Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:19:12
| Nuoroda
aj ryt matysim snd maciau moteris buvo jau pikta nuo skambuciu neklausinejau suzinojau kas buvo svarbiausia. ryt ryte paziuresiu viskas kaip bus turetu aiskiai buti su visais balais ir pan matysim viska einu as biski relaxint zaidima pazaisti kad atsipalaiduociau iki kokiu 2 nakties nes kitaip neuzmigsiu po tokiu stresu... cia tikrai moraline zala issikovot bent jau as galejau nes prisikentejau tai nzn... kaip gimdymo laukdamas :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:09:49
| Nuoroda
pizdec... dar nera... as patyliu tai ka daryti dabar? ka galvot? idijotai nelaimingi tai tegu ir priemima dabar nukelia mums dvi dienas ilgiau kas cia per nesamone? tai kokios eiles bus jei paskutine dokumentu pasirasymo diena tik suzinos zmones kas kur istojo? apsurdas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:22:20
| Nuoroda
jauciu per antra tura istoti bus neimanoma. nes krepseliu kiekis sumazejjo visais 16 procentu nors valstybe zadejo kad siais metais jis tik kils... melagiai aferistai... bet cia manau jau nieko nenustebinsi lietuvoje. ktu forume raso adminai kad net nesitikejo jog vf vietu tokie auksti balai bus del to daugelis kas tikejosi ir nepateko todel antrame priemime gali buti labai daug norinciu vel o vietu lieka vis maziau... sistema ta gal ir nieko pakenteti galima bet kad daugiau nei puse kurie tikejosi vf vietos spygas gavo i subine nes valdininkai savo vilu kainas bei zioplas skolas dengia musu issilavinimui skirtais pinigais |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:30:38
| Nuoroda
einu man atrodo i parduotuve alaus kokios sesios bonkes manau padetu man laika prastumti nera svietimo sistemos klaidos kurios nepataisytu alkoholis! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:20:20
| Nuoroda
maziau jus ta delfi skaitykit ten viskas is pirsto lauzta ten ir apie ateiviu parama europos sajungai gali rasti pasiskaityt... ko tik ten nera prifantazuota |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:38:34
| Nuoroda
Sandra Š. rašė:
Laurynius rašė:
maziau jus ta delfi skaitykit ten viskas is pirsto lauzta ten ir apie ateiviu parama europos sajungai gali rasti pasiskaityt... ko tik ten nera prifantazuota Čia tai geras Šaunu ,kad dar optimizmo išliko ;D juokas per asaras... dar klausimas ar i mokamas istosim jei daugiau nei puse studentu negavo vf tai i vnf didziulis konkursas gali buti dar ir ten ziekit nepakliusim va tada tai prikolas bus |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:50:25
| Nuoroda
dianukas19 rašė:
o katik 1667 parase kad niekur neprieme ir kad reik laukt antro turo;DD aciu dievui bent tiek pranese:D netikek cia tokia sms issiunte net tiem kas i vf istojo ten tie sms grybus pjauna visiskus trink sms ir lauk puslapyje ziniu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:51:04
| Nuoroda
Sandra Š. rašė:
Bet tai jie rašė,kad dėl vnf didelės konkurencijos nėra,bet tai turbūt ir vėl tuom tikėt negalima... kaip nebus jei tiek zmoniu i nemokamas neistojo... as jau nujauciu kad ten irgi paeitais metais kur balai buvo apie keturis siais m bus kokie 10 minimum |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:53:51
| Nuoroda
CiaCia rašė:
Gal kas zino, kaip suzinot kelintu nr istojai? Siaip idomu zmones nezino ar isvis istojo :D :D cia prikola nebloga suskelei.
