Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
15:40:54
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
PsicLt rašė:
www.mokslas.lt/lt/moksleiviams/paskolos_studiju_prieinamumui/ - cia , kiek supratau, viskas, kas iki siai dienai yra paviesinta. Dekui. Siaip labai viskas abstraktu... Visgi manau, kad paskola - paskutinis dalykas, kurio reiketu girebtis studentams. Nesinori ir man tos paskolos, bet teks imti. Ai pasiimsiu vieniems metams, tada vasarą išvažiuoju į Švediją mėlynių rinkt ir susimoku As paskolos neimsiu, bet greiciausiai irgi teks vaziuot melyniu skint... Nemokamas mokslas pfff.... Koks cia nemokamas, jei ir bendrikai, ir maistas, ir visa kita davelnia kainuoja. Kiek mazdaug per vasara taip galima uzsidirbt tas melynes skinant ar dar kazkoki darba uzsienyje darant? aš šiemet žadėjau varyt, bet nebeišeis per tuso stojimus. Priklausys nuo to, kiek pririnksi tų mėlynių. Sąžiningai dirbant, į dieną gali apie 200 kronų. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
15:41:28
| Nuoroda
tuos stojimus* |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
15:52:19
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Mr.Lazy rašė:
Kiek mazdaug per vasara taip galima uzsidirbt tas melynes skinant ar dar kazkoki darba uzsienyje darant? aš šiemet žadėjau varyt, bet nebeišeis per tuso stojimus. Priklausys nuo to, kiek pririnksi tų mėlynių. Sąžiningai dirbant, į dieną gali apie 200 kronų. Tai cia kokia 70lt tiktais? O dar pragyvenimas? kiek valandu per diena darbo? Aha, nedaug, bet kai padirbi savaitę, tai apie 400lt gali turėt. Grafikas laisvas, gali kada nori pasiimt laisvą dieną; dirbt irgi nelengva, jaučiu be nugaros grįžčiau. Gyveni kempinguose, į parą apie 60 kronų (gyveni dviese, trise). O į tas mėlynių plantacijas turi susirast, kas tave nuvežtų (man atrodo), tai geriau su mašina (na nebent arti gyvensi ir nueisi pėsčiom). Bet reikia turėt gerus batus (ar guminius) ir specialų grėbliuką su maišeliu, kad greičiau rinktųsi. (dar + priemonės nuo uodų, jei reikia). Be to, mėlynės uždera liepos gale - rupgjūčio pradžioje, tai.. Nu padirbus mėnesį, gali apie 2000lt gaut (apytiksliai. tikslus uždarbis priklausys nuo tavęs) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
16:07:25
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Aha, nedaug, bet kai padirbi savaitę, tai apie 400lt gali turėt. Grafikas laisvas, gali kada nori pasiimt laisvą dieną; dirbt irgi nelengva, jaučiu be nugaros grįžčiau. Gyveni kempinguose, į parą apie 60 kronų (gyveni dviese, trise). O į tas mėlynių plantacijas turi susirast, kas tave nuvežtų (man atrodo), tai geriau su mašina (na nebent arti gyvensi ir nueisi pėsčiom). Bet reikia turėt gerus batus (ar guminius) ir specialų grėbliuką su maišeliu, kad greičiau rinktųsi. (dar + priemonės nuo uodų, jei reikia). Be to, mėlynės uždera liepos gale - rupgjūčio pradžioje, tai.. Nu padirbus mėnesį, gali apie 2000lt gaut (apytiksliai. tikslus uždarbis priklausys nuo tavęs) Tai neverta tada man bent jau. As Lietuvoj statybose pagalbiniu dirbdamas uzdirbdavau per diena 120lt. Aisku dabar krizes metu ir aprimus statybu bumui uzmokestis perpus krito. Bet manau uz Svedija yra geresniu variantu. Tai dar viena priežastis, kodėl nevarysiu. Bet LT darbo nelabai buvo siūloma (tiksliau - Klaipėdos apylinkėse), na nebent pusė etato, arba minimumai, tai ir pasirodė patraukli Švedija.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
16:12:29
| Nuoroda
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Ale galvotas tu: nereiks tau nei bendiko prašyt, pigiau atsieis Jo, as viska apgalvojau Aha, jei sugebėsi, laiko atrasi. Kad ir savaitgaliais. O ką Žemaityje norėjai? Kariūnu būt ar šiaip kokius tarptautinius santykius? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
16:16:46
| Nuoroda
Partizan rašė:
Svieciasi UK... Pazistamas isvaziavo visai neseniai, tai dziugiasi, kad darbo yra, zmones kaip pirko rubus ir maista, taip ir toliau perka, tik auto prekyba kritus. O uzdarbis ten apie 5000, tik nuoma brangi.
