Vartotojo Psycho pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-22 18:12:07 | Nuoroda
Ervy rašė:

su  konkursiniais kokiais balais istojot?

 Mano 19,6

Žinutė parašyta: 2009-07-23 09:11:15 | Nuoroda

skype ausryte9991

Žinutė parašyta: 2009-07-25 16:34:00 | Nuoroda

O, vis daugiau vaikinu atsiranda ziuriu cia zadat vaziuot i stovykla?

Žinutė parašyta: 2009-07-26 11:46:54 | Nuoroda

Mes cia visi panasus;D nes ir as dokumentus vesiu pirmadieni, o del stovyklos dar pamastysiu ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 14:10:21 | Nuoroda

Sveiki, būsimieji fuksai :)  kadangi esu VU psichologijos būsimoji antrakursė, mielai pasidalinsiu nuomone ir patirtimi. Visų pirma, tai norint gerai viską suprasti bent jau pirmus metus tai labai praverčia biologijos ir fizikos žinios (gal ne tiek žinios, kiek polinkis, susigaudymas, supratimas tokiuose dalykuose), nes mokantis fiziologiją, anatomiją, įvairius jutimo ir suvokimo mechanizmus ir, žinoma, darant laborus, tai labai praverčia.  Dėstytojų yra visokių, kaip ir  visur, sunkoka būna, kol perpranti jų dėstymo sistemas ir šiaip ko jie nori iš tavęs kol susigaudai... Dauguma jau senukai, bet keliantys pagarbą ir stebinantys išmintimi.  Mokytis sunkoka, kartais labai įdomu, kartais ima pyktis dėl šiek tiek per daug prikištų nespecialybinių dalykų (kurie, daug kas sako, pravers ateityje ir šiaip praplės akiratį). O šiaip kas yra labai smagu, kad ten nuolat supa įdomūs žmonės, ypatinga atmosfera, jaukūs siauručiai ir kiek tamsoki koridoriai :) Beje, prisimenu rugsėjo 1-ąją dekano mums pasakytus žodžius, kad dieninės studijos yra mūsų darbas, nes jos iš tikrųjų suryja begalę laiko... Sklando gandai, kad pirmi trys semestrai yra patys sunkiausi (pirmasis, aišku, dėl to, kad yra PIRMASIS :D), o maždaug nuo 4-5 semestro leidžia lengviau atsikvėpt. Taigi, pasiruoškit kibti į darbą ir sėkmės klaidžiojant po drėgnus fakulteto rūsius, mindžiojant pievelę priešais prezidentūrą ir šaudant varnas pro stoglangius :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 18:26:31 | Nuoroda

Nepakeliama tikrai nėra, aišku, lyginant su mokykla tai laaabai jau viskas kitaip, nes informacijos kiekiai nepalyginamai didesni, turi viską darytis pats/pati. Beje, dažniausiai vadovėlių neužtenka, tenka mokytis iš pdf varianto arba šviestis, o lietuvių kalba išvis labai mažai literatūros, taigi pasisekė tiems, kurie nesibaido skaityti angliškai. O tiems, kuriems tai bus sunkoka - įprasit, po to net net nebeatsiminsit, kokia kalba skaitėt :D Aišku visą laiką gelbėja vyresniųjų atiduoti/padovanoti konspektai, iš kurių pagrinde ir mokomės per sesiją.

O apskritai tai, jei labai netinginiausit  ir neapsileist, tai tikrai tikrai įveiksit, rasit labai patinkančių dalykų, kuriuos galėsit taip iš širdies pasistengt, o jau tuos, kurie nebus prie širdies, galima ištempt ir nelabai pasimokius :)