruošies studijuot na ne... ekonomika ruosiuosi.. o tj kur skaitei kad neiskart stipkes? as lyg skaiciua vu kad duoda iskart.. :? Aš sakau nebent teisę ruošies studijuot, tik tada ne iš karto. Cituoju: Tačiau galioja viena nemiela taisyklė: iki pirmosios rotacijos(t.y. kol nepasibaigs pirmoji Tavo sesija), stipendijos negaus nė vienas pirmakursis. Tad belieka mokytis, mokytis ir dar tikėtis, kad egzaminų metu tave ištikimai lydės sėkmė." |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
19:53:02
| Nuoroda
Į MRU galbūt |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
11:57:41
| Nuoroda
Smilga ilga rašė:
Kaffeeklatch> nesivelciau sia tema i diskusijas, nes tikrai mazai domejausi, bet manu, kad siumeti pereinamojo balo kilima del konkursinio balo skaiciabimo turetu kazkiek kompencuot studentu srautas i uzsieni... Paskaiciavau, kad is mano laidos ten traukiasi vos maziau nei puse;) Na, čia buvo tik spėjimas |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
12:02:47
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Kaffeeklatch rašė:
zyzzza rašė:
sveiki, galit pagelbet, kazkaip lb pergyvenu, ar istosiu su 17.92 i Vf i teise Vu , ar i ekonomika su 18.38 ? Su 17,92 turėtum galvot apie VDU mokamą.. Antrinu Kaffeeklatch. Kažin ar aš su savo 19, 42 dar įstosiu į VU vf teisę. Bet blemba, būtų bajeris - į vf sustoja visi VU turėdami ir KB = 9 Visi sustoja į VU VF ir KB bus lygus 9? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
16:45:25
| Nuoroda
Bliambački, eikit peklon su tokiais balais |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
16:54:28
| Nuoroda
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Bliambački, eikit peklon su tokiais balais Kai kas del tokio "TIK" savo inkstus ir kairi plauti atiduotu Pirmas sakinys tiesa, ir antras sakinys tiesa |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
17:02:36
| Nuoroda
Partizan rašė:
Sveiki, norejau zinanciu paklausti. Jei as, teisininkas, gaunu bendrika Sauleteky, tj ar yra imanoma su klasiokeliu gyvent Sauletekyje, jei jis studijuoja psichologija? O psichologus apgyvendina tam pačiam bendike kaip ir teisininkus? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
17:08:30
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Bliambački, eikit peklon su tokiais balais Kai kas del tokio "TIK" savo inkstus ir kairi plauti atiduotu Pirmas sakinys tiesa, ir antras sakinys tiesa Jau į mokamą tai tikrai turėtum pakliūt, čia jau beveik nėra abejonių, bet kai aš nepretenduoju į mokamus, man būtų geriau, kad su tais 19, 42 į vf laimingai nueičiau Šiaip visai nepykčiau, jei kartu su tavim į VF nueičiau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
20:50:56
| Nuoroda
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Sveiki, norejau zinanciu paklausti. Jei as, teisininkas, gaunu bendrika Sauleteky, tj ar yra imanoma su klasiokeliu gyvent Sauletekyje, jei jis studijuoja psichologija? O psichologus apgyvendina tam pačiam bendike kaip ir teisininkus? Ne, tame ir beda Aha |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
20:54:53
| Nuoroda
Ale kokie jūs visi čia geri: mėgstat tvarką, ramiai gyvent ir dar nerūkot kai kurie |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
22:10:00
| Nuoroda
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Ale kokie jūs visi čia geri: mėgstat tvarką, ramiai gyvent ir dar nerūkot kai kurie O tu manai kad suda malant imanoma i teise istot? Ir dar VU vf...? Gi juokauju |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
22:23:43
| Nuoroda
kupas rašė:
nea... tokiu atveju varai i oro uosta perki pirma bilieta i vakarus ir prakeiki lietuva ir jos sistema ;DD Lol, neblogai čia xD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
22:32:28
| Nuoroda
kupas rašė:
nu siaip pagal skaiciuokle 19.24 cia, bet kazkas isaiskino kad uz metini pazymi a lygiu kakziap ten prisideda tai tokiu atveju regis 19.44.. bet gal as klystu.. nzn Aha, šita skaičiuoklė neprideda balo už A lygio metinį |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
22:37:39
| Nuoroda
kupas rašė:
as pagal kazka primeciau kad buvo skaiciave tiek o paksui pagal formule paksiaciavo gavo 0.2 daugiau ;D Gaila ne aš |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
22:39:13
| Nuoroda
saras* rašė:
Man rodos, varom visi į pedagoginį ir rami galva Bandai konkurentų atsikratyt? You wish.. |