Aha, braškes skint |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
16:22:38
| Nuoroda
Partizan rašė:
Ten tie tarptautiniai santykiai ir yra kariunu mokslas. Mano pazistami dvyniai, jau baige akademija, viska labai aiskiai ispasakojo, kas ir kaip ten vyksta. Esu siaip disciplinuotas, bet nemegstu, kai man vadovauja, tai butu buve, kaip vienam is dvyniu... Vaikis susimuse su savo "kelrode zvaigzde" treciakursiu ir gavo paru karcery bei prarado visas atostogas Aš sakau, kodėl norint į tuos tarptautinius santykius, reikia visokius ten fizinius išbandymus pereit ir panšiai, tai galvoju WTF.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
16:26:05
| Nuoroda
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Aha, braškes skint ![]() Oi, ne ne ne.... Tos idarbinimo agenturos yra didziausia nesamone, scam'as, budas isvilioti pinigus. Klasiokas buvo uzkibes, bet greit rado kita darba. Draugas tai logistikos centre buvo pickeris. Jo pareiga - sudeti dezutes ant paletes ir issiusti i tinkama vieta. Zodziu uzsakymu vykdymas... O tai kaip jis ten..per pažystamus įsidarbino? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
16:43:19
| Nuoroda
Nu joo.. O kur dabar be pažįstamų.. Nebent ypatinga asmenybė turi būt |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
16:50:50
| Nuoroda
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Aš sakau, kodėl norint į tuos tarptautinius santykius, reikia visokius ten fizinius išbandymus pereit ir panšiai, tai galvoju WTF.. Nu jo. Ten sveika psichika svarbiausias tavo turtas Jaučiu kaip kariuomenėj ten.. Ai pas mane abi akys brokuotos |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
18:34:22
| Nuoroda
Partizan rašė:
Jo, ten kariuomenes disciplina. Akys ir man buvo labai nusilpusios pries egzus, nes labai daug skaitydavau + pc naudodavau, bet nuejau pas okulista, tai sake, akys tavo sveikos (isskyrus viena sena beda), tik labiau pailsek ir vitaminu uzkrimsk... Ir ka,vitaminu pavartojus viskas susitvarke. ![]() M rasiau teise ir ne tik... Sudepresaves net VPU istorija M uzrasiau Aha, reiks vitaminų užkrimst būtinai ;D Irgi viską pildžiau, kai rezų nežinojau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
20:36:22
| Nuoroda
justuule rašė:
na ne visas zinutes skaiciau bet tai vargeli kokios kosmines kainos pas jus 100lt kiti net po 200lt tai jau tikrai tikekites valgyti ikrus ir gerti findliandia.. pykes as apsalus.. pas mane vienam asmeniui kainuoja 25lt ir butelis ir nesvarbu tu abituriantas antra puse ar tevas.. viska ruosiames patys, maista gamins mamos. sales, stalus ir pacia mokykla puosimes mes patys abiturientai. o del apsirengimo as uz ryskias spalvas. nepripazystu juodos spalvos siai sventei, atrodo kaip i laidotuves eitu (bet cia tik mano nuomone) taigi visiems smagiu isleistuviu... (party)(happy) Nu va, o aš būsiu visa juoda |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
13:33:42
| Nuoroda
Nastiona rašė:
as tai pvz irgi nesuprantu tu paneliu, kurios i isleistuves ateina su juodom suknelem, ir dar trumpom... Isleistuves taj man atrodo svente, o ne koks paprastas vakarelis... Ir turi buti atitinkamos sukneles.. Juk isleistuves tik viena kart gyvenime.. ir kazkaip manau visos noretu kazkaip issiskirti... pati busiu su ilga suknele, persiko spalvos.. o del to,kad kai kuriom netinka spalvotos, tj cia absurdas.. kiekvienai turi tikti kazkokia spalva.. Man svarbiausia, kad pačiai patiktų. Jeigu kažkam yra gerai su marga kaip genio suknele, tai puiku. Įsivaizduok, jei visos bus margom, vasaros spalvų, besiplaikstančiom suknelėm, tai aš būdama su juoda dar ir kaip išsiskirsiu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
18:27:12
| Nuoroda
Klausykit, o yra bendrabutyje skalbykla? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
18:38:29
| Nuoroda
Partizan rašė:
Vakar atbuvau isleistuvese ir siandien paskaiciau dali situ komentaru apie apranga. Patikekit, kai supratau, kad matomes paskutini karta visiskai nebebuvo svarbu tos sukneles, sukuosenos... Ziurejau i visus kaip i zmones, su kuriais prabego tiek daug laiko. Visgi grazu buvo matyt, kad visi pasipuose ir isties graziausi buvo tie/tos, kurie/kurios nepersistenge. Zodziu dar ilgai prisiminsiu sia nakti. Einu geriau pasižiūrėt koks oras bus penktadienį |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
18:53:11
| Nuoroda
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Einu geriau pasižiūrėt koks oras bus penktadienį ![]() Tokios sventes nesugadins net ir blogiausias oras Turbūt garbingiausioj vietoj pasidėsi |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
19:42:21
| Nuoroda
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Tokios sventes nesugadins net ir blogiausias oras Turbūt garbingiausioj vietoj pasidėsi Atestata tai i stalciu, o tavo foto is isleistuviu... Ziuresim Atestatą į stalčių, o foto į atestatą |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
19:44:04
| Nuoroda
EzoTao rašė:
tomeo rašė:
Mėginsiu ir aš čia stot, rašiau pirmu numeriu vf, bet laaabai jau mažai šansų, kad patekčiau O koks tavo balas susidaro? Meldžiu Dievo, kad mažesnis už mano - 19, 42 Ale koks piktybinis |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
19:46:01
| Nuoroda
saras* rašė:
Ko čia visi numirėt? Aš irgi šitą tendenciją pastebėjau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
19:54:31
| Nuoroda
Partizan rašė:
Nu i ji galima labai maloniai koki pusvalandi ziuret, pasidziaugt, o veliau nusibosta. As visokius diplomus laikau stalciui, gi niekam jie neidomus. Geriau ant sienos koki paveiksla pasikabinsiu
![]() O ne ne, tikrai nesirėminsiu, nei dar ką |