eikit zmones alaus ar sidro nusipirkti nemiegojau nakti beveik nervai didziuliai bet va jau antra skardine geriu ir ramu jau dingo nervai tie nesialinkit kaip bus taip bus nieko nervais nepakeisim nurimkim o kam neiseina darykit kaip as alaus i parduotuve! :) tikrai ramiau dabar |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
12:03:27
| Nuoroda
dianukas19 rašė:
taj kada galima jau laukt tikru rezultatu??? ;// niekas nezino net pati lama zada jie kad bus bus ten ar uz valandos ar uz keliu bet jau nuo ryt pietu vis laukia... o kai paskambini atkelineja vis keliom valandom dar neturim uz keliu val bus krc grybai ten dirba isvis nesuprantu kam keisti reikejo. praeitais m tikrai gera sistema buvo ir rezultatus kiek pamenu visi gavo ta diena kaip ir priklauso iki pietu... dauguma isvis is ryto ankstyvo jau zinojo krc einam alaus gert kad pasiparinsim niekas nepasikeis o va atsipalaiduoti reikia nes man asmeniskai jau nuo tu nervu pilna net skaudet pradejo vakar naktis isvis bemiege... einam pailsesim... kaip ir auskciau minejau nera svietimo sistemos klaidos kurios nepataisytu jauno zmogaus smegenys alkoholyje |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
12:18:15
| Nuoroda
Zigfryda rašė:
jaučiuos tai, kaip per kokį piketą.. visi budi pamainomis man tai pikta, kad jie viešai jokios žinios nepaskelbia.. praneštų kokiai alfai.lt ir viskas- jokių čia paranojų nebūtų ir vaikai negertų o dabar toks jausmas- pasižiūri į tą anketą- ir mąstai, kad niekur neįstojai, net į vnf.. nusiteik ir tam... lb daug zmoniu i vf neistojo greiciausiai bus i mokamus lb didelis konkursas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
12:21:15
| Nuoroda
Sandra Š. rašė:
Zigfryda rašė:
jaučiuos tai, kaip per kokį piketą.. visi budi pamainomis man tai pikta, kad jie viešai jokios žinios nepaskelbia.. praneštų kokiai alfai.lt ir viskas- jokių čia paranojų nebūtų ir vaikai negertų o dabar toks jausmas- pasižiūri į tą anketą- ir mąstai, kad niekur neįstojai, net į vnf.. Tikrai kaip per piketą Man tai tėvai sakė netą atjungs ,jei nenusiraminsiu ;D Jau nusibodo į savo prašymą bežiūrėt ... alaus? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
12:57:33
| Nuoroda
kad jus zinotumet kaip mes jum pavydim tiem kurie jau istojo... ir dar i nemokama... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:08:28
| Nuoroda
pamaivadv rašė:
as tai irgi dar nieko negavau,nzn kas cia darosi.O i kokias vietas tu nori pretenduot?vnf ar vf? vf jau pamirsk nebera ne vienos ir klausimas dar ar mokama gausim... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:30:08
| Nuoroda
GAVAU ATSAKYMA! priemi i mokama kompiuterine lingvistika isplestinis kursas ktu nu ir gerai ten ir norejau tik vat kad mokama aj bet nieko nors ramu kad isvis kazur istojau! jus irgi pradekit tikrint jau yra mokami vadinas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:17:49
| Nuoroda
Sandra Š. rašė:
Sveikinu Neblogas univeras Tik kodėl į I stojai ? aj kad daugiau laisvo laiko butu pigiau truputeli ir kad dirbi kazka galeciau megint ieskotis man patinka laisvas grafikas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
19:58:25
| Nuoroda
praeitais m vgtu studijavau informaciniu sistemu inzinerija isejau nes nepatiko univeras ir studijos bei destytojai taciau balas paskutinio priimto i ta specialybe buvo 9 su centukais dabar virs 13 smagu |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-19
10:18:37
| Nuoroda
Sveiki esu pirmakursis ir ieskau buto kaune. buto arba kambarioku zmoniu su kuriais kartu issirinktume buta ir visiskai nesvarbu vaikinai ar merginos esu tvarkingas atsakingas linksmas sukalbamas ir paprastas garsiai muzikos neklausau ziurkenu nelaikau prausiuosi reguliariai ir dantis valau laiko liko nebedaug todel noreciau paskubeti jei kas dar nerado buto butinai parasykit kazka issirinksime tikrai. email: [email protected] skype: laurynasbar rasykite geriau i skype iskart pasikalbesime |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-19
10:21:42
| Nuoroda
esu pirmakursis ir ieskau su kuo gyventi kaune esu tvarkingas ir per daug netriuksmaujantis taip kad ramybes duosiu jau teko nuomuotis su merginomis ir patiko tiap kad ir panos siulykit nebijokit dantis valau prausiuosi reguliariai skype: laurynasbar |