Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
17:19:51
| Nuoroda
Urtukas. rašė:
aš įstojau ;] Vau, kaip fanai būsim kolegės |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
17:44:26
| Nuoroda
Urtukas. rašė:
aha.Bent vieną tokį žmogutį sutikau ;] Agaga, kolkas mes tik dvi.. o tu iš Klaipėdos? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
17:02:41
| Nuoroda
Giedrė* rašė:
palą tuoj per one.lt pakviesiu draugaut ;D O, mūsų daugėjau po biški ir amne pakviesk ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
17:44:15
| Nuoroda
Giedrė* rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Giedrė* rašė:
palą tuoj per one.lt pakviesiu draugaut ;D O, mūsų daugėjau po biški ir amne pakviesk ;D aha žinoma, tik duok savo one kontaktus lauksiu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
18:07:44
| Nuoroda
BC ŽALGIRIS rašė:
Shogun rašė:
ar studentai istoje i mokama vieta gali gauti stipendijas universitetuose? ar gauna tik tie kurie istoje i vf vietas? Jetau, nesi google matęs? Galima gauti, kiek žinau. Jeigu labai gerai mokysies, tai tau valstybė gali ir pinigus gražinti už mokslą. Tai stipendijų tiems, kurie į mokamą įstojo, nebus, kiek suprantu? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
18:21:07
| Nuoroda
Giedrė* rašė:
na va, jau pakviečiau Negavau dar tavo kvietimo.. ;/ |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
18:23:27
| Nuoroda
Urtukas. rašė:
ech na mes jau trys;] tai negi daugiau nieko nebėra xdd Užteks ir trijų, galų gale ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
18:31:22
| Nuoroda
estell9 rašė:
aš kiek supratau stipendiją iš karto gauna visi įstoję į vf ir tik po pusmečio bus peržiūrėta kaip toliau duos. ;} O koks vidurkis kažin maždaug turi būt, kad gautum? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-25
17:35:58
| Nuoroda
Giedrė* rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Giedrė* rašė:
na va, jau pakviečiau Negavau dar tavo kvietimo.. ;/ o dabar? ;] dabar jau tikrai turi gauti Jau jau, gavau, malonu lb |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-06
19:11:03
| Nuoroda
Aš įstoaju į lt filologiją ir etnologiją mokama per pagrindinius stojimus, db pamačiau, kad yra 10 vietų toj pačioj spec, nemokamos..ar galiu bandyt pildyt prašymą, gal patekčiau į nemokamą? |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-06
19:56:50
| Nuoroda
aAš įstojau į lt filologiją ir etnologiją mokamą vietą, per pagrindinius stojimus, db pamačiau, kad liko 10 laisvų vietų toje spec, ar galiu pildyt prašymą ir tikėtis pretenduot į nemokamą vietą? |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-06
19:58:52
| Nuoroda
Versace rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Aš įstoaju į lt filologiją ir etnologiją mokama per pagrindinius stojimus, db pamačiau, kad yra 10 vietų toj pačioj spec, nemokamos..ar galiu bandyt pildyt prašymą, gal patekčiau į nemokamą? gali pabandyti verta. as ir istojau i mokama tai irgi nesiau prasyma bandysiu laime gal i nemokama pateksiu. Tą pačią vietą irgi rašei, tik nemokamą? |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-06
20:05:19
| Nuoroda
Versace rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Versace rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Aš įstoaju į lt filologiją ir etnologiją mokama per pagrindinius stojimus, db pamačiau, kad yra 10 vietų toj pačioj spec, nemokamos..ar galiu bandyt pildyt prašymą, gal patekčiau į nemokamą? gali pabandyti verta. as ir istojau i mokama tai irgi nesiau prasyma bandysiu laime gal i nemokama pateksiu. Tą pačią vietą irgi rašei, tik nemokamą? jo. ta pacia Ir tik vieną vietą rašei? Beje, kokia tavo spec? |
||
Žinutė parašyta:
2009-10-19
21:48:44
| Nuoroda
Na, 12 klasė tikrai pilna streso, bet nemanau, kad išprotėt jau taip galima ;]] tai tiesiog atsakingi metai, kurie nulemia tolimesnę ateitį, tas ir labiausiai gązdina.. ;]] |