Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:37:44
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Cia su daug papildomu? :) Ar klaida isivele ? Idomumo delei Tikiuos, kad klaidų nėr. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:41:44
| Nuoroda
EzoTao, tikrai, kad graži reklama, bet kiek pamenu tu pirmu į TSPMI, o paskui į Teisę.? Ar painiojuosi? :? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:48:39
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Optimistiška asmenybė rašė:
EzoTao, tikrai, kad graži reklama, bet kiek pamenu tu pirmu į TSPMI, o paskui į Teisę.? Ar painiojuosi? :? Painiojiesi :> 1. VU Teisė vf 2. MRU Teisė vf 3. VU Politikos mokslai vf 4. MRU Teisė ir valdymas vf 5. MRU Viešasis administravimas vf 6. VU Leidyba vf Mano prioritetai Tikiuos, kad neprireiks iki kokio penkto prieit Tikrai nemanau, kad teks prieit. Aš manau, kad ir pirmo sočiai bus. Tik gaila, kad ne kolegos būsimi. ;DDD Nors kas ten žino |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:21:59
| Nuoroda
Muuuu rašė:
PsicLt rašė:
Del nuteikimo tai taip, bet reik suprast, kad juos ne ka mazesnis jaudulys slegia, nei mus Maniskiai laksto pirmyn atgal sparciau, nei as. Vietos neradimas nevezh Mhmmm. :S Man tai sako, kad jei neįstotume ten kur nori, galėtum važiuot savanoriaut kur norėtum. Aišku aš nutyliu, kad norėčiau į Mozambiką. DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:25:19
| Nuoroda
black_sheep rašė:
Sveiki, visad svajojau įstoti į TSPMI, ir nors nelabai kiti kas tikėjo, taip pakankamai objektyviai manau, kad įstosiu. Mano balas 20,1. Tačiau yra tokia situacija, kad turiu galimybę mokytis užsienyje, t.y. Anglijoje, Politics and Economics, pliusas tas, kad platesnis kursas, nes ekonomika ir politika yra labai susijusios sritys, didesnės pasirinkimo galimybės magistrantūrai ir šiaip, manau visi privalumus užsienyje žinot. Universitetas yra geras, maždaug top20, kai tuo tarpu ten jų yra ryškiai virš šimto. Tai vat, klausiu protingų ir juolab nepiktų žmonių, kurių, pastebėjau, čia pilna(;D), nuomonės. Gal žinot kokių studentų, nepatenkintų TSPMI ir išvažiavusių studijuoti panašią sritį užsienyje? Arba dar geriau, studentų, jau baigusių studijas, susijusias su politika, galimybes Lietuvoje? Ir dar, kai nuneši dokumentus universitetui, tai poto gali dar išsibraukti iš sąrašų, ar ne? Aš pažįstu tik tokius, kurie išvažiavo iš karto arba jau pabaigę Bakį TSPMI. Tiesa, teko girdėt ir apie transfer'us. :} O šiaip manau, kad lėk tik Anglijon ir viskas. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:29:37
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Muuuu rašė:
PsicLt rašė:
Del nuteikimo tai taip, bet reik suprast, kad juos ne ka mazesnis jaudulys slegia, nei mus Maniskiai laksto pirmyn atgal sparciau, nei as. Vietos neradimas nevezh Mhmmm. :S Man tai sako, kad jei neįstotume ten kur nori, galėtum važiuot savanoriaut kur norėtum. Aišku aš nutyliu, kad norėčiau į Mozambiką. DD Tavo tėvam dar kyla tokių minčių? Kad neįstosi su tokiu balu? DD Atsiprašau, pasijuoksiu tyliai D Ai. Jie nežino tų mano balų. O ir šiaip nesikiša į mano mokslus visiškai. Turiu neribotą laisvę šioj srity, kurią ribotų turbūt tik mokami mokslai. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
13:11:48
| Nuoroda
Antą užsienio kalbą galima rinktis tik 4ame kurse atrodo Kokia nesąmonė. Žurnalistam leidžia anksčiau rinktis. Lyg jiems vieniems daugiau kalbų mokėt reiktų... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
13:28:48
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Aš noriu prancūzų arba japonų! Nieko nežinau oOOO Taip! Aš irgi apie šitas galvoju. Dar nieko būtų ispanų ar kinų. :}}} |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
13:31:03
| Nuoroda
patyleki rašė:
PsicLt rašė:
Na, kalba galima ir savarankiskai nesunkiai ismokti - siais laikais galimybiu pilna ir nemokamai Reik tik noro. Pavyzdžiui? Pavyzdžiui lankyt kalbų kursus tiek universitete, tiek kalbų mokyklose kaip antai Kalba.lt :}} |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
13:33:19
| Nuoroda
Muuuu rašė:
EzoTao rašė:
Aš noriu prancūzų arba japonų! Nieko nežinau VU kursai yra japonų. Mokami, bet tikrai verta. Gal tuos kursus lankai (-ei)? :} Kur apie juos sužinot galima? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
13:38:27
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Joo! Žiauriai būtų gerai ispanų - galėčiau laisvai varyt į Maču Pikču ir dar susikalbėčiau. Negaliu, kaip noriu nuvaryt į Amerikos indėnų (inkų, majų ir tt.) senuosius miestus Be abejonės. :] Vienoj olimpiadoj susipažinai su meksikiečiais. Dabar neblogai palaikom ryšius ir jau turiu kvietimą nuvykt jo kraštą ar pakeliaut kur labiau į pietus. Lieka nei daug nei mažai - išmokt ispanų kalbą ir užsidirbt pakankamai pinigų. ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
13:44:34
| Nuoroda
TSPMI puslapyje jau yra pasklebti 2009\10 m.m. rudens semestro tvarkaraščiai. Skaičiau ir tuo pat metu toks jauduliukas ir šiurpuliukai per kūną perėjo. D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
13:46:14
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Be abejonės. :] Vienoj olimpiadoj susipažinai su meksikiečiais. Dabar neblogai palaikom ryšius ir jau turiu kvietimą nuvykt jo kraštą ar pakeliaut kur labiau į pietus. Lieka nei daug nei mažai - išmokt ispanų kalbą ir užsidirbt pakankamai pinigų. ;D
Jetau, smulkmenos kažkokios, greitai sutvarkomos Na taip. Viena vasara kruvino ir įtempto darbo. D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
17:26:10
| Nuoroda
KB 23.70 1. VU TSPMI NL vf 3. VU TSPMI NL m |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
17:41:29
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Chebra, jūs čia dabar aktyvūs, tai paprotinkit ir mane. Kas per...? klausk.vu.lt/component/jooanswers/details/kada-reik--t---pristatyti-t--v---sutikimus-d--l-kambario-draug--_594 Na, man atrodo, kad jei nusprendei gyvent su priešingos lyties atstovu, tai tau sutikimo reiks. :] |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
20:22:47
| Nuoroda
Taigi taigi. Ryt Didysis Trečiadienis. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
22:29:32
| Nuoroda
Only_Happy rašė:
TSPMI puslapyje jau yra pasklebti 2009\10 m.m. rudens semestro tvarkaraščiai. Skaičiau ir tuo pat metu toks jauduliukas ir šiurpuliukai per kūną perėjo. D O gal kas gali apšviest, pagal ką suskirstoma į grupes? Pagal įstojimo numerį, pamaišoma ar dar kaip nors..? Net neįsivaizduoju, bet mėginu spėt, kad pagal įstojimo numerį (kaip , kad tu, Only_Happy ir rašei arba abėceline tvarka. Aišku, tokiam dalykui kaip anglų kalba, manau, bus panašus skirtsymas kaip ir žurnalistikoj (bent pernai) pagal egzamino rezultatą. Kas iš dalies ir gerai - labiau stengsiesi, ir kartu blogai - sunku kartais su visais suspėt, jei esi lėtesnio tempo, bet moki. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
22:32:02
| Nuoroda
edita.va rašė:
įkišu nosį į vu teisės temą - visuotinis nervinimasis. įkišu nosį į čia, į vu tspmi temą - čia irgi nervinimasis. irgi dėl teisės.:D tai kaip čia suprast? jums teisei jau vienos temos neužtenka?:D Teisė viso ko pagrindas abiejose specialybėse, tad jai vietos negana. Be to, turim čia tokių būsimų teisininkų, kurie prijaučia politikos mokslam TSPMI ir mėgsta šitam forumėly pasėdėt. Ane EzoTao? (chuckle) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
15:41:40
| Nuoroda
Sveiki, mieli kolegos. (sun) (happy)
|
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
16:12:55
| Nuoroda
Kolegos, jei norite susipažinti, rašykite skype -> optimistiska_asmenybe Būtų smagu pabendraut ) |